SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Güvenli Trafik İçin Yol Çizgisi

0
Güncellendi - 2020-08-13 22:04:26
Güvenli Trafik İçin Yol Çizgisi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yaya ve araç trafik akışının daha düzenli olabilmesi için yol çizgi çalışmalarına devam ediyor.

Kent merkezi başta olmak üzere, ilçe ve kırsal bölgelerde de çizgi çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi’nin bu çalışmaları trafikte yoğun mesai harcayan araç sahiplerini memnun ediyor.

Sürücüler daha dikkatli gidiyor

Selçuklu Mahallesi sınırlarında bulunan caddelerin yatay ve dikey işaretleme çalışmalarını değerlendiren Selçuklu Mahallesi Muhtarı Halil Ayaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür etti.

Konuyla ilgili memnuniyetini dile getiren Muhtar Ayaz, “Ben birkaç gün önce yol işaretleri ve çizimleriyle ilgili Büyükşehir Belediyesinden talepte bulundum. Sabah kalktığımda yol işaretlemelerinin yapılıp bittiğini gördüm. Bu durumdan oldukça mutlu oldum. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Yol çizimleri sayesinde sürücüler daha dikkatli gitmeye başladılar” dedi.

Gece geç saatlerde bu çalışmaları yapıyoruz

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın ulaşım ve yol noktasında titizlikle çalıştığını belirten Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanı Ahmet Özer, Malatya’nın erişim, ulaşım ve yaşam konforunu yükseltmek, kazaları asgariye indirip, mal ve can kaybını önlemek adına yol güzergâhlarında yatay-dikey işaretlemeler yaptıklarını söyledi.

Çalışmaları trafik yoğunluğunun az olduğu saatlerde yaptıklarına dikkat çeken Özer, “Özellikle gece geç saatlerde bu çalışmaları yapıyoruz. Çalışmalar kapsamında Selçuklu Mahallemizin bu ihtiyacını karşıladık.  Mahallemizde ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirdik” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız