SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Gül Bahçesi' Üretime ve Halkın Yararlanmasına Hazırlanıyor

'Gül Bahçesi' Üretime ve Halkın Yararlanmasına Hazırlanıyor
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi tarafından Tandoğan Mahallesi’nde yapımı aralıksız devam eden “Gül Bahçesi Projesi”nde sona yaklaşıldı. Maliyeti 3 milyon lirayı aşan proje, kısa süre içerisinde tüm vatandaşların istifadesine sunulacak.

2021 yılında Tandoğan Mahallesinde bulunan Kısmet ve Dostlar sokak arasındaki 9 bin metrekarelik alanda Battalgazi Belediyesi tarafından startı verilen ve 3 milyon lirayı aşan bahçede, 30 farklı türden bitki ve güller yer alacak. Gül Bahçesi, gül üretimine olanak sağlayacak anaçlardan kurulmuş olması sebebiyle üretim yapma imkanı da sağlayacak. İçerisinde; işletme binası, gül parselleri, süs havuzları, yürüyüş yolları ve çocuk oyun alanlarının olacağı proje ile ilçedeki yeşil alan sayısına bir yenisi daha eklenecek. Malatya iklimine uygun renk cümbüşünün yaşanacağı ve vatandaşlara en güzel manzaraları sunacak olan projenin tamamlanmasının ardından, kısa süre içerisinde vatandaşların istifadesine sunulacak.

İlçenin güzelliğine güzellik katacak projelere imza attıklarını vurgulayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Battalgazimizi geliştirmeye, güzelleştirmeye ve vatandaşlarımıza çok güzel bir ilçe armağan etmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Birçok medeniyete ev sahipliği yapmış Battalgazi’ye en güzel hizmetleri sunmak bizim boynumuzun borcudur. 2021 yılında Tandoğan Mahallemizde güzel bir projenin startını vermiştik. Yoğun çalışmalarımızın sonunda hamd olsun projemizi tamamlama noktasına geldik. Kısa süre içerisinde Gül bahçemizi vatandaşlarımızın istifadesine sunacağız. İlçemizi gül kokusu saracak. Battalgazi Belediyesi olarak gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız