SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Gökçe de AKP'den Aday Adayı Oldu

0
Güncellendi - 2018-04-29 22:20:14
Gökçe de AKP'den Aday Adayı Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Ekonomist Selçuk Gökçe, AKP'den Malatya Milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulundu.

21 yaşındaki Selçuk Gökçe, aday adaylığı başvurusunu parti genel merkezine yaptı.

ÖZGEÇMİŞİ

1987'de Malatya ili Hekimhan ilçesinde doğdu. Hasan Varol İlk ve Ortaokulları ile 20 Mayıs Vakfı Turgut Özal Lisesi'ni bitirdi. 2011'de Ordu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü'nü bitirdi. 2012'den bu yana bir holding bünyesinde faaliyet gösteren şirketlerde finans ve mali hizmetler alanında görev yapıyor. Kısa dönem askerlik hizmetini yapan Gökçe, Nişantaşı Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Uluslar Arası Finansal Raporlama ve Denetim alanında yüksek lisansını tamamladı.

2007- 2011 yılları arasında Ak Parti Ordu İl Başkanlığı Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. 2012- 2015 yılları arasında Ak Parti İstanbul İl Gençlik Kolları'nda Teşkilat Birim Komisyon Üyeliği, 2015-2016 yıllarında İstanbul TÜGVA Genel Merkez Teşkilat Birimi Bölge Sorumluluğu görevini üstlendi. 2016'dan itibaren Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı Ana Kademe Teşkilat Komisyon Üyeliği, İl Başkanlığı Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Birim Komisyon üyeliği yaptı. İstanbul'da bulunan Malatya Gönül Birliği Dernek Yardımcılığı, MASTÖB Gençlik Kolları genel başkan yardımcılığı görevlerinde bulundu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız