SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hacı Bey Demek ki İnsanların Gönlüne Girmiş"

0
Güncellendi - 2018-11-26 21:49:22
A- A+ PAYLAŞ

  • AKP Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta'dan Hacı Uğur Polat'a övgü.. 

Malatya’da gerçekleştirilen toplantılara katılmak üzere gelen AKP Genel Başkan Yardımcısı, İnsan Hakları Başkanı ve Konya Milletvekili Dr. Leyla Şahin Usta, AKP İl Başkanı İhsan Koca ve beraberindeki heyet ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı ziyaret ederek bir süre görüştü. Makamda gerçekleşen ziyarete Başkan Polat’ın eşi Yasemin Polat da eşlik etti.

Ziyaretten doyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “İnsan Hakları konusunda gerçekleştirilen eğitim programlarına katılmak üzere ilimize gelen AKP Genel Başkan Yardımcısı, İnsan Hakları Başkanı ve Konya Milletvekili Dr. Leyla Şahin Usta’yı programlar süresince Malatya’da ağırlamaktan büyük onur duyduk. Büyükşehir Belediyemizi ziyaret etmeleri bizleri ayrıca mutlu etmiştir” dedi.

AKP İl Başkanı İhsan Koca’da, AKP Genel Başkan Yardımcısı, İnsan Hakları Başkanı ve Konya Milletvekili Dr. Leyla Şahin Usta’nın Malatya’da gerçekleştirilen İnsan Hakları Bölge toplantılarına katılmak üzere geldiğini belirterek, Malatya’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Malatya’da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren AKP Genel Başkan Yardımcısı Uslu ise, “İnsan Hakları Başkanlığı olarak planlamış olduğumuz istişare toplantımıza ev sahipliğinizden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve İl Başkanımıza teşekkür ediyorum. Partinin temelini teşkilatların oluşturduğunun bilincindeyiz. Teşkilatımızla yapacağımız her çalışmanın, her faaliyetin insanımıza yönelik hizmet olarak dönmesini hedefliyoruz. Makamlar mevkiler hizmet etmek için vardır. Bu makamlar geçicidir yeri geldiğinde görevi hakkı ile yapar ve hakkı ile teslim etmesini biliriz. Görevi devraldığımız noktadan itibaren en iyi şekilde işimizi yapmak olduğunun bilincindeyiz. Biz insana insan olduğu için hizmet ediyoruz. Kimliği ne olursa olsun ayrım gözetmeksizin herkese layık olduğu hizmeti vermeye çalışıyoruz. Malatya bu noktada çok güzel bir örnek hem birlik ve beraberliği ile hem de belediye hizmetleri ile Doğu Anadolu’nun incisi haline gelmiş, güçlü ve büyük illerimizden biri. Bu çalışmalarda emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Daha nice hizmetlerde bir ve beraber çalışmayı nasip etsin” dedi.

Seçim sürecine girildiğini belirten Uslu, “Ülke olarak yeni bir sürece girdik, seçim arifesindeyiz. Başkanımız 31 Marta kadar görevinin başında en iyi şekilde hizmet yapacağına inanıyoruz. Yeni Belediye Başkanımızla da 31 Mart sonrası kesintisiz olarak AK Partinin başarısı ile devam edeceğinden endişemiz yok. Özellikle bugün yaptığımız sivil toplum kuruluşları ile yaptığımız toplantıda Başkanımız Hacı Beyin Malatya’da kazandığı sevgi ve teveccühü bizzat yaşadım. Kendisine teşekkür ediyorum, bu sevgiyi kazanmak kolay değil bu demek ki gönül belediyeciliğini gerçekten yapmış ve insanların gönlüne girmişsiniz. Yollar yapılır, eksiklikler aksaklıklar hepsi giderilir ama önemli olan gönüllere girmektir. Belediye hizmeti sadece altyapı ve üst yapı hizmeti değil asıl gönül hizmetidir. Bu başarıyı sağladığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Allah yolunuzu açık eylesin, daha nice görevlerde Rabbim birlikte çalışmayı nasip eylesin” şeklinde konuştu.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

27 yorum yapılmış

  • hasan (5 yıl önce)
    hacı uğur polat dürüst allah korkusu olan şerefli haysiyetli bir insandır.
    0
    0
    Yanıtla
  • ENES (5 yıl önce)
    ŞIRACININ ŞAHİDİ BOZACI, NASIL BİR GÖNÜL RÖNTGENİ ÇEKTİ DE MALATYALININ GÖNLÜNÜ GÖRDÜ. RANT VE EGO ÜZERİNE KURULU BİR BELEDİYE ANLAYIŞI NE ZAMAN GÖNÜL FETHEDER OLDU. CUMHURBAŞKANI İÇİN VERİLEN OYLARI ÇIKARIN BAKALIM, GERİYE HACI BEGE KEMİKSİZ 0.3 OY KALIYOR MU? AĞACI ARDINA ALMIŞ AĞACIN GÖLGESİNİ KENDİ GÖLGESİ SANMIŞ.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hazal (5 yıl önce)
    Birde millet ogrenmis malatyalimi degilmi diye koca malatyada alisveris yaptigin marketlere bak yemek yedigin lokantalara bak kac tane malatyali var cigfoftecilerden tut durumculer tatlicilar hangileri malatyali iş bu boyuta gelince tutturuyorlar malatyalida malatyali yazik günah
    0
    0
    Yanıtla
  • Hazal (5 yıl önce)
    Hacı başkanın emeklerine yazik oldu kendine yazık oldu bunları hiç hak etmemişti kim gelirse gelsin kapısından cevirmeyen herkesin sorununa çözüm bulmak için ugrasan adam gibi adam çok üzüldüm malatya kaybetti
    0
    0
    Yanıtla
  • necdet (5 yıl önce)
    h.uğur polat yeşilyurt ilçe başkanı olur inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz (5 yıl önce)
    sellatin beye başarılar dilerim umarım bekirlerden ahmetlerden talebelerden uzak durur
    0
    0
    Yanıtla
  • sezer (5 yıl önce)
    hacı uğur polat olsaydı oy kullanmaya bile gitmeyecektim hacı uğur polat malatyaya ne hizmet yaptı anca adıyamanları sevindirdi gündüzbeyin haline bak adam bir çivi bile çakmadı
    0
    0
    Yanıtla
  • Eski kentin bekçisi (5 yıl önce)sezer isimli kullanıcı yorumuna
    Bende selattin gürkan aday olduğu için oy vermeyecem demelimiyim bu nasıl bir mantık o zaman malatyalı olmayanların sayın gürkan oy vermemesi gerekir,hacı başkanın bu memlekette emeği olmuştur seçilmediği için yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etmeliyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat Bey (5 yıl önce)
    Burada Hacı'ya sallayanlara sesleniyorum..dereyi görmeden paçaları siviyorsunuz...Haci'yi sadece büyükşehire aday yapmadılar...Henuz Yesilyurt, Battalgazi aciklanmadi... Haci sallayacaksanız da isminizi soyismizi yazmadan yazin bari..adami ilcenin birine aday ederler oyle kalirsiniz sonra...
    0
    0
    Yanıtla
  • hayırdır birader? isim soy isim yazmayın derken milleti tehdit mi ediyorsun?
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat Bey (5 yıl önce)muzaffer isimli kullanıcı yorumuna
    okudugunun espri oldugunu anlamayacak kadar okuduğunu anlamayan bir millet olmusuz ya... ama he birader madem sen oyle anladın senin dilinde yazayim...he birader sen nasil anladıysan.....itirazin var mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • kardeşim bir akın yeşilyure beledıyede aslı memur olan varmı.dışardan esnafı .muhasebecıyı .getirip özel kalemden başkan yardımcısı yaptı.hani lıyakat.ayrıca büyükşehir daire başkanıda aynı.kardeşim hakmı adaletmi lıyakatmı hani nerede.kibirlerınden yanıan kımse gidemiyor.selahattin başkanım yenıden güzel bir kadro kuracak malatyanın yerlisi olacak lıyakatlı ehlıyetlı dürüst adaletli herkese eşıt davranan kadro kuracak ,,önce liyakat olacak tecrübe olacak..kazanan malatya olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Gokhan (5 yıl önce)
    Kardeşim burası Malatya selattin Gürkan eski Malatyalı yerlisidir.vede çok değerli bir beyindir.cok iyi olacağına inaniyorum.haci uğur adiymanlidir.gitsin orda belediye başkanı olsun Malatya'ya Malatyalı yakisir
    0
    0
    Yanıtla
  • Eski kentin bekçisi (5 yıl önce)Gokhan isimli kullanıcı yorumuna
    Senin kökünü araştırmak lazım nerden gelmiş,Bu nasıl bir mantık mikro faşistlik,insan olsun nereli olursa olsun müntesibi olduğun dini iyi araştırda belki dinini öğrenirsin kabilecilik,gettoculuk,ırkçılığı yasaklağını öğrenirsin..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)Gokhan isimli kullanıcı yorumuna
    Memleket Emektir diyor ama kendi Memleketi Malatya değil. Buradaki ince mesaj kendi memleketindekilere mi yardım etmektir !!!
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa malatyalı (5 yıl önce)
    Hacı başkan Malatyamız için önemli bir değerdi. Bu değeri siyasi bir mevtaya çevirdikleri için pişman olacaklar bence. Kaldırıma duvar örüp dükkana çevirmesi Einstein'ın bile aklına gelmezdi. Bilmedğimiz mucizeleri de cabası. Kimbilir şehrimize neler yapardı bırakılsaydı. Yazık oldu!
    0
    0
    Yanıtla
  • evet çok haklısın belediyede satılmayan alan bırakmamak Einstein!in bile aklına gelmezdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • sevim (5 yıl önce)
    girseydi efe işmerkezinin yerine yapılan yapıyı yıkardı
    0
    0
    Yanıtla
  • Yel değirmenlerine saldıran donkişot gibisiniz. Sanki malatyada iş kuleleri, gökdelenler için ayrılmış bir bölge var da adamlar oraya yapmayı tercih etmiş gibi. Türkiyenin gerçeği bu. İstanbul da aynı ankara da izmir de. Adamlar malatyayı kendilerine yakın görmüş yatırım yapmış, bizim malatyalının derdi vay efendim orada bilmem kaç kat olur mu? Yav he he
    0
    0
    Yanıtla
  • Yatırım derken kaç kişi çalışacak orda neyin yatırımı anlamadım adamlar daha fazla mülk getirisi olsun diye kat çıkıyor cepleri dolacak bizde allah razı olsun yatırım yaptınız mı diyeceğiz enteresan valla
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    Aile şirketlerini belediye ve il yönetiminde istemiyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Tekin (5 yıl önce)
    Akp H.Ugur un kıymetini ileride anlayacak.Ama o zaman da Akp olmayacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • taraftar 44 (5 yıl önce)Tekin isimli kullanıcı yorumuna
    dişardan hiç memurluk yapmamış kişiyi özel kalemden memur yap.sonra müdür yap sonra daire başkanı yap,nerde liyakat ehliyet nerde,.üst kademnın hepsi özel kalemden atanmıştır.hiç biride memur degıldı.önce liyakat ehliyet inşallah gürkan başkanım hepsını görevden alacak ehlıyete önem vercektır..hak hukuk adalet liyakat
    0
    0
    Yanıtla
  • Menfaatleriniz çakışınca nasılda partiye laf söylüyorsunuz :))
    0
    0
    Yanıtla
  • akp dediğine göre ak partili değilsin. ak partili değilsen hacı'yı niye övüyorsun? hadi övdün, ak partiye niye sallıyorsun? bu ne yaman çelişki?
    0
    0
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (5 yıl önce)
    Gönüllere girmiş ama adaylığa giremedi... Mıhlıdut'a gereksiz yere yaptırdığı bilmem kaç milyonluk ışıklandırma, sağa sola saçılan milyonluk PR harcamaları... Malatya'ya veya Malatyalıya ne hayrı oldu bu gibi savurganlıkların da gönüllere girsin?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne güzel oldu Mıhlıdut , istiklal caddesi gibi oldu..oraya yapılan yatırım sana niye battı onu anlamadım..
    0
    0
    Yanıtla