SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Havalimanı Yolundaki Kazada 3 Yaralı

Havalimanı Yolundaki Kazada 3 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya havalimanı yolunda iki otomobilin karıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Kaza sabah saatlerinde, Yeşilyurt ilçesi Özal Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Havaalimanı istikametine seyir halinde olan Ç.Ö. (58) idaresindeki 44 PT 957 plakalı Fiat marka otomobil ile tali yoldan ana yola çıkan M.K. (41) yönetimindeki 23 BP 482 plakalı Tofaş marka otomobil kavşakta çarpıştı.

Kazada Nazife Ö. (49), Kübra Ö. (30) ile Mikail K. (41) yaralandı. Yaralılar bölgeye sevk edilen sağlık ekiplerince Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • kerem tetik (2 yıl önce)
    Kazanın olduğu gün o istikamette işim vardı. Size şöyle söyleyeyim en az 6 tane hatalı çıkış gözlemledim. Eğer biraz dikkatsiz olsaydım ben de kaza yapardım. Bi kere daha burdan şiddetle söylüyorum lütfen tali yoldan ana yola çıkarken sağa sola iyice bakıp, acele etmeden dikkatli bir şekilde çıkın. Atlattığım kazayı size tarif edeyim. ( Sağ şeritten giderken tali yoldan hızla çıkan bir araç benim ters istikametimde yol almaya başladı. Hem beni panikletti hem de ileride ki kavşaktan dönmek yerine kestirme gitmeyi tercih ederek hata yaptı) Allah aşkına ölüm bu kadar ucuz olmamalı ya
    0
    0
    Yanıtla
  • zeki (2 yıl önce)
    Havaalanı yolunda 2. OSB bitimindeki yeni çevreyolu ile birleştirilen kavşak rezalet ötesi. Bravo!!! Beylerderesi Dalgalı Köprüden sonra böyle bir eser kazandıranlara. Kendinize yakışanı yapıyorsunuz. Bize bunları reva görenlere, bunları kontrol etmeyenlere, bunları yaparak para kazandığını sananlara hakkımı helal etmiyorum. Biliyorum umrunuzda değil öyle bir hassasiyetiniz de yok ama olsun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kemal (2 yıl önce)
    Daha bugün orda köylüler çok kaza oluyor diye eylem yaptı
    %100
    %0
    Yanıtla