SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Göçmen Kalp Spazmı Geçirdi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da haftalık yayınlanan "Son Nokta" gazetesinin sahibi olan İbrahim Göçmen, geçirdiği kalp spazmı sonucu Turgut Özal Tıp Merkezi Koroner Yoğun Bakım Servisi'nde tedavi altına alındı.

55 yaşındaki Göçmen'in, göğsündeki ağrı nedeniyle gittiği Devlet Hastanesi'nden Turgut Özal Tıp Merkezi'ne sevkedildiği bildirildi. Burada yapılan muayenesinde tansiyon ve şeker oranı da yüksek çıkan, kalp spazmı geçirdiği anlaşılan Göçmen'in, yoğun bakımda tedavi altına alındığı, daha sonra gerçekleştirilen anjioda ana damarlarından birinin tıkalı olduğunun saptandığı ve "kafes" uygulamasıyla tıkalı damarın açıldığı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
İşlem süresi: 0.186 saniye