SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hayırsever İşadamı 24 Derslikli Lise Yaptıracak

Hayırsever İşadamı 24 Derslikli Lise Yaptıracak
A- A+ PAYLAŞ

Eğitime %100 destek kampanyası kapsamında hayırsever iş insanı Alp Utku Yiğitvar tarafından Yeşilyurt İlçesi Aşağıbağlar Mahallesinde yaptırılacak olan 24 Derslikli Anadolu İmam Hatip Lisesi Protokolü Valilik makamında imzalandı.

Gerçekleştirilen imza protokolüne,  Vali Hulusi Şahin, İş insanı Alp Utku Yiğitvar, İl Milli Eğitim Müdürü Hatice Özdemir katıldı.

Okulun inşaatının kısa sürede tamamlanarak öğrencilerin hizmetine sunulması dileğinde bulunan Vali Şahin, hayırsever iş insanı Alp Utku Yiğitvar’a eğitime vermiş olduğu katkılarından dolayı teşekkür etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Mustafa (1 yıl önce)
    Ülkemizin bu şerefli insanlara bu zamanda çok ihtiyacı var ALLAH bu adamı muradına erdirsin Amin
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Cengiz (1 yıl önce)
    Keşke bu yıl yıkım kararı alınan ilkokullarada bir hayırsever imiz el atsa.Cengiz Topel İlkokulu yıkılacak.Hem Göztepe,hem de Tandoğan dan öğrenci geliyor.Zafer Mah. de bulunan bu okulumuz ivedilikle yapılırsa yüzlerce çocuğumuz perişan olmaz. İş milli eğitim'e kalırsa 3 yılda ancak bitirirler. Bu arada olan çocukları oluyor...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (1 yıl önce)
    Okul yaptıran tüm iş insanlarına sonsuz teşekkürler, eğitime giden boşa gitmiş sayılmaz, okul yapılırken de ihtiyaca göre yapılması gerekiyor, örneğin imam hatip liseleri olması gereken sayıdan çok fazla, okullarda bulunan sınıfların öğrenci sayılarından da bellidir. Normal (Anadolu ) liselerinde çoğunda 3 erli oturup ders görülüyor, maalesef imam hatip lisesi okullarında öğrenci azlığından sınıflar boş, yazık günah Devletimizin imkanlarını idareli kullanalım, okul ihtiyacı olan çok bölge var. Bizler imam hatip lisesi yapılmasın demiyoruz ama fazlasına da gerek yok, ihtiyaca göre yapılsın, Unutmayalım Devletimizin her bir kuruşunda tüyü bitmemiş yetimin hakkı, 84 Milyonun hakkı var.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Aziz (1 yıl önce)
    İşadamlarımıza teşekkür ediyoruz. Yalnız okullar açılacak, çoğu okulumuzda hizmetli yok, pek çoğunda ise yetersiz. Okullarımıza temizlik hizmeti bağışında da buluna bilirler. Sayın valimiz ve milli eğitim müdürü araştırma yaptırsın. Sekiz sınıfa bir hizmetli gerekiyor. Kaç okulda bu sayıda hizmetli var? Hastalıkların kol gezdiği bir zamanda engelli hizmetliler vererek okulları eğitime hazır hale getiremeyiz.
    %87
    %13
    Yanıtla