SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hepinizden İstirhamım.. Tam Destek"

0
Güncellendi - 2019-03-24 05:30:34
A- A+ PAYLAŞ

AKP Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, Öznur Çalık, Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı, ilçelerde ve il merkezinde seçim çalışmalarına sürdürdüler.

"BİR AYAĞIMIZ BURADA TOPALDI.."

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, "Birileri konuşur, AK Parti yapar. Hayalleri gerçek eden yine AK Parti'dir" dedi.

Milletvekili Tüfenkci, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında çalışmalarını Hekimhan İlçesi'nde sürdürdü. Tüfenkci, AKP Hekimhan Belediye Başkan Adayı Hacı Mustafa Arıkan ile birlikte Hekimhan İlçesi'ne bağlı mahalleleri ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, seçim çalışmaları kapsamında Güçlü, Gelengeç, Yukarı Selimli, Fatih, Yeşilköy, Cecimli, Dereevler Mahallelerini ziyaret etti.

Milletvekili Tüfenkci, ziyaretlerinde 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri'nin önemine değinerek, "Türkiye, istikrarını korumak ve büyümek zorunda. Türkiye, gençlerimize daha çok iş ve aş bulmak zorunda. Bizim tek sevdamız Türkiye'mizi, Hekimhan'ımızı, Malatya'mızı büyütmek" dedi.

Malatya'yı altıncı bölge teşvikleri içerisine aldırdıklarını kaydeden Tüfenkci, "Türkiye'de 23 cazibe merkezi var. Bunlardan en önemlisi, özelliklede yatırım için müsait olan illerden birisi Malatya. Bu altıncı bölge teşviklerinden faydalandıktan sonra Organize Sanayi Bölgemizde arsa tahsis ettiğimiz her işletme yatırımlarına başladı" diye konuştu.

Milletvekili Tüfenkci, Battalgazi Devlet Hastanesi'nin temelini attıklarını anımsatarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bazıları, 'yapılmaz' diyorlardı. Devlet Hastanesi yıkıldıktan sonra yerine 800 yataklı yeni bir hastane yapmıştık. Eski hastanenin yerine de yeni 300 yataklı bir hastane yapıyoruz. Yine 300 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, 150 yataklı Fizik Tedavi Hastanesini yapıyoruz. Diş hastanemizi hizmete açtık. Malatya'ya bu dönem içerisinde bir Onkoloji Hastanesi'ni de kazandırdık. İnşaatı yüzde 80'e ulaştı, çalışmalar sürüyor. Doğu'nun tek, Türkiye'nin de ilk üçünde yer alacak bir hastane olacak. Hekimhan'a da hastanemizi yaptık, bitirdik."

Hekimhan ilçesine de önemli hizmetler yaptıklarını anlatan Tüfenkci, "Hekimhan'ın yollarının yüzde 90'ı bitti, az bir bölümü kaldı. Malatya-Hekimhan-Sivas, Hekimhan-Kuluncak yolu hayaldi ama birileri konuşur, AK Parti yapar. Hayalleri gerçek eden yine AK Parti'dir. Malatya'ya birçok hizmet yaptık, yapmaya da devam edeceğiz" diye konuştu.

Tüfenkci, 31 Mart'ta Türkiye'nin önemli bir seçime gideceğini kaydederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"31 Mart'ta ilçemizi ve ilimizi yönetecek olan belediye başkanlarını seçeceğiz. Bu seçimde vereceğiniz her bir oy, esasında kendinize vereceğiniz oy anlamına geliyor. Malatya Büyükşehir Belediyesi'nde Selahattin Gürkan, Hekimhan'da ise Mustafa Arıkan başkanımız inşallah sırt sırta verecekler, bizlerde hükümette desteklerimizi vereceğiz ve Hekimhan'ı genel itibariyle ilçeler içerisinde daha farklı bir noktaya getireceğiz. Hekimhan'a bugüne kadar çok hizmet yaptık. Suyunu getirdik, köprüsünü yapıyoruz. Bir ayağımız burada topaldı (Mevcut belediye başkanı CHP'den). Yerel yönetimler önemli. Önümüze hep taş koyuyorlardı. Bir takım projeleri geliştirmiyorlardı. O projeleri geliştirme noktasındaki desteğimiz yerel yönetimler. İnşallah çalışkan başkanımızla beraber iki kat daha Hekimhan'a hizmet getirmiş olacağız."

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci daha sonra Hekimhan ilçesi merkezindeki seçim bürosunda partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Milletvekili Tüfenkci, buradaki konuşmasında, 'Mesele memleketse gerisi teferruattır' diye çıktıkları yolda özellikle Hekimhan'da milletin desteğinin çok önemli olduğunu ifade etti.

'Beka için milli karar' dediklerini dile getiren Tüfenkci, "Cumhur için istikrar dedik. Hizmetin sürmesi, milletin iş başına gelmesi için Cumhur İttifakı dedik. Cumhur İttifakı'nın adayı Mustafa Arıkan kardeşimizle huzurlarınıza çıktık. Ben inanıyorum ki; Hekimhan, Cumhur İttifakı'na çok güçlü destek verecek. Yine ben inanıyorum ki; sizin vermiş olduğunuz bu destek özellikle Türkiye'nin geleceği, bekası, lider bir ülke olması, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için her bir oyunuz çok önemli. Bazıları, 'Beka meselesi' dediğimizde gerçekten rahatsız oluyorlar. 'Bu bir yerel seçim, bekayla ne alakası var?' diyorlar. Oysa birilerinin Türkiye üzerinde hesapları varsa, hemen yanı başımızda terör koridorları oluşturmak istiyorlarsa, oyunlara oynuyorlarsa, Türkiye üzerinde bölücülerin hesapları varsa hiç kimse kusura bakmasın bu ülkenin beka sorunu vardır" şeklinde konuştu.

"HEPİNİZDEN İSTİRHAMIM.."

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, "Akçadağ'da Mustafa Kırteke, büyükşehirde Selahattin Gürkan, Türkiye'de Recep Tayyip Erdoğan ve milletvekilleri olarak bizler, sizlerin emrinizdeyiz. Sizden arzu ve isteğimiz Cumhur İttifakı'na tam destek vermenizdir" dedi.

Milletvekili Çalık, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında temaslarını Akçadağ İlçesi'nde sürdürdü. AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AKP Akçadağ Belediye Başkan Adayı Mustafa Kırteke ile birlikte Bölüklü, Gölpınar, Doğu, Kömekavak, Karapınar, Dedeköy, Aydınlar Mahallerini ziyaret etti.

Milletvekili Çalık, ziyaretinde yaptığı konuşmada, "Muhtarlarım, muhtar adaylarım iktidarımızın, cumhurbaşkanımızın Akçadağ'a yapmış olduğu hizmetleri biliyor, desteklerini veriyor. Şimdi yapılması gereken en önemli şey, Akçadağ Belediye Başkanı olarak Cumhur İttifakı adayı Mustafa Kırteke'yi Allah nasip ederse seçeceğiz. Mustafa Kırteke başkanımızla birlikte Akçadağ'ın her yerini karış karış geziyoruz, eksikleri tespit ediyoruz. 31 Mart'tan sizlerin oyları ve dualarıyla Mustafa Kırteke'yi belediye başkanı seçiyoruz. Akçadağ'da Mustafa Kırteke, büyükşehirde Selahattin Gürkan, Türkiye'de Recep Tayyip Erdoğan ve milletvekilleri olarak bizler, sizlerin emrinizdeyiz. Sizden arzu ve isteğimiz Cumhur İttifakı'na tam destek vermenizdir" ifadelerini kullandı.

31 Mart'ta AKP ve Cumhur İttifakı'yla 'durmak yok yola devam' diyeceklerini ifade eden Çalık, "Türkiye üzerinde oynanan oyunları iyi biliyorsunuz. Bu oyunların bozulması için hepinizden istirhamım 31 Mart'ta Akçadağ'ın elini güçlendirmenizdir. Akçadağ'ın elini güçlendirmeniz için üçlü sac ayağımız var. Birinci ayak; Akçadağ Belediye Başkanımız Allah nasip ederse Mustafa Kırteke olacak. İkinci ayağımız; Allah nasip ederse Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan olacak. Üçüncü ayağımız; Türkiye'ye hizmet eden, ümmetinde lideri olan Recep Tayyip Erdoğan olacak. Mustafa Kırteke'yle, Selahattin Gürkan'la, Recep Tayyip Erdoğan'la, 'durmak yok yola' devam edeceğiz" diye konuştu.

'Biz hepimiz Türkiye'yiz' diyen Çalık,: "Türk'üyle Kürt'üyle, Alevi'siyle Sünni'siyle, Çerkez'iyle biz beraberce Türkiye'yiz. Hizmet yaparken, 'bana yüzde 25 oy vermiş, bana yüzde 75 oy vermiş' diye bakmadan biz hizmetleri sizlerle buluşturduk" dedi.

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık daha sonra Sıtmapınarı'ndaki Cumhur İttifakı seçim bürosunu ziyaret ederek teşkilatla bir araya geldi.

Çalık, Akçadağ'ın hem iktidar partisinden hem de Cumhur İttifakı'ndan hem de cumhurbaşkanından asla vazgeçmeyeceğini ifade ederek, "Malatya'nın gelişmeye açık en önemli ilçesi Akçadağ. Üçüncü büyük ilçesi olmaya aday. Hippoterapi merkeziyle, Sultansuyu Hara'sıyla turizm ve sağlık merkezi olmaya aday. Akçadağ, ticaret ve yatırım merkezi olmaya aday. Başkan adayı da bir işadamı; hızlı, etkin çözüm üretecek birisi. Bürokratik engelleri en hızlı şekilde aşacak bir isim. Kısa bir süre kaldı. Gece gündüz çalışarak, Mustafa Kırteke ipi göğüsleyecek" diye konuştu.

"HER BOYUTUYLA MALATYA'YA BAKMAK ZORUNDAYIZ"

AKP Malatya Milletvekilleri Hakan Kahtalı ve Ahmet Çakır, Malatya Ticaret Borsası'nı ziyaret ederek, istişarelerde bulundu.

AKP Malatya Milletvekilleri Hakan Kahtalı ve Ahmet Çakır, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Milletvekili Kahtalı ve Çakır, seçim çalışmaları kapsamında Malatya Ticaret Borsası'nı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, "Malatya şuanda kayısıda bir çiçekleme döneminde. Önümüzdeki soğuk havalarla ilgili sıkıntıları atlatırsak, meyve bağlama dönemine gireceğiz. Hayırlı bir hasat dönemi temenni ediyoruz. Geçen dönemi sağlıklı bir şekilde atlattık. 94 bin ton ihracat ve karşılığında da 255 milyon dolar gelir elde ettik. Kayısı çekirdeği ihracatında 2018 yılında rekor kırdık. 2017 yılındaki 6 bin ton çekirdek içi ihracatımız, 2018 yılında 8 bin 600 ton olarak gerçekleşti" ifadelerini kullandı.

AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı ise Malatya'nın önemli bir kent olduğunu belirterek, "Allah'ın rahmet ettiği bir ürün var, kayısı. Kayısı Malatya'da oluyor, tüm dünyaya satılıyor. Kayısının başkentiyiz. Avrupa Birliği Coğrafi İşaret Tescili'yle 'Malatya kayısısı' olarak belirlenmiş durumda. Yine aynı şekilde hububat ve hayvancılık sektöründe arkadaşlarımızın önemli gayretleri var. Bizde elimizden gelen tüm destekleri arkadaşlarımıza veriyoruz. Bundan sonrada bu destekleri artırarak sürdürmeliyiz" dedi.

Kayısı için yeni bir dönemin içerisinde olduklarını dile getiren Kahtalı, sözlerini şöyle sürdürdü: "Kayısı için yeni bir yıl. Çiçeklerimiz açtı. Bu sene rahmette bol. Karın ve yağmurun çok iyi yağmasıyla barajlarımızın doluluk oranı arttı. İnşallah bu yıl yaz ayında sulamayla ilgili bir sıkıntı yaşamayacağımızı umut ediyoruz."

Kahtalı, 31 Mart seçimlerinin Malatya ve Türkiye için büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, "31 Mart'ta hizmet edecek arkadaşlarımızın göreve gelmesi için sizlerden desteklerinizi talep ediyoruz. Bu anlamda Malatya'mız her defasında sağ duyusunu göstermiş ve cumhurbaşkanımıza tam destek vermiştir" diye konuştu.

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır da Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde kayısıya destek için önemli çalışmalar yaptıklarını anlattı.

Milletvekili Çakır, kayısıyla ilgili neler yapabileceklerine ilişkin ciddi adımlar attıklarını kaydederek, "Belediye İktisadi Kuruluşları'nın bazı teşviklerden yararlanamaması bir kaç yatırımımızı askıya almamıza neden oldu. Ama buna rağmen biz Tarımsal Daire Başkanlığımız nezdinde ilçelerimizde üreticilerimize arıcılıktan çekirdek kırmaya, aluç sirkesi yapımından soğuk hava depolarının ilçelerimize kazandırılmasına kadar önemli projelere önderlik ettik. Bütün bu alanlarda çalışmalar yapıldı. Herkesin mutlaka bir şeyler yapması lazım. Alınan tedbirlerle birlikte sahada ciddi çalışma yapılması gerekiyor. Biz, her boyutuyla Malatya'ya bakmak zorundayız" dedi.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız