SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Hasretle Beklediğimiz Bu Buluşmaya Tüm Halkımızı Davet Ediyorum"

A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Mayıs Salı günü Malatya’ya gelerek konteyner kentte Malatyalılarla buluşacak.

28 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan Malatya’ya gelerek depremzedeler ile bir araya gelecek. Erdoğan’ın programına ilişkin AKP Malatya İl Başkanlığında düzenlenen toplantıda konuşan İl Başkanı Namık Gören, 23 Mayıs Salı günü gerçekleşecek olan buluşmaya herkesi davet etti. Elazığ yolu üzerindeki Kültür ve Turizm Bakanlığı Konteyner Kentinde saat 13.30’da başlayacak olan buluşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın depremzedeler ile bir araya geleceğini söyleyen Gören, “Geçtiğimiz Pazar günü yapılan ve tarihin en büyük katılımı ile gerçekleşen 14 Mayıs seçimlerinde milletimiz PKK, FETÖ ve tefeciler ile el ele kol kola gezenleri sandığa gömmüştür. Bu tarih Allah’ın izniyle 28 Mayıs’ta milletimizin teveccühü ile kazanacağımız zaferin de ayak sesleridir. Bu tarih aynı zamanda Türkiye Yüzyılı tarihidir. Türkiye Yüzyılı vizyonunu ülkemize kazandıran dünya lideri mazlumların umudu ve biz depremzedelerin umudu olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 23 Mayıs 2023 Salı günü 13.30 Kültür ve Turizm Bakanlığı konteyner kentinde hemşerilerimiz ile bir araya gelecektir. Hasretle, muhabbetle beklediğimiz bu buluşmaya tüm halkımızı davet ediyorum” diye konuştu.

Toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Milletvekilleri Öznur Çalık ile yeni seçilen milletvekillerinden İhsan Koca, İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Abdurrahman Babacan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve parti yönetimi katıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

34 yorum yapılmış

  • Hakan (12 ay önce)
    Eğer bir parça nefes olsa Bizim milletimiz de cumhurbaşkanımız gelince bunların hepsini şikayet eder çünkü beni bir Çarşı insana bakalım görsün çarşının hali Cumhurbaşkanı yine yenilemiş neymiş yollar Perpa 3 gün kaldım her taraf alışkanlık patlama ve temizlik var ne bir şey var bunların hacminin değişmesi lazım yoksa
    0
    0
    Yanıtla
  • Kündübekli (12 ay önce)
    Ne hasret ama! 14 mayısta pkk ve fetöcülerle kolkola gezenleri montjla sandığa gömdünüz öylemi? Ayıptır ayıp! Bu nasıl bir üslup? Karşınızda düşman mı var? Fetöye ülkeyi teslim eden kim? Birlikte kaç masumun hayatını kararttınız 15 temmuz darbe girişimine kadar? Arınç'ın dediği gibi parsel parsel nereleri verdiniz? Fetönün siyasi ayağı nerede? Pkk ile mutabakatı kim yaptı? Oy ve makam uğruna her yol mübah ve yaptıklarınızı örtmek bir yana bir de üste çıkıp başkalarına çamur atmak nasıl mümkün olabiliyor? Rüşvetçi bakara makaracıları ve diğer Zerrabcıları anlatın. Düne kadar mazbut bir hayat sürerken bugün dolarlarla hava atan, tüm ailesine son model pahalı araçları alan, ülke ülke tatillere çıkan böylük sözde işadamlarını değil Malatyalı ayrıcalıklı çakma işadamlarını anlatın. Yazmakla bitmez... Sizin gibi güçlüden yane olanları tarih biliyor. Ülke işgal edildiğinde ayaklarına kapanan bir güruh olur her zaman. Bugün Ak Parti güçlü ve sizin gibiler orada. Yarın bir başkası gelsin roket gibi oraya yamanırsınız, yüzünüz da kızarmaz. Halkın duygularını, iyi niyetini istismar etmeyin, vebali ağırdır tabi aynı dine inanıyorsak. "Ay'a dört şeritli yol yaptık desek inanacak seçmenimiz var" demişti bir vekil gülerek. Halk bunlara inansa bile sizlerin bunu istismar etme hakkınız yok. Bu karakter ve politika ile Türkiye bir yere gelemez. Sizinçaptakiler ve niyeti başka olanlar ne yazık ki Sn. Cumhurbaşkanının etrafını sarmış ve pembe tablolar çizmeye devam ediyorlar. Siz de her şeyin farkındasınız aslında. O olmazsa sizler bir hiçsiniz. Peki nereye kadar?
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Akil (12 ay önce)
    Yüca yaradanımız rızıkları dağıtırken hiç bir işe yaramayanlar Malatya'ya vekil olsun diye rızkı vermiş... altısı da aynı ölene kadar hiç bir iş yapmadan vekiller bizim sırtımızdan..
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Agralı ibraham (12 ay önce)
    Türkiye'nin en büyük sorunu geçen seçimlerde bir kez daha tecrübeyle öğrendik ki; mezhep ayrımcılığı. Deprem, covid, ekonomik kriz, mülteciler, hiçbir şey alevi olan Kılıçdaroğlu kadar sandıkta problem edilmedi. Az kaldı muasır medeniyetler seviyesi üzerine sizi çıkaracaklar. Çok az kaldı merak etmeyin. Yeşilyurt belediyesi sizi Alamanya ya götürecek, biraz dişinizi sıkkın.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Konteyner elektirik (12 ay önce)
    Cumhurbaşkanı gelsin pankartlarla konteyner iş yerlerindeki elektirik su sorununu bildirelim ,sorun çözmeyen yetkililer duyun.
    %63
    %37
    Yanıtla
  • b vaizoğlu (12 ay önce)
    sayın namık gören: birazda kendimize bakalım biz i k i c u m h u r b a ş k a n ı o l a n k a r i z m a ş e h i r i m i z i ç i n n e y a p t ı k??? y a t ı r ı m c ı m ı z ı n&g i r i ş i m c i m i z i n h a n g i p r o j e l e r i n d e d e s t e k o l d u k b ö l g e m i z e y ü k s e k k a t m a d e ğ e r s a ğ l a y a c a k f i k i r l e r i n i u y g u l a d ı k??? e k i b i s e v k v e i d a r e&t a k i b i v ek o n t r o l u h a t a s ı z y a p a b i l d i k m i&9 0 0 1 2 0 0 8& 1 4 0 0 1 d e n e r e d e y i z saygılarımızla
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Malatyali (12 ay önce)
    Maski calismiyor sayın vekiller. Verilen dilekçeler yigili bekliyor. Lütfen bu konuda haber yaparsanız
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Özkan Çelik (12 ay önce)
    Akp listelerinden meclise giren, Hizbullah ve PKK'ya terör örgütü demeyen Hüda-par'lılar da gelecek mi? [https://cdn.gazetepencere.com/hudaparhizbb.mp4](https://cdn.gazetepencere.com/hudaparhizbb.mp4)
    %86
    %14
    Yanıtla
  • ahmet (12 ay önce)
    malatya bunlarda medet bekliyor ...:D ..şimdi biri der ki "reis olmasa bunlar seçilmezdi"...senin resi şehide kelle diyene yahudi cesaret ödülünü alana haburda pkk yı davulla zurnayla karşılayanlara valilere operasyon yapmayın diye talimat ben verdim diyene hendekler açılırken göz yumanlara pkk terör örgütü değildir diyene 10 milyon yabancının ülkeyi işgal etmesine izin verenlere 2010 da israili oecd ye üye yapanlara mavi marmara olayında sessiz kalanlara oy verdiniz.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Mehmet Gerçek (12 ay önce)
    Bizde sizi Malatya’da ki; işporta, trafik, hırsızlık, içilemeyen su, kesik gaz, yanmayan sokak lambaları, denetimsizlik, sahipsizlik, ev kiraları kaosunu düzeltmeye davet ediyoruz.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Ak Parti çalışsada 4 milletvekili alıyor çalışmasada yatmak dururken niye çalışsınlarki nasıl olsa 4 garanti.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Ersin (12 ay önce)
    Öznur hanımı beğenmezdik ama çalışırdı birşeyler yapıyordu, şimdikiler bilemiyorum , umarım çok çalışır atik olup malatya ya ne yapılması gerekiyor ise alel acele yaparlar .
    %24
    %76
    Yanıtla
  • mlx (12 ay önce)
    Yorumlara baksan herkes karşı.sokakta konuşsan herkes pahalılıktan şikayetçi.herşey ateş pahası.ama sandığa gelince olsun deyip gene aynı hükümete yetki veriliyor.bence sağlıklı düşünemiyoruz.araştırılması gereken bir konu.
    %77
    %23
    Yanıtla
  • malatya_sevdalısı (12 ay önce)
    Bir demet tiyatrodan sahneler. Siyasetı deprem bolgelerınde bırakın!!!!
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Mehmet (12 ay önce)
    Malatya lilar ile gurur duyuyorum.. terör ittifakinin Suriye den askeri cekicez gerek yok diyerek ABD nin orda bir kurdistan devletini kurmasına engel oldukları için, chp yüzde 25 geçmeyen oyu olduğu için hdpkk dan oy almak için cezaevinde yatan teröristlerin cikarilmasina engel oldukları için, hdpkk ya özerklik vaatleri vererek ulkemizi boldurtmedikleri için, Avrupa ülkeleri ve ingilizler den uyuşturucu baronlarindan 300 milyar dolar borç para getircem diyerek ülkeyi iyice borç batagina dusurmedikleri için, iha, siha lara dokuncaz diyerek terörü hortlamasina ve abd den f35 ler alarak savunma sanayi abd ye gebe birakmadiklari için, Akdeniz mavi vatandan vazgeçecez diyen Libya da ne işimiz var diyen terör ittifakina orayi abd ye yunana Avrupa ya peskes çekilmesine engel oldukları için, Türkiye den Çin kadar yeni bir yol yapicaz diyen chp nin Azerbaycan ve Türki devletleri yerine İran dan yol yapmasina engel oldukları için, rus Ukrayna savaşında abd den yana olacağız diyerek Rusya yi hiçe sayan ulkemizi kaosa suruklemeye çalışan bu zillet ittifakina engel oldukları için hemşerim ile gurur duyduk.. hiç te yorumlar daki gibi rezil olmadınız baş tacı oldunuz.. evet deprem oldu 6 şubatta oldu. Ölenlere Allah rahmet eylesin.. 19 mayıs bugün.. yas tutmaninda Bi zamanı vardır eğlencenin de bir yeri vardır.. aradan 3 ay geçmiş ölene kadar yas tutulacak bir durum yok.. tamam çok zor bir durum anlarım.. ancak bu seçim vatan millet Sakarya seçimidir. Deprem secimi değildir..
    %28
    %72
    Yanıtla
  • Masal anlatmişsiniz. Megri megri , feto ve Hizbullah der susarım.
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Az ileri get (12 ay önce)Malatyam isimli kullanıcı yorumuna
    Hapsini partide aday yaptınız aynada kendinizi görüyorsunuz
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Her yorumda eğlenmekten bahsediyorsun.Sen eğlenmeye devam et.Ancak milleti zorla eğlendirmeye de zorlama.
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Dr Cengiz (12 ay önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    Dr tavsiyesi Mehmet kardeşim A haberi bırak bırakamıyorsan bile azalt en azından içine çekerek izleme
    %69
    %31
    Yanıtla
  • A aber izleye izleye bunun kafası mayhoş olmuş.....şehide kelle diyene yahudi cesaret ödülünü alana haburda pkk yı davulla zurnayla karşılayanlara valilere operasyon yapmayın diye talimat ben verdim diyene hendekler açılırken göz yumanlara pkk terör örgütü değildir diyene 10 milyon yabancının ülkeyi işgal etmesine izin verenlere 2010 da israili oecd ye üye yapanlara mavi marmara olayında sessiz kalanlara oy verdiniz.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Evet şey! bu dediklerin o zaman yaşandı! ama şimdi artık olmiyacaktır diyecektir!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Senin kafa ayık olduğu zaman gel ben sana anlatırım. En azından Hulki cevizoglu nu dinle.. Muharrem ince yi dinle.. chp den iyi partiden ayrılan yavuzlari dinle.. çeşitli haber kanallarinda ki her kesimden yorumcuları gazetecileri yurt dışı yayinlarini takip et.. hiç bir şey bilmiyorsan hdpkk nin ne istediğini ne anlaşmalar yaptığını izle araştır.. ezberden a haber mış..komik... şehide kelle demesi yanlış. Dogru diyen yok.. Yahudi cesaret madalyası 1948 İsrail devleti kurulurken ölen Türk diplomatlar adına verildi şahsına değil. 2013 deki devletin başındq olan bir hükumetin tüm sivil toplum kuruluşlarının, tüm partilerin destek verdiği (mhp hariç) ve onayladığı çözüm süreci için yapilanlara göz yumdumlarini, neden sustuklarını, izle ve gör politikasina geçerek gerçek yüzlerini tüm dünya ya gösterdikleri olayı sen anlayamazsın.. 1 defa devlet babalık yaptı bitti kapandı o defter.. 10 milyon mülteci dediğin canakkale de savaşmış olanların torunları bir çoğu.. can vermişler.. 1934 soyadı kanunu ile tc vatandaşı yaptığını suan askerini öldüren ermeni donmelere rumlara yahudilere baktın mı canakkale de varlar mi? Ayrıca Esad Nusayri dir.. gelenler Sünni.. Esad mezheplerinden dolayı bunları öldürdüğü için kaçtılar. Orda savaş yol. Katilam vardı.. şimdi halk tv yalanları ile gelme karşıma azcık araştır öğren öyle gel.. son olarak chp olarak sen seçimde seçilir sin devletin başına geçersin.. sonra halk senin yaptıklarına göre karat verir.. yüzde 25 lik bir kesime hitap ediyorsun diye daha secilmeden hdpkk ya Suriye de devlet kurma, Türkiye de ozerklikler verme, anadilde eğitim ler apo özgürlük selo ozgurluk vs.. tmm söz yapicam yeterli kazanalım ile mutabakat metinleri hazirlarsan millet güler oy vermez.. turk ordusunun nasıl yüzüne bakiyorsunuz da pkk ya oy veriyorsunuz hayret içinde sizi izliyoruz.. benim ordu ma şehitlerimize gazilerimize kalsa size bu sözlerinizi yaptirir mi. önce mutabakat metninde Atatürk ismini koyun gelin öyle bir daha tartışalım.. kimse ye de devletin 10 yıl önce yaptığı denediği barış süreci ile vurmaya calismayin yemezler..
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Biz bir 5 yıl daha sürüneceğiz Memmet. Biz sürüneceğizde sen sarayda onlarla beraber bir elin yağda bir elin balda yaşamayacaksın, sende bizimle beraber sürüneceksin Memmet. Tek farkımız şu olacak bizim vicdanımız rahat olacak, sen yıllarca vicdanını sorgulayacaksın Memmet
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmede anlatamazsiniz. Mehmet 1-2 seneye turkiyenin uçup kacacagini , her ilde petrol fiskiracagini düşünüyor. Memet AKP'nin her seçimde düzenli bulduğu petrollere güvenip 2 yılda teslaya binecek. Ama memet şimdi zorluğa katlanmali. dünya nideri 7 duvelle mücadele ederken yanında bulunmali. Memet 1 ay sonra ekonomiyi görecek. Gör memet gör :)
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet kardeşim umarım birgün hayatta kendi hür fikirlerin olur ve tekrar dilerim ki bu fikirlerini de kendi cümlelerinle ifade edersin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kendim ve çocuklarım için üzülüyorum neden biliyor musun? Sen ve senin gibilerle aynı havayı soluduğum için ve senin gibi boş boş düşünen insanlarla bu ülkede gelecek göremediğim için emin ol.. Parti tutabilirsiniz, tuttuğunuz partiye oy verebilirsiniz ama tuttuğunuz partinin başındaki insanların 22 yıldır sırf salatanatlarını, görkemli yaşamlarını devam ettirmek için, her söyledikleri her şeye inanıp kör, sağır olmanız anlamına gelmiyor!! Naçizane tavsiyem siz iyi değilsiniz; profesyonel yardım almanızda fayda var! Eğer iyi olursanız sorgulama, doğru ile yanlışı ayırt edebilme, haklıya haklı, haksıza haksız diyebilme erdemliğine erişebilirniz. Sana son olarak net birşey söyleyeyim Mehmet birgün gelecek sende bu zamana kadar verdiğin oylar için pişman olup, ellerim kırılsaydı da vermeseydim diyeceksin!! Bu söylediğimi yaz bi kenara..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mülteciler oğlan çocuğunun videolarını çekip polise yakalanıp sabahına bırakılınca görürüm senin vatan millet Sakarya seçimini. Depremin ilk günü döve döve ekmek sırasında öne geçtiler de sesiniz çıkmadı. Gariban muhalif Türk'e gelince erkek oluyorsunuz hemen. Yazık
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (12 ay önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    Bu kadar uzun yazıp kendini yormana ne gerek vardı. A haberin logosunu koysaydın yeterdi.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Malatyali44 (12 ay önce)
    Helalllik almaya mi geliyor? Bakın değerli Malatyalılar sığınmacı , adalet , hukuk , kurumlarin geldiği durumlar hepsini geçiyorum. Erdoğan'ın en önemli kendisinin dediği gibi son kez girdiği seçimde ve eyt cikarmam diyip diyip çıkardığı bir seçim öncesi enflasyon almış başını gidiyor. Bu enflasyon ileride daha kötü boyutlara gelecek. Elinden gelse seçimden önce düşürmez miydi? Dusuremiyorlar , ülke ekonomisi batakta, merkez bankasının rezervleri erimiş, felaket duzeyle altın rezervleri satılıyor. Son kez sandık önünüzde seçim sizin. Ya halay çekersiniz ya da ülkenin gerçeklerini görüp akılcı, bilime inanan ekibe oy verirsiniz..
    %66
    %34
    Yanıtla
  • Celal (12 ay önce)
    Haydi malatya KOŞA KOŞA gidersiniz şimdi…elinize bayrak almayı unutmayın…davulcuları ve zurnacılar da hazır bulundurun o kapalı çarşı meydanda çadırdan çıkıp gelip halay çeken teyze sende gel unutma nasıl olsa sana şükretmeyi ögretmişler fakirligin ayıp olmadıgnı çadırda yaşamanın insan için normal oldugunu inandırmışlar sende gel …hep beraber meşaleler yakın kınalar yakın ..malatya kendini bi kere daha türkiyeye nasıl rezil edip basında ne komik durumlara düştügünü bi kere da göster..haydi malatya
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Davut (12 ay önce)
    Halay ekibi hazır mı ?
    %69
    %31
    Yanıtla
  • Selçuk narin (12 ay önce)Davut isimli kullanıcı yorumuna
    Olmazmi istanbul da dolaşamaz olduk sayelerinde Malatyali demeye utanır olduk rezil rüsva ettiler ama bu halk a müstehak bizi Malatya lılığımız dan utanır edenler Allah sizi bildiği gibi yapsın yok hükmündesiniz
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Halk ne yapsın parayı bulan gidince geride kalanlarda böyle oluyor. dışardan gelenler çoğunluk kalanlar azınlık.ne bekliyorsunuz
    %59
    %41
    Yanıtla
  • Malatyalı demeye utandıysan git kimliğini değiştir doğduğun yeri istanbul yaparsın sıkıntı biter boynuna birde pankart yapıştır ben malatyalı değilim olur biter stres sıkıntı yapmana gerek yok yorumuna bakıyorumda sana beyim alacam
    %24
    %76
    Yanıtla