SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Haraç İddiasına 5 Gözaltı

0
Güncellendi - 2019-01-01 05:50:25
Haraç İddiasına 5 Gözaltı
A- A+ PAYLAŞ

Feribot iskelesi görevlisinden haraç istedikleri ve şahsı dövdükleri gerekçesiyle jandarma tarafından 5 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Olayla ilgili olarak Jandarma'nın Valilik aracılığıyla yaptığı açıklama şöyle:

"29 Aralık 2018 günü, saat 17:00 sıralarında Battalgazi İlçesi Kadıçayırı Mahallesi Feribot İskelesinde görevli Ş.T. isimli şahıstan haraç almak isteyen F.A. isimli şahıs, Ü.Y., Y.S., S.B. ve A.H. isimli şahısları azmettirerek feribot iskelesine gönderip haraç istetmiş, Ş.T. isimli şahısın haraç vermemesi üzerine, şüpheli (4) şahıs, Ş.T’ yi darp etmiştir. Olay sonrası bir araç ile firar eden şüpheliler Ü.Y., Y.S., S.B. ve A.H. yapılan araştırma ve soruşturma sonucunda yakalanmıştır.

Olay ile ilgili olarak Cumhuriyet Savcısı talimatı ile olayın azmettiricisi F.A.’ nın ifadesinin alınmasına müteakip serbest bırakılmış, diğer 4 şüpheli ise yağma suçundan dolayı gözaltına alınmıştır. Olayı aydınlatmak maksadıyla Malatya İl J.K.lığnca süratle özel ekip kurulmuş, meydana gelen olay tüm boyutları ile aydınlatılarak dillendirilmiştir. Şüpheliler Malatya Cumhuriyet Savcılığınca sevk edildikleri Sulh Ceza Mahkemesi tarafından şüpheliler Ü.Y., Y.S., S.B. ve A.H. adli kontrol kararıyla serbest bırakılmış, şüpheli şahıslardan Y.S. isimli şahıs yapılan sorgusunda Askeri Firar Suçundan arandığı tespit edilerek işlemleri yapılmak üzere Battalgazi askerlik şubesi başkanlığına teslim edilmiştir."

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Hüseyin (5 yıl önce)
    Abilerim bilip bilmeden yargısız infaz yapmayın haraç kesmişler demiyo bakın rahaç İDDAASI diyor bilmediğiniz şeyler vardır belki o yüzden yargısız infaz yapmayın
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan balcı (5 yıl önce)
    Bu adamlar tekrar gider''bak bize bişey olmadı''der ve haracını alır.Böyle adalet ve kalkınma olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Faik (5 yıl önce)
    ..Yakala bırak ne demek.Yani yanlış insanlarımı yakaladınız.da bıraktınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerem (5 yıl önce)
    Maalesef Malatyamız son yıllarda Türkiyenin en güvensiz şehirlerinden biri haline geldi. İş yerleri kurşunlanıyor, kafeler basılıyor ateş açılıyor, haraç kol geziyor, esnaf korkuyor, nereye varacak bunun sonu. Emniyetin bir an önce bir kriz masası oluştuurp birşeyler yapması lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • kalkan (5 yıl önce)
    Adamın biri gelip haraç isteyecek vermeyecen şikayetçi olacan adliye serbest bırakaçak daha sonra adamı sıkıştıracaklar garibim de kendini korumak için silahı alıp vuracak katil oldu o zaman kim suçlu haraç isteyenmi haraçı vermiyenmi , Yazıklar olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • alican (5 yıl önce)
    Adalete bak be..Haraç istemek bir yana adamın yediği dayaklar kendisine kar kaldı desene..
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (5 yıl önce)
    Ne demek serbest kaldılar böyle olurmu
    0
    0
    Yanıtla