SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adil Gevrek'in Korona Testi Pozitif Çıktı

0
Güncellendi - 2022-01-06 20:36:44
Adil Gevrek'in Korona Testi Pozitif Çıktı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor Kulübünün Başkanı Adil Gevrek'in yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığı bildirildi.

Sarı-siyahlı kulüpten yapılan açıklamada, "Kulüp başkanımız Adil Gevrek'e semptom göstermesi sebebiyle PCR testi uygulanmış ve Kovid-19 testi pozitif sonuçlanmıştır. Başkanımızın genel sağlık durumu iyi olup tedavi süreci evinde devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadeleri kullanıldı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Nuri (2 yıl önce)
    Sizi Malatya ve Malatyaspora verdiğiniz zarardan dolayı hiç sevmediğimi belirtir,bir an önce sağlığınıza kavuşmanızı temenni ederim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Z.A. (2 yıl önce)
    Rabbim acil şifalar versin.Ne olursa olsun önce insan..
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Zaten ortalıkta çok görünmüyordu. Keyfine baksın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mirro (2 yıl önce)
    Çokta önemli değil sadece geçmiş olsun denir saglamken ne hayirini gördük sanki
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 gurbet (2 yıl önce)
    Geçmiş olsun başkan inşallah çabuk iyileşirsin ne kadar kırgın olsakta Malatyalısın Allah korusun en kısa sürede iyileşesin
    0
    0
    Yanıtla