SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hiçbir Katkıları Yok, Gelmiş Bize Küfrediyorlar!"

0
Güncellendi - 2020-12-28 00:50:11
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un defans oyuncusu Semih Kaya, “Mağlup olmamızı mı bekliyorlar? İyi gün taraftarları mı? Kulübe hiçbir katkıları olmamış, bize hiçbir katkıları olmamış, tek başımıza burada yönetimimizle, hocamızla birlikte elimizden geldiğince her şeyi yapıyoruz. Birkaç kendini bilmez gelmiş tribünden bağırıyor. Bunu mu bekliyorlar? Bu kadar basit mi? Biz orada ne fedakârlıklar veriyoruz, elimizden gelen her şeyi yapıyoruz, bir mağlup oluyoruz, oradan bize küfrediyorlar” dedi.

Kaya, sahalarında 3-1 kaybettikleri Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor karşılaşması sonrası yayıncı kuruluş beIN Sports’a yaptığı açıklamada, mağlubiyetin etkenlerinin yaptıkları basit hatalar olduğunu ifade etti.

Atağa çıkarken kaptırdıkları topları Erzurumspor’un iyi kullandığını kaydeden Kaya, rakibin bu hatalar sonrası sonuca gittiğini belirtti.

Kaya, mücadeleyi 3-1 kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade ederek, “Her maçımızı kazanamayacağız. Lig, uzun bir maraton. Tabii ki Erzurum’a karşı kazanmak isterdik. Üzgünüz, önümüzdeki maçlara bakacağız. Önümüzde bir deplasman maçı var. Onu kazandığımız taktirde önümüzde hiçbir engelin olmayacağını düşünüyorum. İyi giden bir çıkışımız var, bunu sürdüreceğiz, kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

“Biz her maçı kazanamayacağız” diyen Kaya, maç sonrası yaşananlara ilişkin şunları söyledi:

“Bazı kişiler de bunu üstüne alınsın, böyle zamanları mı bekliyorlar? Mağlup olmamızı mı bekliyorlar? İyi gün taraftarları mı? Kulübe hiçbir katkıları olmamış, bize hiçbir katkıları olmamış, tek başımıza burada yönetimimizle, hocamızla birlikte elimizden geldiğince her şeyi yapıyoruz. Birkaç kendini bilmez gelmiş tribünden bağırıyor. Bunu mu bekliyorlar? Bu kadar basit mi? Biz orada ne fedakârlıklar veriyoruz, elimizden gelen her şeyi yapıyoruz, bir mağlup oluyoruz, oradan bize küfrediyorlar. Taraftarlık bu mu? Bu mu takımın arkasında durmak? Herkes biraz fedakârlık göstersin. Biz elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Hocalarımız, yönetimimiz her şeyi yapıyor. Hiçbir şekilde kulübe katkısı olmayanlar gelip bizi eleştiriyor. Herkes ona göre ayağını denk alsın. Hiçbir katkıları yok, gelmiş bize küfrediyorlar.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Semih (sağdaki), Erzurum maçında takım arkadaşı Umut'la.. (Ferdi DURDU)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

22 yorum yapılmış

  • Kemal (3 yıl önce)
    Bu böyle olmaz.Bunu Adil gevrek çözecek.Çünkü bunlar akredite olmuş kişiler.Anladınızmı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Abuzer YAKUT (3 yıl önce)
    Malatyaspor Malatyalınındir, akredite olmuş üç beş kendini bilmez bu takıma küfür edemez. Onların kim oldukları derhal bulunmalı ve gereken yapılmalıdır. O kadar Malatyasporu seviyorlarsa küfür edeceklerini her biri bir futbolcunun aylığını ötesinde Malatyaspora sahip çıksınlar. Işte o zaman gerçek Malatyalı oldukları belli olur.kufur eden EDEP VE hayâ dan yoksun zavallı kimselerdir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahtuka (3 yıl önce)
    Değerli Semih Kardeş, Sen bunları dikkate alma. Neden biliyor musun? O küfürleri yapanlar gerçek Malatyalı değil. Malatyanın insanı merttir, dürüstür, canı yansa da küfürlü konuşmaz. İnanın sizler kadar bizlerde tv karşısında üzüldük. Ama asla küfür etmedik.. Söylediğin doğru her maçı kazanmak zorunda değiliz. Tabiki zaman zaman futbol kazası da olacak. Buna futbol kazası diyelim ve ne olur Malatyalılara küsme ve gönül koyma. Biz senin futbolcu kişiliğini çok sevdik. Başarılarınızı ayakta alkışlayacağız. Siz başardıkça, bizdeki başarma isteğinide harekete geçiriyorsunuz, bizde işlerimizde var gücümüz ile başarılı olmak için çalışıyoruz. YMS Malatyalıların sinerji kaynağı. Sizden sinerji alıyoruz. Sizinle üzülüyor, sizin ile seviniyoruz. Allah tüm takımı ve değerli başkan ve yöneticilerimizi kötülüklerden korusun. Sevgiler selamlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Ozy (3 yıl önce)
    Oraya gidenlerin tamamı akredite olmuş kişiler kim oldukları anında bulunur küfür olayı yanlış bu işin bir tarafı gelelim diğer tarafa 1-10 günde 3 üncü maç ve kadro aynı enazından Erzurum maçı Kubilay ve umut u dinlendir 2- zor maçlarda umut Kubilay pres yaparak kanatları kapatarak fayda sağlayabilir sağladığa ancak bu maç top bizde olacağı belli pas yapan dar alanda ince işler yapabilecek oyunculara ihtiyaç varken inatla umut Kubilay ile başlayıp bitik olcayı almak acguah ı çıkarıp orta sahayı tamamen boşaltmak hangi oyun sisteminde var 3-zugui Olcay umut Kubilay zeki den çok daha kötü futbolcumu ki 1 dk dahi süre alamıyor ikinci yarı enazından umut Kubilay çıkıp fofana zugui alınsa oyuna adem fofana kanat tetteh forvet zugui Yusuf Acquah orta sahası ile rakibi boğardık 4-umut Kubilay dururken tetteh in gününde olmadığını söylemek hangi vicdana sığar umut Kubilay kaç şut çektiker kocaman 0 kaç orta yaptılar yok kaç kere defans arkasına sarktılar 0 sadece pres ve kanatları kapatıyorlar diye oynatılır mı bu maçta 5-Hamza hoca bu şekil davranarak inat ederek yaşından dolayı mücadelesinden dolayı umut kardeşimize yazık ediyor elinden geleni yapsada belli bir gücü var taraftarın önüne atıyor onu 6-Erzurum’un eksikliklerine üzerine kalecilerinin sakatlanmasına rağmen bu kadar kötü futbolun tek sorumlusu Hamzaoğlu dur ve bu inadı devam edecek karakterde bir hocadır elimizdeki kaliteli oyuncular var el freni Hamzaoğlu olmasa takım çok daha iyi yerlerde olabilirdi Olcay Kubilay’ı da alıp bir an önce gitmeli yada gönderilmelidir
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (3 yıl önce)Ozy isimli kullanıcı yorumuna
    Al benden de o kadar.Dibine kadar doğru.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa44 (3 yıl önce)
    Bu ifadeler Malatya için utanç verici... Yönetim bu hususta gereken tüm tedbirleri alarak bunu yapanları o stadın yanına bile yaklaştırmamalı. Malatya basını ve kamuoyu bu edepsizliği affetmemeli bunu yapanları utanca boğmalı...
    0
    0
    Yanıtla
  • Gündüzbeyli (3 yıl önce)
    Seyircinin olmadığı maçta türbinden yapılan küfür olayı hakkında kulüp başkanı bir açıklama yapmalıdır. Küfreden şahıslar kimlerdir. Küfür localardan yapılıyorsa yönetim gerekeni yapmalıdır. Eğer yöneticilerin bulunduğu alandan küfür edilmiş ise vay halimize. Ayrıca takımımızda yaşanan en ufak sorunda kulüp başkanı, teknik direktör ve oyunculara sallayan taraftarlara sesleniyorum. Gidin barselonayı, galatasarayı, beşiktaşı, fenerbahçeyi tutun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alper Tunga (3 yıl önce)
    O küfür sana ve senin gibi yüreğini ortaya koyanlara değil Semih Kardeşim. Malatya seni çok seviyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ersin akar (3 yıl önce)
    Gargalar her zaman gak der semih o seyirciler gaggılamış sen kafanı yorma yola devam
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (3 yıl önce)
    Yönetim koymasın o bir avuç haini türbine.Onların amacı Y. Malatyaspor a zarar vermek. Onlar Malatya düşmanları.
    0
    0
    Yanıtla
  • kaan (3 yıl önce)
    Kötü söz sahibinindir,asıl küfürü kendilerini oraya akredite edenlere ediyorlar,yazıklar olsun,bende, seyirci yasağının olduğu bu günlerde oraya hatırlı ,elit insanların geldiğini düşünüyordum, MALATYA BU DEĞİL , bu işleri organize edenlere YAZIKLAR OLSUN................................
    0
    0
    Yanıtla
  • Drejanlı44 (3 yıl önce)
    O küfür eden kendini bilmez şahsiyetler neden oyunculara küfrediyorlarda bu takım için ter döken oyuncuların ödemesini yapmayan yönetime ses çıkarmıyorlar. Kusura bakmayın ama kimse babasının hayrına oynamıyor. Herkes ekmek için oynuyor. Yönetim para vermezse olacağı bu. Bana da patronum 1 ay maaş vermesin benden ne kadar verim bekleyebilir. Sen parayı ver ki oyuncular da düdüğü çalsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    Maçların seyircisiz oynandığı bu günlerde trübünde kimler var.Bunlar nasıl içeriye girebiliyorlar.Maça kulüp yöneticileri dışında kimsenin girmemesi lazım.Takımımıza küfür edenler yöneticiler ise eğer,biraz kendilerinde şeref,haysiyet varsa eğer adamlarsa yarından tezi yok istifa ederler.Yok bunlar yönetici değil diyorsanız.Peki kim bunlar.Yönetimin çıkıp bunları açıklaması lazım.Buradan Emniyet müdürlüğümüzede ricada bulunuyorum.Bu kişileri bulmanız çok kolay.Lütfen bunları bulup ortaya çıkartın.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (3 yıl önce)
    Maalesef futbolda her daim başarı diye bir şey yok,hayatın hiç bir dalında mutlak başarı diye bir şey yoktur ve bunu da öğrenemeyen,bilmeyen bir taraftar profili mevcut malatya'da ve diğer tüm anadolu kulüplerinde ve diğer büyük kulüplerde.Bence bunu öğretmek gerek taraftar gruplarına ayrıca dün kim haddini aşmış ise değil tribüne sokulmayı,diğer tüm toplu organizasyonlardan men edilmeli.önce ahlk dersini iyi almak gerek.Semih Kaya seni seviyoruz aslan kardeşim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Meriç yay (3 yıl önce)
    Yazıklar olsun Malatyalılara bunu yapan asla gerçek Malatyalı olamaz bu kişileri bu ahlaksızları artık içinizden söküp atın bu çocuklarda hocada yönetimde canla başla fedakarlıkla mücadele veriyorlar yönetimin mücadelesi yetmiyor daha sert tedbirler almalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut (3 yıl önce)
    O küfür edenler hain. Malatyaspor düşmanları. Allah onları bildiği gibi etsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (3 yıl önce)
    Bence tribünlere taraftar alınmaması lazım. Maça gidenler kendilerini rahatlatmak için gidiyor çünkü. Sosyal hayatta kimseye bişey diyemeyip oraya sırf küfür edip rahatlamak için gidiyor, üç kuruş para vermiş. Kendini stadın ve kulübün sahibi zanneden aklı evveller var onların içerisinde çünkü. Sizden ricam maçları radyodan dinleyin. Özetlere bile bakmayın..
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (3 yıl önce)
    Takım maddi açıdan rahat olmazsa başarı gelmesi zor görülüyor. Yönetim açıklama yapmalı bu konuda. Zaten geç yıl da aynı sorun vardı. Birşey değişmemiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (3 yıl önce)
    Böyle taraftar olmasın bu küfürleri yapanlar karekterlerini yansıtıyorlar.Bu takım 6 haftadır yenilmiyor .Hemen nahoş bir tepki vermek gerçek bir taraftara yakışmaz.Bu maçta takım olarak kötü oynadık sahana ne yaptığını bilen hemen hemen kimse yoktu buna Hamza hoca da dahil.Üzüntü.verici yanı zayıf bir takıma karşı alınan mağlubiyet.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruzgarin oglu (3 yıl önce)
    Agzina saglik semih adam gibi adam. Yeter artik yillardir hep ayni dedigi gibi bir takim her zaman galip gelemezki bu nedir ya yeter bu elestiriler hoca istifa baskan istifa acaba bu surekli istifaya davet edenlerin guvendikleri kim var ? Hangi hoca ne sartlarla takim calistiriyor biliyormusunuz. Ya da baskan istifa etse takim sampiyon mu olacak yillar once ki olaylardan kayyumlardan ders cikarmadiniz mi yeter artik bu elestiri dili adamlari da soguttunuz semih su an takimin en iyisi bu adami da soguttunuz yaziklar olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Çakırrr (3 yıl önce)
    Bizden iyi takıma yenilmedik,lige neredeyse havlu atmış bir takıma yenildik.Geçen yıldan ağzımız çok yandı.Müsade edinde bu yıl rahat bir sezon geçirelim.Küfür konusunda haklısınız,o seyircilerde bir daha stada alınmasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tomugi (3 yıl önce)
    Çok doğru söylüyorsun,sonuna kadar yanınızdayız.Keşke sizi bu şekilde Başkan savunsaydı bu açıklamaları Başkan yapsaydı 3,5 tane kendini bilmez hadsizler Malatya sporun başarısızlığını istiyorlar,acaba arkasında siyasilermi var diye aklımıza gelmiyor değil.uyanın Malatya spor taraftarları takıma sahip çıkın bu takım bizim uyumayın......
    0
    0
    Yanıtla