SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hasım Ailelerin Silahlı Kavgasında 3 Kişi Yaralandı

Hasım Ailelerin Silahlı Kavgasında 3 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da Kurban Bayramının ilk günü hasım aileler arasında çıkan kavgada, silahla ateş açılması sonucunda olayla ilgisi olmayan ve o esnada yoldan geçen 2 kişi ile birlikte toplam  3 kişi yaralandı.

Olay, Battalgazi ilçesinin Hanımınçiftliği Mahallesi Zincirkıran Caddesi üzerinde meydana geldi. Aralarında daha önceden husumet bulunan G.Ö., F.A. , H.P. , A.U. , S.Ö. , B.Ö. Y.A isimli şahıslar arasında çıkan kavgada av tüfeği  kullanılması sonucunda olay yerinden geçen A.M.K. ve M.A.D. isimli şahıslar ve şüpheli Y.A. yaralandılar.

Ambulanslar ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

Olaya karışan toplam 7 şüpheli gözaltına alındı. Soruşturma sürüyor.

malatyahaber.com

FOTO: iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • A Ali (1 hafta önce)
    Bayramı bilmiyoruz dini bayramda kazalar kavgalar dini bayramda akraba büyükleri ziyaret edeceğine yunanı ziyarete gidiyoruz bayram da mezarlığa ata ziyareti yapıyoruz cöplüğe benzetiyoruz resimleri gönderebilsem yaaa biz tam olarak neden baṣarılıyız merak ediyorum
    %67
    %33
    Yanıtla
  • ercan bey (1 hafta önce)A Ali isimli kullanıcı yorumuna
    yunan esnafı bizim esnaftan daha vicdanlı. depremden sonra koli bandını 40 tl ye, karton kolinin tanesini 20 tl ye, çuvalı 50 tl ye satanları unutmadık. şimdi nasıl peki? daha da beter..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (1 hafta önce)
    Eski Malatyamız özlemle Wanted (aranıyor).
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malaya (1 hafta önce)
    Bu kişilere ceza verin salmayın. Bu adamlar yarın bizim evlatlarımızın başına bela olacak. Cezasız hukuk olmaz. 60 dosyası olan suçluları aramıza salmayın.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Paşa 44 (1 hafta önce)
    Nitelikli göç verip niteliksiz göç alan bir şehrin acı gerçeğidir asayiş olayları. Yazık cennet şehirden cinnet şehrine döndü güzelim memleketim.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Üzgünüm ama Malatya li gençler de artık böyle durumlara karışıyor.
    %76
    %24
    Yanıtla
  • Paşa 44 (1 hafta önce)Malatya isimli kullanıcı yorumuna
    İlla ki Malatyalılar da vardır ama O bölgede yaşayanların büyük çoğunluğu Malatyalı değil. Bu bir. Birkaç yıl önce dönemin emniyet müdürü Malatya'daki asayiş olaylarına karışanların çoğunun Malatyalı olmadığını açıklamıştı bu da iki.
    %100
    %0
    Yanıtla