SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Havalimanı Otobüs Seferine Meclisten Onay

0
Güncellendi - 2018-12-14 05:34:37
Havalimanı Otobüs Seferine Meclisten Onay
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Aralık ayı çalışmalarına başladı. Meclis Başkan Vekili Hasan Göğüs başkanlığında yapılan toplantı Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Gündem maddelerinin görüşülmesinden önce Rize’de Şehit olan Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’ye Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu.

Arguvan’da yaptırılan mobil mezbahanenin ilçe belediyesine devri için Hacı Uğur Polat’a yetki verilmesi kararlaştırıldı. Havalimanı ile il merkezi arasında, uçak sefer saatleriyle uyumlu alternatif bir toplu taşıma hizmeti sunmak amacıyla kombine yolcu taşımacılığı yapmaksızın, sadece havalimanı yolcularına yönelik olarak iki ayrı güzergahta yolcu taşımacılığı yapılması için MOTAŞ’a yetki verilmesi de kabul edilen maddeler arasında yer aldı.

Büyükşehir Belediye Meclisi, Aralık ayı ikinci toplantısını 18 Aralık Salı günü gerçekleştirecek.

Güler HAZAR, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

21 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (5 yıl önce)
    Bir an önce hayata geçirilmelidir. Gerçekleşmesi için de aylar geçmesin. YILBAŞINDA BAŞLASIN MESELA
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan Öztan (5 yıl önce)
    Hava alanı yolu güzergahlarında duraklarda otobüsler mutlaka el kaldıran yolcuları almalıdır.Diğer illede uygulanıyor.Bilet ücreti farklı olabilir.Uçakların geliş ve gidiş saatlerine uygun otobüsler en az iki saat önceden sefere konulmalıdır.Bu işin gecesi gündüzü olmaz.Örneğin İzmir'de havaalanı otobüsleri 24 saat görev yapıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (5 yıl önce)
    BENCE HAVAALANINDAN ŞEHRE KADARDA UÇAK SEFERLERİ DÜZENLENMELİ
    0
    0
    Yanıtla
  • Özmalatyalı (5 yıl önce)
    Yerinde bir karar binmek istemeyen binkesin Emeği geçenlerin eline sağlık
    0
    0
    Yanıtla
  • itiraz44 (5 yıl önce)
    HAVA ALANI YOL GÜZERGAHINDAKİ İNSANLAR BAŞKA ÜLKENİN VATANDAŞIMI ? AK PARTİYİ BELEDİYELER BİTİRECEK,HA GAYRET.
    0
    0
    Yanıtla
  • erhan (5 yıl önce)
    peki bazen uçak hareket saatler sabah 5:30 en geç saat 4:00 da otobuse binilmesi lazım o saatte otobüs olacakmı
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan Kara (5 yıl önce)
    Başkanımız Hacı uğur Polat'ı bu hizmetinden dolayı kutluyorum.Yolcular çok mağdur oluyordu.Ayrıca güzergah boyunca diğer yolcularda faydalanmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • SELÇUK (5 yıl önce)
    25 yıl İstanbul ve İzmir'de yaşamış biri olarak Malatya Hava alanına ulaşım bana göre çok kolay geliyor.Taksi dahi kişi başı 25 TL.Diğer ulaşım seçenekleri 6-10 TL.Örneğin İzmir'de Hava alanı Narlıdere (Yaklaşık 28 Km.) 120 TL Taksinin istediği ücret. Belediye otobüsü çift kart basılıyor ( 11 TL.) İstanbul ayrı bir macera. Buradan ulaşımla ilgili eleştiriler yapan arkadaşlara şahsen katılmıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • İstanbul da hava Atatürk Hava alanına metro var 2 lira 10 kuruş a gidiyorsunuz. Metroya yeriniz uzaksa belediye otobüsü ile aktarma yaparsın 5 liraya olur. Sabiha Gökçen Hava alanına da Metrobüs ve otobüs kullanırsanız 7 lira 50 kuruşa gidersiniz. Taksi tutacaksanız sizin bileceğiniz bir durum. Malatya da bir kişi taksi tutarsanız hava alanından Malatya merkeze 80 lira istiyorlar. 10 lira da diğer servisler alıyor. Malatya Belediyesi buraya otobüs seferi düzenlemekte geç kalmıştır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (5 yıl önce)
    HELE ŞÜKÜR! İki özel firmanın tekelleşmesine seyirci kalınması ve bu temel belediyecilik hizmetinin yapılmaması hataydı!
    0
    0
    Yanıtla
  • Tuncay (5 yıl önce)
    Doğru ve yerinde bir karar, hem o yöne gidecek koylulerde faydalanır, uçak saatlerinde otobüs seferlerini ayarlarsalar iyi olur, ayrıca 2.osb yolcusuda faydalanır
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYAPLATFORMU. (5 yıl önce)Tuncay isimli kullanıcı yorumuna
    Haberi okuyunuz lütfen direkt seferler diyor haberde yani yolda indi bindi olmuyacak ... ! ! !
    0
    0
    Yanıtla
  • biz onu indi bindi yaparız hele bir başlasın sefere.
    0
    0
    Yanıtla
  • sade hava alanı yolcusu diyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Reis44 (5 yıl önce)
    Seçim geliyor baktılar 12-13 senede sivil havaalanı yapamadılar şimdi göz boyuyorlar. Sabahın 5 inde gecenin 12 sinde uçak geliyor o saatte mi otobüse binilecek. Yapmayın insanlar artık kanmıyor merak etmeyin. Bence bu havaalanını sivil uçuşlara kapatalım gidip Elazığdan binelim. Merak etmeyin bir kaç sene sonra o da olacak. Ne ki utanacağız resmi daireler bölge müdürlükleri bitti sıra diğer elimizdekilere gelecek. SAHİPSİZ MALATYAAAAA.....
    0
    0
    Yanıtla
  • Cum ali (5 yıl önce)
    Geç kalmış bir karar belediye bazen güzel işlerde yapıyor tebrikler
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYAPLATFORMU. (5 yıl önce)
    Bir an önce Motaş ın seferlere başlaması dileğiyle. Çok geç kalınmış bir karar ivedilikle harekete geçilmeli... ! ! !
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya44 (5 yıl önce)
    Bir vatandaş olarak havaalanına otobüsle gitmek herkesin hakki.Her şehirde toplu ulaşım araçları havaalanına gidiyor ve gitmek zorunda çok geç kalındı ama bı an önce seferlerin başlayacak olması sevindirici. Teşekkürler meclisimize
    0
    0
    Yanıtla
  • Taksici (5 yıl önce)
    Aynen taksicilere yol göründü.. Yakında bizi de motaşa devrederler akbil butonlarını şimdiden hazırlasak iyi olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Uber geliyor taksiciler
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Hepsi bitti Fıstığı yeşil kalmıştı. Şevket başkan taksicilere yol göründü.....
    0
    0
    Yanıtla