SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Başkanı, Gevrek'e 'Haberim Yok' Demiş!

YMS Başkanı, Gevrek'e 'Haberim Yok' Demiş!
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulübü eski başkanı Adil Gevrek, sarı-siyahlı kulübün basın sözcüsü Ramazan Yeşiloava’nın kendisiyle ilgili ‘Youssouf Ndayishimiye’nin transfer ücretini kendi şirket hesabına yatırdı’ iddiası üzerine bir açıklama yaptı.

Yeni Malatyaspor başkanlığı süresince güzel işlere imza attıklarını belirten Gevrek, “Yeni Malatyaspor’daki başkanlığım süresince Malatya’da sönmüş futbol ateşinin yeniden parlatmak için çaba gösterdik ve Allah’a şükür kimsenin kapısına gidip dilenmeden güzel işlere imza attık. Bu sezonun başında yeni yönetime hayırlı olsun dileklerimizi ilettik ve her zaman yanlarında olduğumu söyledim. Yanlarında olduğumu da somut olarak gösterdim. Fakat son yapılan talihsiz ve mesnetsiz açıklama beni derinden üzmüştür. O açıklamanın hemen ardından Yeni Malatyaspor Başkanı Ahmet Yaman ile yaptığım görüşmede kendisi bana basın açıklamasından haberinin olmadığını, durumun düzeltilmesi için kulüp olarak bir açıklama yapacaklarını söylemişti. Ben de bu yönde bir düzeltme açıklaması yapılacağı için sessizliğimi korumuş, herhangi bir tatsız atışmaya mahal vermemek üzere susmuştum. Fakat gelinen süreçte bu açıklamanın şahsıma kamuoyunda ciddi zarar verdiği gerçeğini göz önüne alarak, bir açıklama yapma zorunluluğunun doğduğuna inanıyorum. Bu anlamda hala o açıklamayı bekliyorum. Önümüzdeki günlerde geniş çerçeveli bir basın toplantısı düzenleyerek tüm gerçekleri ve yaşananları değerli Malatyalılar ve kamuoyu ile paylaşacağımı belirtmek isterim” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Bahattin (1 yıl önce)
    Yaptığın aleni götürmelerden dolayı seni ve seni aklayan delegelerini her daim anıyorum
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Meriç (1 yıl önce)
    Utanmadan konuşuyorsun ne takımı ne üst lige çıkaraydın nede memleketin adını kötü yapaydın sen bu kulübü ne hallere düşürdün buna göz yuman siyasilerde dersini almalı almalı ki bir daha kimse böyle sahipsiz bırakmasın.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • ufuk (1 yıl önce)
    Bu adamın yüzünü görünce utanıyorum..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Sen niye utanıyorsun ki utanması gerekenler siyasiler iktidar vekilinden muhalefet vekillerine kadar hepsi destekledi adam yıllarca kulübü sömürdü
    %82
    %18
    Yanıtla
  • uğur tn (1 yıl önce)
    Mesnetsiz ya da talihsiz değil bal gibi doğru bir açıklama hatta daha senin bıraktığın enkazla ilgili bir dünya açıklanmayan dosya var ,dahası senin kirli çamaşırların. Dilenmedim dediğin yerde allahta biliyor , kulda biliyor ki kaç kere belediyeye,siyasilere gittin yardım toplamak için evet malartya düşünemez, yada düşünmez belki ama emin ol senin ne çevirdiğini o kulubün içinde herkes ama herkes istisnasız biliyor. Bakma sen malatya sorgulayamayn şehir sorgulasa zaten dünya da rekor sahibi olamazdı ( 15 yılda iki kulüp batıran ) şehir olmazdı. Herkesin adaleti vardır ama gel gör ki allahın adaleti başka bir şeye benzemez.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • bilirkisi (1 yıl önce)
    sen takimi aldiginda katipoglu sana borcsuz bir klup birakti. ahmet yaman senin ettigin 400 milyon tl borcu temizlemeye calisiyor. baskalarinin senin 400 milyon tl borcunu temizlemek icin kasasindan para mi cikartacagini saniyorsun? elbette insanlardan yardim isteyecekler. hatirla belediye baskaninin ayagina kac defa gittin yardim icin sonra yuz vermediler kume dusurdun takimi. yaptigin borclar ortada. banka hesap hareketleri ortada. neyin aciklamasini yapacaksin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet can (1 yıl önce)bilirkisi isimli kullanıcı yorumuna
    O AHMET YAMAN da bunun adamı kongre üyelerinin genelin adilin adamları boşa kürek çekiliyor bu kulüp bitmiş bir kulüptür icini sadece adil gevrek boşaltmaya bu herkes bilsin adil gevrek e de kimse dava açamaz yönetimi derhal belediye görevden alır olay bu konuşulacak çok şey var kulüpten pislik kokusu var ama kimse korkudan konuşamıyor seçim ne gösterir o zaman hersey ortaya çıkar
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Çok güzel özetlemişsiniz.
    %0
    %100
    Yanıtla