SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gençlerden Sosyal Uyum Etkinliği

0
Güncellendi - 2020-07-04 02:17:24
Gençlerden Sosyal Uyum Etkinliği
A- A+ PAYLAŞ

Kale ilçesinde Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü personeli ile Beydağı Gençlik Merkezi gönüllü gençleri, Sosyal Uyum ve Gençlik Katılım Projesi kapsamında Suriyeli aileleri ziyaret etti, sorunlarını dinleyip çocuklarıyla etkinlik yaptı.

Beydağı Gençlik Merkezi gönüllü gençleri, koronavirüs nedeniyle maske ve mesafe kuralları çerçevesinde düzenlenen program kapsamında ilçede yaşayan Suriyeli aileleri evlerinde ziyaret etti, sorunlarını dinleyip, sohbet etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen proje kapsamında ailelere tıbbi malzeme ve hijyen malzemelerinden oluşan yardım kolileri verildi.

Gençler ve sosyal uyum personeli, Suriyeli çocuklar ile çeşitli aktiviteler yaparak onlara oyuncak ve kitap hediye etti.

Kale Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Celal Genç, proje ile ilçede yaşayan Suriyeli misafir aileleri ziyaret ederek çeşitli aktiviteler yaptıklarını belirterek, "Ziyaret esnasında aktiviteler yapan gönüllü gençlerimize ve personelimize teşekkür ediyorum." dedi.

Beydağı Gençlik Merkezi Müdürü Murat Hoca ise proje kapsamında çeşitli faaliyetler yaptıklarını ve yapmaya da devam edeceklerini kaydetti.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Kasim (3 yıl önce)
    Aynı şeyi iki haber yapılmış. Fotoğraftakiler hiç Suriyeli ye benzemiyor. Depremzede mi Suriyeli mi ziyaret edildi. Kale de gençler yokta şehirden mi transfer ediliyor. Kaledeki gençlere etkinlik yapın. Gençlik bakanlığı deniyor çocuklarla ilgileniliyor. Sonra da gençlik nereye gidiyor.
    0
    0
    Yanıtla