SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gevrek'in YMS'ye 'Youssouf ' Kazığı En Az 2 Milyon Euro!

Gevrek'in YMS'ye 'Youssouf ' Kazığı En Az 2 Milyon Euro!
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 1.Lig’de sıkıntılı bir süreç yaşayan ve kümede kalma mücadelesi veren Yeni Malatyaspor, Lens’in Youssouf Ndayishimiye ile ilgilenmesine sevinemedi. Fransız ekibinin Youssouf için 12 milyon Euro gibi bir teklifte bulunduğu öğrenilirken, sarı siyahlı takımın Burundili oyuncunun olası satışından yüzde 20 pay alamayacak.

Nice ve Lens, Youssouf Ndayishimiye için Başakşehir’le görüşmelerini hızlandırdı. Başakşehir Burundili oyuncunun satışından 10 milyon Euro üzeri gelir bekliyor. Lens’in Youssouf Ndayishimiye için 12 milyon Euro teklif yaptığı iddia edildi. Youssouf Ndayishimiye’nin Başakşehir’e transferindeki sözleşmeye bir sonraki satıştan yüzde 20 pay maddesi konulurken, kendisinin süratle zenginleşip kulüp batarken ve 400 milyon TL civarında ‘inanılmaz’ borç yükünü kulübün sırtına yükleyerek ‘elini kolunu sallayarak’ ayrılmasına seyirci kalınan Adil Gevrek’in, görevde olduğu dönemde bu payı 350 bin Euro karşılığında İstanbul kulübüne verdiği ortaya çıkmıştı.

Güncel piyasa değeri 7 milyon Euro olan Youssouf Ndayishimiye için Nice ve Lens takımlarının devrede olduğu, Lens’in bu transfer için 12 milyon Euro’yu gözden çıkardığı, Nice'nin de 16 milyon Euroluk bir teklife hazırlandığı öğrenildi. Yeni Malatyaspor Kulübü’nün eski başkanı Adil Gevrek, daha önceden Youssouf Ndayishimiye’nin bir sonraki satıştan gelecek olan yüzde 20’lik payını İstanbul kulübüne 350 bin Euro’ya devretmesi nedeniyle sarı siyahlı kulüp, Burundili oyuncunun olası bir satışından herhangi bir pay alamayacak.

25 yaşındaki Burundili stoper, 2020 yılında Aigle Noir FC takımından Yeni Malatyaspor’a transfer oldu. 45 bin Euro karşılığında Yeni Malatyaspor’a gelen Youssouf Ndayishimiye, sarı siyahlı takımda ortaya koyduğu performans sonrası 2 milyon 150 bin Euro’ya Başakşehir’e transfer olmuştu.

Youssouf Ndayishimiye'nin iddia edildiği gibi Lens'e 12 milyon Euroya transferi halinde, eski başkan Gevrek'in Yeni Malatyaspor'a 'en son' kazıklarından birinin maliyeti 2 milyon 050 bin Euro, yine iddiaya göre Nice'nin 16 milyonluk teklifi halinde ise Yeni Malatyaspor'un kaybının 2 milyon 850 bin Euro olacağı ifade ediliyor.

Yeni Malatyaspor'un Ahmet Yaman başkanlığındaki mevcut yönetiminin futbolcu alacakları ve kulüp giderlerine ilişkin ödeme sıkıntısının devam ettiği, hafta içerisinde şok gelişmeler yaşanabileceği iddiaları da konuşuluyor.

malatyahaber.com

ARŞİV FOTO: Youssouf Ndayishimiye 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • Turgut ÖZTÜRK (1 yıl önce)
    Böyle birşey ancak biz de olur. Kulübü batıracaksın, rezil kepaze edeceksin, alemi bize güldüreceksin hısım ve akrabalarından başka kimseyi üye yapmayıp onların el kaldırmalarıyla kendini ibra ettirecek ve sonrasında enkazdan kalanları bile nebbaşlar gibi soyup gideceksin. Pislikler bir bir ortaya saçıldıkça içimiz acıyor ve kallavi bir şekilde hesap sorulması, yargılanması beklentimizi dile getiriyoruz. Bütün Malatyaspor severler olarak takımı bu hale getiren hem Adil Gevrek hem de yandaşlarına hakkımızı helal etmiyor beddualar ediyoruz. İnşallah iki yakanız bir araya gelmez. Bu rezilliklere 3 sene süresince göz yuman tüm sorumluluk makamında bulunan zevata da yazıklar olsun diyoruz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Cemc (1 yıl önce)
    Bu adil birde togg araba sıparısı vermişdı zamanında.bos bir adammış...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bülent (1 yıl önce)
    Âdil gevrek allah seni bildiği gibi yapsın ahımız üzerinde bilesin
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Haci (1 yıl önce)
    Başakşehir Yusuf'un Fransanın Nice takımına transferi için 16 milyon euroya anlaştı.Ayrıca her transferinden da %20 komisyon alacak.Bu ne demek biliyormusunuz.330 Trilyon demektir.Yani tek başına bu oyuncu Malatyasporun Tüm borçlarını tek başına öderdi!Bu Yenilen kazıklardan sadece biri!
    %63
    %37
    Yanıtla
  • paşa44 (1 yıl önce)Haci isimli kullanıcı yorumuna
    Kardeş, 330 trilyon nedir biliyor musun sen? Umarım yanlışlıkla yazmışssındır. Malatyaspor'un bu transferden alacağı pay 50 milyon tl civarıydı, ha az paramı kesinlikle değil, şu an takıma ilaç gibi gelirdi. Sorumlularına haram olsun.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • 1 euro yaklaşık 21 tl. 16 milyon euro, 336 milyon Tl eder,yani eski rakamla 336 Trilyon eder.Zaten 400 trilyon borç da eski hesaba göre konuşulan rakam!Bilmem anlatabildimmi?
    %75
    %25
    Yanıtla
  • paşa44 (1 yıl önce)Haci isimli kullanıcı yorumuna
    Kardeş, sen yine yanlış anlamışsın o paranın hepsi Malatya'ya kalmıyor, satıştan yüzde yirmisi Malatya'ya kalacaktı yani 12 milyon euro'nun yüzde yirmisi o da 2.4 milyon euro ,yani yaklaşık 50 milyon tl yapar bilmem anlatabildim mi?
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Bende biliyorum bu kuralı!Bende özellikle %20 yi konuşmuyor,%100 den bahsediyorum. ;Fofana,Acquah,tetteh,Yusuf,bifoma gibi oyuncular elden çıkartılıp asla bunların yeri doldurulmadı.Bu futbolcuları ceplerinden para harcayıp aldıklarınımı düşünüyorsunda,%20 nin hesabınını yapıyorsun...Nisan 2021 tarihi itibari ile bu klüp bu oyuncuların satışından 52 milyon lira para kazandı..Ne oldu o zamanın 52 milyon lirası?Kaldıki Bunu ben değil tüm medya yazdı..Bu oyuncuların ileride iyi bir para ile satılacağını herkes biliyordu.Acele edildi diyorum.Birde olaya böyle bakmak gerekiyor diyorum.Tesadüfi değil demek istiyorum.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • paşa44 (1 yıl önce)Haci isimli kullanıcı yorumuna
    Kardeş sen olayı nerelere getirdin? Evet saydığın futbolcuların hepsinin sorumlusu Adil Gevrek'tir ama konu başlığı ve haber bir sonraki transferden yüzde yirmi pay almak şartıyla Başakşehir'e satılan Yusuf. Bir de neden Yusuf'u yüzde yüz hesaplıyorsun onu anlamadım, şu an bizim oyuncumuz değil, satılmış, gitmiş, satılmasa bile biz düştükten sonra kesin gidecekti. Şu anki satıştan yüzde yirmisini bile alamıyoruz maalesef Adil Gevrek yüzünden o da ayrı bir trajedi. Bütün bunların sorumlusu Gevrek.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Yıldırım (1 yıl önce)
    Ahmet yaman basın karşısına çıksın adil gevreği yerden yere vursun. Ama ahmet yaman adil gevreğin adamı olduğu için uzun iş olmaz. Tek çare sayın valimiz kaldı
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Kaplan (1 yıl önce)
    Malatya'da ondan habersiz kuş bile uçamaz kimdir bakalım o vekil iyi bilin bide belediye başkanı oldumu vahh malatyamin haline
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Kaplan doğru sözün altına bin defa imza atıyorum Timur ve hocanın fil hikayesi gibi olur, inşallah koca şehir teslim edilmez.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • MUSTAFA (1 yıl önce)
    Hesaplar şeffaf bir şekilde incelenmediği sürece Malatyaspora atılan kazıkların sayısı ve büyüklüğü öğrenilemeyecek.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)
    O güne kadar ismi Malatya'da duyulmamış bir insan gelecek keyfine göre delegeleri ayarlayacak kulübü batiracak son güne kadar görevi bırakmayacak 400 trilyon borç bırakıp hesap vermeden çekip gidecek bu işleri eski başkan tek başına yapacak kimsede ses çıkarmayacak bu işler benim kanaatim organize işlerdir bundan dolayı kimse eski başkanın üzerine gidemez bu iş bitmiştir sayın Gürkan a sesleniyorum nereye kadar bu şehrin helal parasını batmış bir kulübe vereceksiniz.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Mehmet can (1 yıl önce)Malatya isimli kullanıcı yorumuna
    Bu işe bu kentin belediye başkanından vekillere kadar hepsi ortaktır hersey örtbas edilme derdindeyse sonuç budur
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Bülent (1 yıl önce)
    Arkadaslar Sayin Gevrek in attigi tek kazik Bu degildir? En büyük kazigi yeni yönetime yeterince zaman birakmadi.Hep oyalama taktigi yapti. Tehteh olayinda ayni oyunlar
    %94
    %6
    Yanıtla