SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hocanın Tutumundan Memnun Değildi'

0
Güncellendi - 2020-12-22 00:26:02
'Hocanın Tutumundan Memnun Değildi'
A- A+ PAYLAŞ

Peru TV kanallarından Amerika TV’ye ait internet sitesinde, sezon başında CA Talleres'den Yeni Malatyaspor’a transfer edilen Arjantinli kaleci Guido Herrera’nın, kulübüyle sözleşmesini karşılıklı olarak feshetmesine ilişkin yayınladığı haberde, “Herrera, Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu’nun kendisini hesaba almamasından rahatsızdı” ifadelerini kullandı.

Yeni Malatyaspor’u Cueva üzerinden tarif eden America TV, “Arjantinli Guido Herrera, Christian Cueva’nın Takımı Yeni Malatyaspor’dan Ayrıldı” başlıklı haberde, Herrera’nın sözleşmesinin, sözleşme bedelinin yarısının kiralık geldiği Talleres de Córdoba'ya ödenmesi, kalan yarısından ise Herrera’nın feragat etmesi karşılığında feshedildiği belirtildi.

Arjantinli ve İtalya uyruklu 28 yaşındaki kalecinin, Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu tarafından hesaba alınmamasından rahatsız olduğu bilgisinin aktarıldığı haberde, “Herrera, , ilk üç maçta kendisine forma veren, ancak daha sonra kenara koymaya karar veren Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun bu tutumundan memnun değildi” denildi.

Bu arada Güney Amerikalı birçok sosyal medya hesabı, Herrera’nın Meksika’dan ciddi bir teklif aldığını ve bu teklifi değerlendirmeyi düşündüğü belirtildi.

Transfermarkt.com’a göre, Guido Herrera’nın güncel piyasa değeri 2.4 milyon Euro olarak görünüyor. Aynı siteye göre; Herrera’nın, 2020-2021 sezonu için Yeni Malatyaspor’a kiralanma bedeli ise 223 bin Euro.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • kaan (3 yıl önce)
    Transferlerde uyum ve kalite çok önemli,ON NUMARA düşünenler bu kalecinin oynadığı maçlarda yediği jeneriklik yediği on numara golleri seyrettilermi acaba,Hamza hoca takımı on numara yönetiyor,Ertaç da,Abdulsamette on numara kaleci, iyi oynayan takımımızın,hocamızın ve futbolcularımızın,yönetimimizin kıymetini bilelim .........olurmu
    0
    0
    Yanıtla
  • Tomugi (3 yıl önce)
    Şu eleştirileri okuyorumda gülüyorum,sizler ya futboldan anlamıyorsunuz yada yönetime yada Malatyalı değilsiniz.Şimdiye kadar yönetim harika götürdü hataları olmadı değil orayı atlattık şükür Hamza hocadan ne istiyorsunuz her maçı yenecez diye bir şeymi var umutta gayet başarılı kubilayda pardon ama elştirenler siz nerenizle bakıyorsunuz maça.Hocam dizinde yönetiminde yanındayız Yolumuz açık olsun sanki bunlar takıma bir katkı sağlamışta eleştiriyorlar önce futbolu öğrenin
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (3 yıl önce)
    Adamın 3 maçta 1 tane kurtardığı şut yok defans ne alaka ? Ertaç da her maç kalesinde 2-3 net pozisyon görüyor şuana kadar 1 gol yedi sadece . Bu kova 7 gol yedi
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (3 yıl önce)
    Malatya haber sormak istiyorum Abdulsamed gibi bir yeteneği kazandırmış hoca bu takıma bizim çocuğumuz daha gencecik maşallah belkide bu takıma iyi paralar kazandıracak inşallah,o sakatlanmış Ertaç kaleyi devralmış ve çok başarılı olmuş peki siz olsaydınız veya sizin gibi düşünenler Herrerayı oynatmaya devammı ederdiniz ki ilk üç hafta gelen her topu kaleye almış,uyum sağlıyamayan bir kaleciyle devammı ederdiniz?Peru nun gazetesini takip ediyorsunuzda ülkemizde Hamza hocaya bütün yorumcuların yaptığı iyi yorumları niye birgün yayınlamadınız?Ayrıca Herreranın bir şeyleri mana edip gidip kendi ülkesinde başarısız oldum yapamadım dememesi kendi karakteriyle alakalı olabilirmi acaba?
    0
    0
    Yanıtla
  • Bahri (3 yıl önce)
    Adı ülkesinin ve Güney Amerika kıtasındaki birçok ülkenin takımı için geçiyor. Yönetimin transferiydi. Hamzaoğlu bir türlü hazzetmedi. Geçen sezonun sonunda form grafiği hayli yüksek olan Hadebe'yi ilk hafta kesti. Önüne defans özelliği olmayan oyuncuları koyup futbolun beşiği bir ülkenin en önde gelen kulüplerinden birinin kalesinden gelen Hererrayı kevgire çevirdi ve başını yedi. Hamzaoğlu şimdi bu kaleciyi gönderdi sırada yine Cueva var. Bakın görün onun da bir şekilde başını yiyecek. Wallace'de hocaya rağmen yönetimin getirdiği bir oyuncuydu, ama adam kevgir defansa cuk diye oturup kalitesini belli edince sesini çıkaramadı. Yoksa onun mevkisine eski takımı Gençlerbirliği'nden bir adamı getirecekti. Yönetimin transferi olan Topalli'nin yerine yine kendi adamı Kubilay'ı aldırdı. Santraforu Umut'tu, ama yönetim Tetteh'i getirdi. Keza Olcay transferi de bunun. Lukoki, Zuqui ve Acquah pek hazettiği isimler değil, aslında. Yerli oyuncularla gücünü oluşturdu, kendine göre yerini sağlama aldı. Şimdilik takım iyi duruma geçtiği için kimsenin sesi çıkmıyor. Başakşehir maçındaki olası bir mağlubiyet hocanın sonu olacaktı, ama takım puan alınca süre aldı. Bu durumları kulübe yakın olan herkes biliyor. Daha iyi olabilecek bir Yeni Malatyaspor'un, yönetimin pahalı ve başarılı transferleri olan her yabancı isme mesafeli yaklaştığı anlaşılan Hamzaoğlu'nun elindeki en iyi konumu ancak ve ancak 'vasat' bir takım olacaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • 10 numara yorum..aynen katılıyorum...
    0
    0
    Yanıtla
  • Söylediklerinde haklısın. Bunları hepsi yaşandı.
    0
    0
    Yanıtla
  • On numara yazmışsın. Aynen de öyle
    0
    0
    Yanıtla
  • Arkadaşım sen galiba takımın içinde yatıp kalkıyorsun.Bu kaleci çok iyiydi madem takımı niye kiraya gönderdi.Cueva çok iyi ise takımı bu oyuncuyu niye kiraya gönderdi.Cueva artık bu noktadan sonra bize fayda veremez.Zaten oynarken de bir faydasını görmedik.Kaç gol attı,kaç asist yaptı.Gitmesi lazım.Ara transferde yerine oyuncu alırız.Takmışsınız Hamza hocaya.Yok şunu aldırmış,yok bunu aldırmış.Bu pandemi döneminde takımların kadroyu geniş tutması lazım.Bu nedenle bu oyuncular alındı.TFF ikinci yarı için boşuna mı takımların 35 futbolcu bulundurabileceği kararını aldı.Rahmetli Şükrü Ersoy hoca 70 li yıllarda Malatyasporu çalıştırmış ve başarılı olmuştu.Ama ayrılmak zorunda bırakıldı.Daha sonra yönetim Şükrü kocaya tekrar teklifte bulunduğunda çok manidar cevap vermişti.Malatya sokaklarında çok teknik direktör geziyor.Birini tutup getirin diyerek teklifi reddetmişti.Bilmem anlatabildimmi.
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuzca (3 yıl önce)Bahri isimli kullanıcı yorumuna
    Hamzanın Teknik Direktör becerileri konusunda benim de şüphelerim var,Tartışılabilir. Ancak yazdıklarınıza itirazım var. Kaleci konusunda hamza hoca son derece haklı. yabancı sınırlaması gelmesi muhtemel olan ligimizde Abdülsamet gibi genç bir kaleci kazanımı son derece isabetli. Ayrıca Ertaç Özbir performansıda fevkalede iyi.. Kubilay tercihi bence hamza hocanın tercihi değil. Kubilay ortaya koyduğu performans ile forma verilmez alınır dedirtiyor.. Ayrıca zorunlu olarak bu şekilde oynuyor malatyaspor. Bu takımın kanat forvetleri yok. lukoki ve fofanaya ne kadar güvenip kanatlardan hücum edebilirsiniz ki? Bu sebeple kadro kurgusu yanlış. Ocak ayında mutlaka iki iyi kanat oyuncusu ve bir de orta saha gerekli. Cueva konusunu bilmiyoruz. Futbolcuya dayalı sistemi savunuyorsanız eyvallah. Size Yalçın Ayhan konusunu hatırlatırım. Mina henüz form tutmamışken, sadık ve murat akçanın futbolculukları ortadayken yalçının gönderilmesi fena halde riskliydi. Bugün olduğu gibi kamuoyu ayağa kalkmış, malatya kümeye gider görüşleri hakim olmuştu. Ben yönetimi tebrik ediyorum bu disiplin uygulamalarından dolayı. Hiç kimse Malatyaspordan daha büyük değil. Bugün malatya yönetiminin yaptığını Fenerbahçe yapamadığından yani futbolcuya dayalı düzeni yıkamadığından başarılı olamıyor. Hatırlayınız lütfen Butaib ne kadar eleştirildi. Oysa halen butaib gibi bir oyuncu bulamadık ön alanda. Lütfen futbola bakışınızı değiştirin. Falcaonun yerine shörlot önerilmişti galatasaraya . sonuç ortada.. Elbette yetenek önemli ve elbette cueva gibi bir oyuncuya malatyasporun ihtiyacı var.Lakin hiç bir oyuncu malatyasporun hocasına hakaret edemez ..
    0
    0
    Yanıtla
  • aynen katılıyorum Bahri Bey bunları neden yönetim görmez.Cueva gibi bir kariyere yazık oluyor.cuevayı yanlış yerde oynatarak adama tuzak kurdu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Adam iyi niyetli bir sekilde gitmis, dia gibi çatır çatır parasını dia alirdi istese, adam elek gibi bir defansta oynadı, ayrica piyasa değeri şire pazarında oluşan deger gibi oluşmaz, adam oynamak, kendini göstermek için gitti,
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Transfer döneminde bahsetmiştim bu Güney Amerikalı oyuncuları bizim scout ekibimiz canlı gözle izlemişmi yoksa üçkağıtcı inşaat şirketlerinin bir başka versiyonu olan menejerlik şirketlerinin janjanlı kasetlerle bize kakaladığı oyuncularmı?İlk üç maç bize kalitesini kanıtladı.Çok şükürkü yönetim İssiar Dia'dan ders almışki bu Arjantinliyi fazla besiye çekmedi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    Herrera nın güncel piyasa değeri 2.4 milyon euro ise Ertaç ile Abdulsamet in piyasa değeri ne olmalı acaba.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    3 Maçda 7 tane gol yedin,kenara almayıp ne yapacaktık.kendini ne zannediyor bu zavallı.
    0
    0
    Yanıtla