SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gevrek'in Suçlandığı Oyuncu Başakşehir'in Golcüsü

Gevrek'in Suçlandığı Oyuncu Başakşehir'in Golcüsü
A- A+ PAYLAŞ

Medipol Başakşehir’in Yeni Malatyaspor'dan transfer ettiği ve geçtiğimiz günlerde, Yeni Malatyaspor yönetiminin, eski başkan Adil Gevrek'in bu transferle ilgili yolsuzluk yaptığı iddialarıyla gündeme gelen 24 yaşındaki futbolcusu Youssouf Nadyishimiye, bu sezon ligde attığı 3 golle takımının en golcü oyuncusu konumunda bulunuyor.

Medipol Başakşehir, Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında sahasında Giresunspor’u 3-1 mağlup etti. Puanını 23 yapan turuncu-lacivertliler, lider Fenerbahçe’nin 3 puan gerisinde ikinci sırada yer alıyor. Teknik Direktör Emre Belözoğlu’nun kadroda vazgeçemediği isimlerin başında gelen Ndayishimiye de Giresunspor karşısında attığı golle Süper Lig’de bu sezon gol sayısını 3’e çıkartmış oldu.

Ligde takımının en skorer futbolcusu unvanını elinde bulunduran 24 yaşındaki oyuncuyu 2’şer golle Deniz Türüç ve Keny takip ediyor.

En fazla süre alan isim
Burundili oyuncu Ndayishimiye, 12 haftası geride kalan ligde 1 haftayı BAY geçen Başakşehir’in 863 dakika ile en fazla süre alan futbolcusu. Youssouf Ndayishimiye, Avrupa maçları da dikkate alındığında hem lig hem Avrupa’da Medipol Başakşehir’in oynadığı 22 maçın 21’inde 1735 dakika yeşil zeminde kaldı. Burada Ndayishimiye’yi, 1503 dakika ile Biglia ve 1440 dakikayla Volkan Babacan izledi. Ndayishimiye, bu sezon sadece Fenerbahçe müsabakasında sarı kart cezası nedeniyle forma giyememiş ve turuncu-lacivertliler o müsabakayı 1-0 kaybetmişti.

Nadyishimiye, Avrupa kupalarında da 2 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

Gevrek'in yolsuzluğu
Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ramazan Yeşilova, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada Youssouf Ndayishimiye'nin Medipol Başakşehir’e transferinde bir sonraki satıştan alınması gereken yüzde 20’lik payın eski kulüp başkanı Adil Gevrek tarafından 350 bin Euro karşılığında Başakşehir’e verildiğini ve alınan paranın 300 bin Euro’sunun Adil Gevrek’in iki şirketine aktarıldığını iddia etmiş, Gevrek'ten bu konuda herhangi bir açıklama gelmemişti.

İstanbul, iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Haci (1 yıl önce)
    Tüm Türkiye vurgunu tekrar konuşmaya başladı.Eski yönetimden ses çıkmıyor!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Sayim (1 yıl önce)
    Gevrek MS temelina bobasayimyı koydu giti
    %75
    %25
    Yanıtla
  • tuğba (1 yıl önce)
    çok güzel yapmış adam soyadı gibi gevrek gevrek yaptı bunları ve buna destek veren siyasilerdende çıt ses çıkmadı o koltukta oturttular bu şahsı demek ki onlarında rantı vardı
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ufuk (1 yıl önce)
    Ah sayın siyasiler ah, takımı çarpıcıya teslim eden siz, takımın bu hallere düşmesine sebep olan siz, Malum zevat gevreği aklayan paklayan hatta İstanbul da ki Malatya günlerinde omuz omuza fotoğraf çektiren yine siz. Şimdi Biz Malatyalılar kimi suçlayalım kimden medet umalım. Kim suçlu Adil mi yoksa sizler mi. ?Sahi siz Malatyalımısınız. Siz reise dua edin ki bu şehirden onun yüzü hürmetine seçildiniz yoksa size muhtarlık bile fazla gelir. Ama bu defa sizleri listelerde görmeyeceğiz. Reis herşeyin bilincinde. Malatyalının hakkı sizlere haram olsun inşallah.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • yıldırım (1 yıl önce)
    şu anki yönetime de güvenim yok açıkcası neden derseniz adil gevreğin büyük vurgun yaptığını sadece basın sözcüsü ramazan yeşilova dile getiriyor... peki klüp başkanı ahmet yaman ve ikinci başkan erdal gündüz neden konuşmuyolar ahmen yaman ve erdal gündüz savcıları harekete geçirmek için neden uğraş vermiyolar. biz avukatlarımıza verdik inceliyorlardiyorsunuz bu nasıl işttir yaaa üç aydır inceleme hala bitmedi adil gevrek bir saat içinde hesapları inceletti ibra etti siz aylardır inceletiyorsunuz bitmedi... kim ne derse desin ramazan yeşilova hariç hepiniz adil gevreğin devamısınız.. eğer devamı olmazssanız sizlere reklam verirlerdi reklam vermediklerine göre burda da bir çelişki var malatya kamoyunu araştırsın
    %100
    %0
    Yanıtla