SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Gönül Ekmek'le 227 Bin Ekmek

0
Güncellendi - 2018-12-29 01:23:10
'Gönül Ekmek'le 227 Bin Ekmek
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın tamamında Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ‘Gönül Ekmek’ projesi ile 125 fırında ihtiyaç sahibi vatandaşlar ücretsiz ekmek alabiliyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Eylül ayında hayata geçirilen ‘Gönül Ekmek Projesi’ toplumda büyük karşılık buldu.  Malatya’nın merkez ve ilçelerinde yaklaşık 125 fırında uygulanan proje, ihtiyaç sahiplerinin taze ve sıcak ekmeğe ulaşmasına vesile oluyor.

“Dijital Ekranda Ekmek Sayısı Görülüyor”

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve fırıncıların iş birliği ile ‘Gönül Ekmek’ projesi hayata geçirildi. Malatya’nın genelinde gerçekleştirilen ve 125 fırında aktif olarak uygulanan bu çalışma şehrin tamamında yapılacak. Fırınlara Büyükşehir Belediyesi tarafından asılan dijital ekrana gönül ekmek sayısı yazılıyor. Böylece bağışı yapanın da bağışı anında ekranda görme imkânı sağlanıyor. Projenin başlatıldığı günden itibaren 227 bin ekmek dağıtımı gerçekleştirildi.

Toplumda yardımlaşma ve dayanışmayı artırmak, ihtiyaç sahiplerinin taze ve ücretsiz bir şekilde ekmek ihtiyaçlarını temin etmelerini sağlamak amacıyla başlatılan projeden vatandaş ve fırıncılar çok memnun. Projenin en güzel yanı ise, bağış yapan ile ekmek alanların bir birini görmemesi. “Sağ elin verdiğini sol elin görmesin” Hadisi Şerifini vatandaşların hayat felsefesi yapmasına vesile olan proje ile ihtiyaç sahibi vatandaşlar ekmeklerini kolayca fırından alabiliyorlar.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız