SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yardımcı Hakem Yardım İsteyince..

0
Güncellendi - 2016-12-19 03:38:55
Yardımcı Hakem Yardım İsteyince..
A- A+ PAYLAŞ

Pazar akşamı İnönü Stadı'nda oynanan ve 1-1 sonuçlanan Evkur Yeni Malatyaspor- Adana Demirspor karşılaşmasında, aşırı soğuk hava, kısmen kardan temizlenmesine rağmen buz tutan zemin sahadaki futbolcuları zorlar ve teknik adamları isyan ettirirken, ilginç bir görüntü de saha kenarında yaşandı.

Karşılaşmanın Maraton Tribünü tarafındaki yardımcı hakemi Osman Karakaş, görev yaptığı bölgenin karlı ve buzlu olması nedeniyle sık sık kayma tehlikesi geçirirken, bir saha görevlisine koşu güzergahına tuz döktürerek buzlanmanın etkisini azaltmak istedi. Görevli hakem Karakaş'ın gösterdiği "tehlikeli" bölgelere bolca tuz dökerek hakemin başına bir kaza gelmesini engellemeye çalıştı.

Ancak yine de karlı ve buzlu zemin nedeniyle hakemin koşamadığı için bazı pozisyonlarda geride kaldığı görüldü.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

hakem1

hakem3

hakem3a

hakem4

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • M.Sinan ÖZTAN (7 yıl önce)
    Elimize yüzümüze bulaştırmadan bir iş yapamıyoruz.Sözde saha kardan tamamen temizlendi.Kale arkaları ve sahanın kenarlar tamamen kar ve buz tutmuş.Görevliler ne yapmış.Uyumuşlar.Bu arada TFF nezdinde hiç etkimiz yok.Günler öncesinden kar yağdı.Bu maçı gündüz saatlerine almayı yada erteletmeyi akıl edememişler.Ne diyelim.Güleriz ağlanacak halimize.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efe Ege Gunes (7 yıl önce)
    Federasyon utansın doğu illerindeki maçlar gece olurmu bu kadar federasyonlar o kadar
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyup (7 yıl önce)
    onların attığı ofsayt bizim attığımız verilmeyen gol ofsayt değildi
    0
    0
    Yanıtla