SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Görememeleri Yarışmaya Engel Değil..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Engelli Atletler, şampiyonaya iddialı hazırlanıyor.

Görme Engelliler Atletizm Spor Kulübü bünyesindeki 10 görme engelli sporcu, Gençlik ve Spor Müdürlüğü Atletizm Antrenörü İshak Kaya yönetiminde İnönü Stadı'nda hafta sonlarında antrenman ile şampiyonalara hazırlanıyorlar.

Antrenör İshak Kaya, sporcuların malzemelerinin Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından karşılandığını belirtip, "Hafta sonları antrenman yapıp, il şampiyonası müsabakalarına hazırlanıyoruz. İl şampiyonasında başarılı olacak sporcular, Ankara'da yapılacak Türkiye şampiyonası ve milli takım seçmelerine katılacaklar. Burada başarılı olanlar ise Görme Engelliler 2006 Dünya Kros Şampiyonası'na katılacaklar" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız