Masa Tenisi Antrenörü Ömer Tekin, Alican Şeker’in Avrupa’nın gözde sporcularından biri olduğunu söyledi.
Alican Şeker’in Macaristan’ın Kiskunfelegyhaza kentinde gerçekleştirilen Euro Kids kampına katılmasıyla ilgili değerlendirmede bulunan Tekin, “Alican’ın durumu çok iyi, zaten ligde de kendisini oynatıyoruz. Bu yılda minikler Türkiye Şampiyonası’nda üçüncü olan takımda yer aldı. Alican 2 yıl daha miniklerde oynayacak. Alican küçük yaşta Avrupa’nın gözde sporcularından oldu” dedi.
Tekin, Alican’ı Milli Takım'a kazandırmak istediklerini kaydederek, “Avrupa Masa Tenisi Birliği’nin (ETTU) yapmış olduğu Euro Kids kampına Alican’ın üçüncü çağırılışı oldu. Bu kampa yetenekli sporcular davet ediliyor. Amacımız Alican’ı Milli Takım'a monte ederek, Milli Takım'ın değişmez ismi haline getirmektir” diye konuştu.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.