SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hastane Bahçesinde Yılan

0
Güncellendi - 2019-09-28 02:49:03
Hastane Bahçesinde Yılan
A- A+ PAYLAŞ

Hastane bahçesindeki otoparkta yılan gören vatandaşlar panik olurken, yılan yakalanarak doğaya salındı.

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi binasıyla otopark arasındaki bahçede sabah saatlerinde korkuluklara sarılmış haldeki yılanı farkeden vatandaşlar, durumu hemen yetkililere bildirdiler. Hastaneye gelen itfaiye görevlileri, kaçmak isteyen yılanı otoparktaki bir otomobilin altına girdikten sonra özel aparatla yakaladılar.

Bölgede bilinen yılan türlerine benzemeyen yılanın nereden ve nasıl hastane bahçesine geldiği merak konusu olurken, yılanın İnderesi dağlık bölgede doğaya salındığı öğrenildi.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Abdurrahman DEMİREL (4 yıl önce)
    Bildiğimiz bas bayağı bizim Malatya yöresinde en çok rastladığımız boz yılan. Allah günahlarımızı affetsin, çok öldürmüşüzdür. Zararsızdır. Hatta çiftçiler için çok faydalıdır. Bol bol fare yer.
    0
    0
    Yanıtla
  • O senin dediğin kara yılan ? boz yılan en zehirli bildiğimiz türden ondan çiftçi dostu olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Av. Selahattin Sarıoğlu (4 yıl önce)
    Otopark civarında olmakla ve Malatya’da pek görülmemiş bir yılan türü olmasıyla insanın aklına, ‘Acaba, başka bir ilden hastaneye gelen birinin arabasından mı çıktı?’ sorusunu getiriyor...
    0
    0
    Yanıtla
  • M dgr (4 yıl önce)
    Sigortası olmadığı için çekingen davranmış içeri girmemiş?
    0
    0
    Yanıtla
  • cirmiktili (4 yıl önce)
    https://www.facebook.com/groups/turkiyedogalhayati/permalink/1223827904467558/ Facebook ta Türkiye nin doğalhayatı sayfasında Sikkeli Yılan ve zehirsiz (ancak saldırgan) olduğu bilgisi verildi...
    0
    0
    Yanıtla
  • bek (4 yıl önce)
    randevu alamamıştır kesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Yerelli (4 yıl önce)
    Aynisi bir yilan önceki akşam çöşnük mahallesinde M.Özmumcu ilköğretim okulu önünde görüldü. Itfaiye ekiplerine haber verildi. Yakalanarak götürüldü. 50 yildir bu mahalledeyim. Ilk defa burada bir yilan gördüm. Daha önce gördüğüm yılanlara benzemiyor. Yetkililer, bir durum analizi yaparak bilgi vermeleri gerekiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Arnavut Osman (4 yıl önce)
    Yılaaaaaaaan koyktun mu :D Bizim Seyrullah da çok korkuyor yılandan
    0
    0
    Yanıtla
  • Memoli (4 yıl önce)
    Hayvan hastadır belki
    0
    0
    Yanıtla
  • Yıldız (4 yıl önce)
    inderesinde tokiler var normal evler var ya bi eve girerse ya zehirliyse bi çocuğu ısırırsa yetkililer bunuda göz önünde bulurdursunlar ama malesef günümüzde pitbull köpekleri yılanlar akrepler çok iyi bakılıyor buna bi çözüm bulsun sevgili yetkililer insan hayatı daha kıymetli bence
    0
    0
    Yanıtla
  • Fahrettin Kılıç (4 yıl önce)Yıldız isimli kullanıcı yorumuna
    Aman sesinizi çıkartmayın hayvan severler duymasın sizi yuhlarlar
    0
    0
    Yanıtla
  • duran (4 yıl önce)
    Yıp yılan ilannnn
    0
    0
    Yanıtla