SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gereken Tedbirler Alınacak, Müdahale Olacak"

0
Güncellendi - 2021-10-03 16:53:21
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig'in 8. haftasında Atakaş Hatayspor'a sahasında 2-0 mağlup olan Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'un Kulüp Başkanı Adil Gevrek, karşılaşmada kötü oynadıklarını söyledi.

Gevrek, karşılaşma sonrası mağlubiyete tepki gösteren taraftarları, tribünlere inerek sakinleştirmeye çalıştı.

Stat dışında gazetecilere açıklama yapan Gevrek, 5 haftadır mağlup olduklarını ve seyircilerin bu nedenle tepkili olduğunu belirterek taraftarlardan özür diledi.

Taraftarın her anlamda protesto ve söz hakkı bulunduğunu, daha ligin başında olduklarını dile getiren Adil Gevrek, "Bugün kötü oynadık, galibiyeti de beraberliği de hak etmedik. Futbolda puan almanız lazım, iyi de oynasan kötü de oynasan puan alsan bunlar görünmüyor. 5 haftadır üst üste mağlubiyetleri taraftarımız hak etmiyor. Taraftarımız, camiamız sabırlı olsunlar gereken yapılacak, önlemler alınacak." diye konuştu

Protestoların olabileceğinin ancak sonuç olarak herkesin takıma destek olması gerektiğinin altını çizen Gevrek, şöyle devam etti:

"Daha lig uzun, biz gerekeni yaparak, taraftarımızla camiamızla birlikte hareket etmemiz lazım. Çok sıkıntılar, krizler yaşadık, yaklaşık 8 yıldır Yeni Malatyaspor'un başkanlığını yapıyoruz. Bugüne kadar birlikte büyük başarılara imza attık. Zaman zaman sıkıntılarımız, kötü gidişatımız oldu. Allah'ın izniyle bu sıkıntıların içinden çıkacağımıza inanıyoruz. Anlık protestolar olacak, hepimiz üzülüyoruz. Protestolar doğru ama takımımızı destekleyeceğiz, inanacağız, takım bundan sonra Allah'ın izniyle hak ettiği başarıyı kazanacaktır."

Takımın menfaati için gerekenin yapılacağını bildiren Gevrek, "Bir milli maç arası var, gereken tedbirler alınacak, hatalar ve eksikliklere müdahale olacak." dedi.

Bir gazetecinin hakem hatalarına ilişkin sorusu üzerine Gevrek, "Mağlup olmuşuz, bazı şeyleri götürüp hakeme bağlamayı doğru bulmuyorum, mağlubiyeti hakeme mal etmek istemiyoruz. Biz kötü oynadık önce kendimizi eleştirelim." ifadelerini kullandı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

25 yorum yapılmış

  • serkan (2 yıl önce)
    senmi oynayacaksın adil efendi alacağın tedbir ne?
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (2 yıl önce)
    Bence en güzel tedbir sizi göndermekle olur sayın gevrek ! TA-KI-MI YÖ-NE-TE-Mİ-YOR-SUN !!
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Büyük başarılara imza atmışlar. Ne zaman??? Takım başarısız olunca ilk hocalar sayılıp gönderiliyor. Ya klüp başkanları! Klüp başkanlarının hiç suçu yok. Onlar kusursuzlar. Koltuk rahat sıcak. Hiç kalkmasınlar. Takım küme düşünce belki koltuktan kalkmayı akıllarının ucundan geçirirler.
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzer (2 yıl önce)
    seni oraya getirenler gitmedikçe bir adil gelir diğeri gider
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Vay be...tedbir alınacak,müdahale olacakmış.Hocayı gönderdin.Başka?Kadroya müdahale edebilecekmisin?Yapamazsın.Transfer ettiğiniz 3.Sınıf oyuncularımı sahaya süreceksiniz?
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen öyle haklısınız başka bir seçeneği yok hoca aldığı topçuları oynattı zaten. Gelen hocadan birşey beklemesi saçma ne kadar para o kadar köfte neyi değiştirecek
    0
    0
    Yanıtla
  • Sn Nuri bey Tetteh'mi,Haddedi'mi,Ndog'mu,Rabit'mi,Sadık 'mı, Münir 'mi 3.sınıf oyuncular? En az iki maç teknik kadronun hatasından kaybedildi.Aslinda takım kötü degil ama coşku yok.Hirs yok son maçta sanki gazozuna bir maçmış gibi oynadılar.Takim bu sistemlemi yok şu sistemlemi oynasın karmaşası yaşadı. Sonuçta bu takım bizler gibi dertlenen uykusu kaçan diğer maça kadar sanki hayatı duran taraftarın takımı bizim her şartta takımı sahiplenip düze çıkmasına yardımcı olmalıyız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    İ.buzda gitti kadro belli futbolcu diye Malatyada yokmuş gibi dışarıdan bir sürü insan doldurdun ne önlemi alacaksın, en büyük önlem bırakıp gitmen, boş sözlerine inanacak bir kişi bile bulamazsın ancak kendin inanırsın
    0
    0
    Yanıtla
  • koray (2 yıl önce)
    Malatyaspor gerçeklerini 200tl cep harcligina satanlar ile birlikte çözersiniz artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yorgun (2 yıl önce)
    Evet 8 yıldır gorevdesin ve aynı terane devam ediyor neden bu eziyet bu zulüm neden ya bırak yada iyi yönet
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Yeni transferlerin yarısı hiç ortada yok,sahadakilerde tel tel dökülüyor.puan tablosundaki göstergeler utanç verici.6 haftadan beri neyi bekledik acaba.bu kadar kötü kadronun yerine 3,ligden aldığımız oyuncular oynasaydı bugünkünden dahamı kötü olurdu.İrfan hoca giderken bizden çok şey alıp götürdü.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çöşnüklü (2 yıl önce)
    İstifa istifa diyenlerin acaba mevcut başkan aday yada adayları varmı.Boş konuşmaya gerek yok.Bugün maçta şok oldum,boş tribünlere oynayan bir şehiriz,kimden neyin hesabını soruyoruz.Taraftarın yoksa,hakemde senle oynar, futbolcuda boş oynar.Bu dakikadan sonra mevcut takımı desteklemekten başka çare yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen bu takımın oyununa ve yönetimine taraftarı bekliyorsun yazıklar olsun sana seni gibi zihniyetler yuzunde bu durumdayız. Hiç olmazsa sus.
    0
    0
    Yanıtla
  • Boş değil,bomboş bir yorum 1-Sizin bu klübün tüzüğünden belliki hiç haberiniz yok.Öyle başkan adayı mı var diye artık ezbere yorum yapmayı bırakın. 2-Malatyada A.gevrek bu klübün başında kaldığı sürece kimse maçlara gitmeyeceğini bu mecralarda 2 yıldır yazıp,söylüyor.Sizin bundan da haberiniz yok. 3-Bu klübü bu noktaya kimlerin getirdiğini daha anlıyamadıysan,zaten fazla yorum yapmaya hiç gerek yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Her sene aynı hikaye bıraksın elbet bir başkan bulunur, bulunmasa başkansız da bundan kötü olmaz, futbolcuların hakedişleri zamanında ödendi mi sorun kalmaz ara transferde eksik noktalara takviye yapılır takım lige tutunur
    0
    0
    Yanıtla
  • muzaffer başeğmez (2 yıl önce)Çöşnüklü isimli kullanıcı yorumuna
    200 üyeli takımı 600 üye yapanlar gerçeği varken kim aday olsun? Recep Tayyip Erdoğan dışında kim aday olursa olsun o seçimi kaybeder. Tezgah güzel kurulmuş, aday var mı diye konuşanlar bunu bilerek söylüyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (2 yıl önce)
    Kendi yandaslarini ayarlamış sözde tepki yaptılar bizde yedik.bir de sıkılmadan destek olun diyip durmuyor mu.Hadi biz 8 yıldır destek olduk sen ve yönetimin ne zaman destek olacak istifa istifa et
    0
    0
    Yanıtla
  • Alp Tunga (2 yıl önce)
    Başarısız başkana bak, Zafer edası ile müdahale olacak diyor. Senden hesap sorman değil, HESAP VERMEN BEKLENİYOR. O HESAPTA İSTİFA ile BAŞLAR İSTİFA İLE BİTER. Sen koca bir şehri karşına almışsın. Taraftar ve şehir halkı seni sevmiyor ve istemiyor. Düş yakamızdan diyor. Kurtulalım senden diyor. Uzak dur, Malatya ya verdiğin zarar yetti diyor. Evet, Malatyanın ve Malatyalının bayramı senden, İrfan Buz'dan ve Rizeli İzzet Erdoğan'dan kurtulduğu gündür...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil can (2 yıl önce)
    Ne taraftarı taraftarmı var
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    En önemli tedbir ve bu takıma yapacağınız en büyük iyilik bir an önce istifa etmenizdir, ama hocayı gönderip bir kaç hafta daha kazanmak istiyorsunuz, işler daha kötüye gitmeden lütfen istifa ediniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Poyraz (2 yıl önce)
    2. Lig topçularıyla bu iş olmaz ne müdehakesi olacak bu saaten sonra
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok doğru hepsi 3 lig topçuları bunlar Yeşilyurt bunlardan daha iyi takım
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (2 yıl önce)
    İrfan hoca ve malum akraba giderse , oyuncuların ödemeleri sorunsuz günü gününe yapılıp coşkulu genç de bir hoca gelirse toparlanırız . Bu kadro oldukça potansiyelli bir kadro sadece kötü kullanılıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil can (2 yıl önce)Emre isimli kullanıcı yorumuna
    Bu kadro yu kimse düzeltemez 3.lig futbolcu ları bunlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen öyle san hepsi boş
    0
    0
    Yanıtla