SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Güncel Piyasa Değeri 24 Kat Arttı

0
Güncellendi - 2020-12-26 04:50:38
Güncel Piyasa Değeri 24 Kat Arttı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un Burundili 22 yaşındaki ön liberosu Youssouf Ndayishimiye’nin piyasa değeri her geçen gün yükseliyor. Sarı siyahlı takımla 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan genç yeteneğin piyasa değeri 50 bin Euro’dan 1,20 milyon Euro’ya yükseldi.

Yeni Malatyaspor’un 2019-2020 sezonunda Burundi ekibi Aigle Noir FC takımında kadrosuna kattığı Youssouf Ndayishimiye, ortaya koyduğu performansla bütün dikkatleri üzerine çekiyor. 22 yaşındaki önlibero, on numara, stoper ve kanat mevkilerinin yanı sıra ileri uçta da görev yapıyor.

Bu sezon Yeni Malatyaspor’un joker oyuncusu olan Youssuf, Süper Lig’de 12 karşılaşmada 882 dakika görev aldı. 12 maçta 1 gol kaydedip, 1’de asist yapan genç oyuncu Ziraat Türkiye Kupası’nda forma giydiği 1 maçta da 1 asist yapma başarısı gösterdi.

Yeni Malatyaspor’da toplamda 21 karşılaşmada görev alan Youssouf Ndayishimiye, bu karşılaşmalarda 2 gol atıp, 4 asist yaptı. Süper Lig’de 20 maçta 2 gol, 3 asistle oynayan genç oyuncu, bu 2 golü Fenerbahçe ağlarına bıraktı. Bu sezon ligin 12.haftasında İstanbul’da oynanan karşılaşmada Fenerbahçe’ye gol atan Youssuf, geçtiğimiz sezonda yine İstanbul’da sarı lacivertli ekibin ağlarını havalandırmayı başarmıştı.

Kendisine şuana kadar verilen sağ bek, stoper, sol kanat, on numara, sağ kanat ve önliberodaki görevlerde çalışkanlığı, azmi ve başarısıyla dikkat çeken Youssuf, güncel piyasa değerini de her geçen gün yükseltiyor. Aigle Noir FC takımından Yeni Malatyaspor’a transfer olduğu dönemde güncel piyasa değeri 50 bin Euro olan Youssuf’un şuandaki piyasa değeri 1,20 milyon Euro olarak güncellendi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Cem44 (3 yıl önce)
    Daha düne kadar asgari ücret aldığı söyleniliyordu .Yalan olmazsa iyileştirme yaptılar .isam Şabekten 1 kuruş eksik alıyorsa bu yönetimede yazıklar olsun ozaman..!
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruzgarin oglu (3 yıl önce)
    Transfer edildiginde adı bile belli degil diyenler acimasizca elestirenler acaba biraz utandimi bunun ustune
    0
    0
    Yanıtla
  • Yok utanmazlar , bu sefer başkasını eleştirirler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (3 yıl önce)
    Adil gevrek ve yönetim takıma yusuf gibi genç güçlü çalışkan gelecek vaat eden oyuncular getirmeli ucuz maliyetli arjantin den alınan 3 oyuncu da ne yazıkki doymuş futbolcular
    0
    0
    Yanıtla
  • selami ışık (3 yıl önce)Neco isimli kullanıcı yorumuna
    1.20 eur tc.cok para avrupada olsada bu adamı türkiye gibi ülkelere beş altı milyon eur satarlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Özmlt (3 yıl önce)
    Tabiki güzel nokta transfer lerimiz oldu semih erhan gibi ama yousef ve aguah bu ligde kaliteli oyuncular emeği geçen herkese teşekkürler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Yildiz (3 yıl önce)
    Hemen satarlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Fırat (3 yıl önce)
    Transfer başarısı tam olarak budur. Tebrik ediyorum bu oyuncuyu Malatya'ya kazandıranları.
    0
    0
    Yanıtla
  • Youssouf Ndeyishimiye yi malatyaspora Sergen yalçının kardeşi getirtdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zorlayın satasiniz adama 3-4 yıllık mukavele imzalatin jetmirle bunlar gelecek vadeden klas oyuncular fener muricten ne kadar çok jazandiysa Malatya'da bunlardan kazanır
    0
    0
    Yanıtla
  • selami ışık (3 yıl önce)Fırat isimli kullanıcı yorumuna
    avrupada olsa en az 5 milyon eur
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    İşte Yussuf gibi her sezon en az iki veya üç oyuncu bul bir sezon sonra sat ne borcun olur nede takımdaki ekonomik dengeleri bozarsın.Bu işi süper ligde iyi yapanlardan biri de Malatyaspor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kağan Gökalp (3 yıl önce)Mehmet Karadaş isimli kullanıcı yorumuna
    TEBRİKLER Bu tür transferler takımımız için çok iyi. Sanırım bu transferlerin yapılmasında Ali Ravcı nın katkısı var. Emek verenlerden ve katkı verenlerden Allah razı olsun.
    0
    0
    Yanıtla