SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çalık'tan Açıklama.. "Hızlı Tren Malatya Garı'na Gelecek"

0
Güncellendi - 2019-01-29 18:35:51
Çalık'tan Açıklama..
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, Malatya –Elazığ arasında yapılacak hızlı tren güzergahında hızlı trenin Malatya merkez istasyonuna da geleceğini, Malatya istasyonundan sonra Arguvan’ın Bahçeli mevkiinde baraj gölü üzerine yapılacak köprü ile Elazığ’ın Baskil ilçesinin Kumlutarla mevkiinde Baskil’e bağlanacağını söyledi. Hızlı tren güzergahına ilişkin yaptığı açıklamanın yanlış algılandığını kaydeden Çalık, “Malatya Gar’ı hızlı tren için istasyondur” dedi.

AKP Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, Malatya-Elazığ arasında yapılması planlanan hızlı tren için yaptığı yazılı açıklamada, hızlı tren güzergahının Malatya’ya uğramadan Elazığ’a geçeceği şeklinde algılanması ve gelen tepkiler üzerine yaptığı açıklamada, hızlı trenin Malatya istasyonuna uğrayacağı ve buradan sonra Yazıhan’ın Durucasu mahallesi, ardından Arguvan’ın Bozburun (Parçikan), Karababa, Morhamam, İçmece ve Bahçeli Mahalleri güzergahını takip edeceğini  söyledi.

Öznur Çalık tarafından yapılan yazılı açıklamada, hızlı tren güzergahının Yazıhan ilçesinin Durucasu mahallesinden sonra Arguvan’ın Bozburun (Parçikan), Karababa, Morhamam, İçmece ve Bahçeli Mahalleri güzergahını takip edeceğini, Arguvan’ın Bahçeli mevkiinde baraj gölü üzerine yapılacak köprü ile Elazığ’ın Baskil ilçesinin Kumlutarla mevkiinde Baskil’e bağlanacağı belirtilmişti. Toplam da 126 kilometre uzunluğundaki hızlı tren için ÇED sürecinin başlatıldığını açıklayan Çalık, projede 3 köprü, 14 viyadük, 8 tünel, 37 alt geçit ve 20 üst geçit bulunduğunu belirtmişti.

Ortaya çıkan güzergah algısına gelen tepkiler üzerine saat 19.30 sıralarında Çalık bir açıklama ile yanlış anlaşılmayı düzeltti.

Hızlı trene ilişkin yazılı açıklamanın ekinde yer alan görsellerde, hızlı trenin Malatya’ya uğramıyormuş algısı yarattığını ancak bunun doğru olmadığını kaydeden Çalık, şunları kaydetti:

“Malatya-Elazığ hızlı Tren Projesi,  Malatya-Sivas hızlı Tren projesinin devamıdır.  Malatya-Sivas Hızlı Tren projesinin daha önce kamuoyuna yansıdığı gibi mevcut Malatya Gar’ına kadar gelmektedir. Hızlı Tren’in Malatya merkeze gelmemesi gibi bir durum söz konusu değildir.  Malatya Gar’ı hızlı tren istasyonudur. Ayrıca, Malatya-Elazığ hızlı Tren Projesinin başlangıç noktası Malatya-Sivas hızlı tren güzergahı üzerinde Durucasu mevkiinde ayrılmaktadır.  Mevcut Malatya-Elazığ arasındaki demiryolu,  hızlı tren için teknik olarak elverişli görünmediği için yeni güzergah belirlenmiştir.  Ankara’dan Elazığ’a veya Diyarbakır güzergahına gelecek bir hızlı trenin Malatya Gar’ına girmemesi söz konusu değildir. Bu konu Devlet Demir Yolları Genel Müdürümüzle yaptığımız görüşmede de doğrulandı” dedi.

Bülten- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

Demiryolu köprüsü yapılacak bölge

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

54 yorum yapılmış

  • bek (5 yıl önce)
    Malatya dan milletveki hiç olmasa daha çok hizmet alır.En iyisi malatyayı kapatsınlar.Çevre illere pay etsinler hiç değilse oralar gelen hizmetlerden faydalanırız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Palulu (5 yıl önce)
    biz olmasak hızlı trene de binemeyeceksiniz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Z.A. (5 yıl önce)
    Boşuna feryad edip eduruyorsunuz sayın Malatyalılar..Çünkü sizin o beklediğiniz Yüksek Hızlı Tren(Y.H.T)Malatya'ya gelmiyor Normal Hızlı Tren'i Malatya'ya getirmeye çalışıyorlar.Yani şimdiki Trenin biraz hızlandırılanı...Sayın halkımıza duyrulur...
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (5 yıl önce)
    Haritaya bakilacak olursa Malatya merkeze ugramadigi anlasiliyor.Buyuksehir merkezine ugramayan Hizli Tren Hattinin bu sehre ne faydasi olacak???Bu hat insanlarin ulasimini kolaylastirmak icin yapilmiyorsa nicin yapiliyor???Degerli Malatya milletvekillerimiz, boyle bir durum soz konusuysa lutfen ivedilikle gerekli girisimlerde bulununuz.Kamuoyu cok rahatsiz bu durumdan...Saygilar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • doğan (5 yıl önce)
    AKP Elazıg milletvekili güzergahta Malatyaerkez yok diyor. Saygılarımla
    0
    0
    Yanıtla
  • Engin (5 yıl önce)
    Herşey Malatya'ya. Başka şehir yok. Yapılanıda beğenmezler üstelik. Bu arada hızlı tren Hekimhan çöreklik mevki üzeri geçecek. Geçen yıldan istimlak bedeli ödenmeye basladi.
    0
    0
    Yanıtla
  • mltykrl (5 yıl önce)
    HATTIN GEÇECEGI ARAZILER ,ARSALAR SATILMISTIR SIMDIDEN ...AMA BU MALATYA İNSANI HER OLUMSUZ ŞEYİ HAK EDİYOR....
    0
    0
    Yanıtla
  • sabri (5 yıl önce)
    Oylar MHP ye MHP istemesede
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet YILDIRIM (5 yıl önce)
    MALATYADA RESMİ KURUMMU KALDIKİ TABİKİ ELAZIĞIN HAKKI HIZLI TREN UYUMAYA DEVAM MALATYAM büyük köy MALATYA.
    0
    0
    Yanıtla
  • Akcadagli (5 yıl önce)
    Nasil insanlari manipule ediyorlar secim öncesi. Hizli tren hikaye, havalimani hikaye, sehir hastahanesi hikaye, f 35 Bakim merkezi Eskisehire verildi. Haberiniz olsun. Ama kesin oy yok.....
    0
    0
    Yanıtla
  • huseyin (5 yıl önce)
    uyumaya devam biraz uyanip su secimlerde ne yaptiginizi biliyoruz desek biraz ceza kessek anlayacaklar.. cok fazla degil oy orani %10 filan azalsa ucu ucuna kazansa.. yani demiyorum belediye el degistirsin.. (Degistirse daha iyi olur tabi)
    0
    0
    Yanıtla
  • 424 (5 yıl önce)
    Malatya nın yeri yanlış olmasın
    0
    0
    Yanıtla
  • AHMET (5 yıl önce)
    HELE ÖNCE 20 YILDIR YAPILAMAYAN ÇEVRE YOLUNU BİTİR.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan balcı (5 yıl önce)
    Konuyu tersten düşünün elazığlılar bu trenle arguvana gelip ne yapacaklar malatyaya uğramayacaksa onlarında hiç bir işine yaramayacak bu tren çünkü hepsi zaten Malatyada ikamet ediyorlar.Bu kıskançlık nedir ''yok adıyamanlı yok elazığlı''Bir konu daha var her duyduğunuzada hemen inanıyorsunuz sivas a 10yıldır hızlı tren gelemedi çok iyi hatırlıyorum 2014 seçimlerinde bu yıl seferler başlayacak diyorları hani nerede ?
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (5 yıl önce)
    bizde söylem var eylem yok.. söylem bir türlü eyleme geçmez.. malatya ki iş adamları. akademisyenler.. ve vatandaş genelde elazığın hava yolunu kullanıyor hatta malatyalı milletvekilleri bile elazığ havalanını kullanıyor 1.cisi neden orayı kullanıyor uçak saatlerinden dolayı vatandaşa uygun saatler. 2.cisi ise elazığa inen ve kalkan uçakların fiyatları malatya ya göre daha ucuz. bunu bile ayarlıyamıyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • GAKKOŞ (5 yıl önce)
    Elazığ ın hızlı Treninden Malatya da faydalanacak, hadi iyisiniz Malatya sayemizde hızlı trene de bineceksiniz bizim Elazığ vekillerinin projesi hızlı tren geçerken sizide alırız üzülmeyin
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Ülkem ve Malatyam (5 yıl önce)
    Akıllı olun yeterince boşa para harcadınız. Gerçek yatırımlara para harcayın. Üretime yatırım yapın yeterrrr artık. Malatyalılar artık bu durumlara dur deyin be. Tüyü bitmemiş hakkı bitiyor artık O bittimi bizde biteriz. Bir an önce güney çevre yoluna onay verin ve 2 yılda bitirin. Kuzeyi tarihe gömün . Sahil kenarında ve ovada kenevir ekim alanlarını belirleyin. Akılcı ve geleceğe yatırım yapın sayın vekiller. Kayısıyı kaybettirdiniz. Yakında Elazığ merkezli ihracat rekor kıracak ve yatırımlar oraya kayacak. Bu durumu seyretmeyin. Gerçekler çok acıdır. Anladığınızda iş işten geçmiştir.
    0
    0
    Yanıtla
  • DURUCASU İSTASYONU (5 yıl önce)
    SAYIN MKYK ÜYESİ VEKİLİMİZ NE GÜZEL YAPMIŞ EN BÜYÜK SIKINTIYDI DURUCASU BASKİL ARASI ULAŞIM İSABETLİ BİR PROJE TAM NOKTA ATIŞI YAPILMIŞ.... BUNA ALLAH BİLİR YAZIHAN BELEDİYESİNİN KATKISI ÇOK OLMUŞTUR HEM HAYVANCILIK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNE GELECEK TURİSTLERDE BU HIZLI TRENİ KULLANIR ÇOK İYİ OLMUŞ SN VEKİLİN YÜREĞİNE SAĞLIK.....
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYA AŞIĞI (5 yıl önce)
    Seçim yaklaştı Vaadler arttı.sayın vekilim Çevre yolu 16 yıldır noldu.Yazık şu Malatyamıza % 60-70 oy 16 yıldır iktidarın hangi nimetlerinden faydalandı bu malatya- Malatyada bana bir tane büyük proje gösterin Allahınızı severseniz Trafiği çozmek için Çok katlı otoparklarmı yapıldı viyadüklermi yapıldıYıl 2019 Tırlar kamyonlar çarşının göbeğinde geçiyor hangi hizmet 16 yıldır cıncık boncuk projeler ile kandırılıyoruz.Sayın Gürkan Allah yardımcın olsun işin zor 1 katirilyon borç Büyük şehirin borcu YAZIK MALATYAMIZA ÇOK YAZIK Rahmetli ÖZAL zamanıda böyle oldu K A D E RİMİZ.......
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya44 (5 yıl önce)
    Şİrepazarının orada trambüs gidemiyor,sabahları maştiye gidilmiyor,tedaş bölgesi allaha emanet.Eğer yht nin ulaşımı da böyle olacaksa malatya için bir anlam ifade etmiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • DURUCASULU (5 yıl önce)
    Durucasu Baskil arası İhtitaçtı zaten Bağlantılar çok zor oluyordu gidişler gelişler aksıyordu NOKTA ATIŞI OLMUŞ Bravo Sayın MKYK üyesi vekilimize.... Alkışşşşşşşşş
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim (5 yıl önce)
    malatyalılar Malatya şehrini yanlış yere kurmuşsa Türk devlet i neyapsın?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Elazığa hızlı treni gotursek biz Malatyalı ları yine de kandırırız demek istiyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (5 yıl önce)
    Biz mi yanlış anlıyoruz. Hızlı tren Malatya ya geldi de milletvekilimiz Elazığ için mi konuşuyor. Elazığın derdi Öznur hanımı mı almış. O zaman gitsin Elazığdan aday olsun. Elazığın sorunlarını çözecek milletvekilleri fazlası ile var ve Öznur hanıma ihtiyaçları da yok. Ne günlere kaldık. Sayın vekil şaşırmış Malatya yerine Elazığ için vaatte bulunuyor. Belki hep böyle yaptıkları için bir an gaf yaptı. Yoksa neden bütün büyük hizmetler Malatya dan daha küçük olan Elazığa, bütün küçük hizmetler Elazığdan büyük olan Malatya ya yapılır. Bir terslik olduğu ortada.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyahmet (5 yıl önce)
    15 senedir hizli tren gelecek hep ayni masal yeter ya biz bıktık senin bu palavralarindan sen yorulmadin anlatmaktan
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Malatya.halki.iyi.baksin.geceleri.yildizlarla.hizli. Tren.kayarak.arpkir.arguvana.baskile.geceleri. Kayiyor.yolculari..elaziga.tasiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • ŞİŞOCAN 44 (5 yıl önce)
    Yorumlara bakınca millet ayıkmış diyorum Sonra aynı tas aynı hamam. Öznur Çalık ve ekibi iyidir hoştur kişi olarak iyilerdir bilemem ama siyasette Malatya yı her yıl daha da geriye götürüyorlar. Emsal şehirler proje yetiştiremiyor her taraf paris oldu. Bir gidin de görün. Yazık Malatya büyük bir köy olarak kalıverdi..
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatansever (5 yıl önce)
    Akp ye oy vermiyecegiz. Ailemi de 500 oy vardir. Sayin Öznur Calik düsünsün. Haritada Malatya ya yok ama halen Malatyaya gelecek diyor. Artik vaad bitti. Havaalanimiz minibüs duragi gibi. Hizli tren hayal. Sehir hastahane yok. Biz Adiyaman ve Elaziga calisan milletvekillerimiz var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet K. (5 yıl önce)
    2014 yılından beri bir hızlı tren yapılıyor ve her seçim dönemi gündeme getirilip Malatya insanı kandırılıyor. Artık insanların kendilerini dolandıran bu insanlara oy vermeyerek bir tepki koyması gerekiyor...
    0
    0
    Yanıtla
  • Sadece Tren mi ? Uçak , Tank,Otomobil,Helikopter hepsi hikaye neden mi bugün bunları üreten ülkelere bakın bu imalat kalemlerinde en az 50 yıllık tecrübeleri var biz de sabah tan akşama bunların yapılacağı iddia ediliyor. Ayrıca hazine de Hızlı Treni yapacak para mara yok hala mevcut işlerin hakedişleri ödenmemiş durumda tek dertleri elinizden oyları almak karga her zaman gak demez ama
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (5 yıl önce)
    Yerel seçimler yaklaştıkça bu ve buna benzer vaatleri çok dinleyeceğiz.Bu konuda Öznur hanım başı çekiyor. ve sürekli algı yaratıyor.Şimdiye kadar Battalgazi Devlet hastanesi ihalesi söz konusu olmaz iken birden ihale edildi. şimdi de hızlı tren konusu,hızlı treni Yeni bir güzergahtan geçirmek için yapılacak çalışma yıllar sürer.Son olarak seçim biter kazanan kazanır sonra vaatler ya unutulur yada sürüncemeye bırakılır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alkış, Alkış, Alkışşşşşş
    0
    0
    Yanıtla
  • Cenk (5 yıl önce)
    Battalgazi ovası avuç içi gibi düz yer hızlı trene teknik olarak uygun değilde Baskil'in kuzey yamaçlı çetin dağları mı uygun ! Hikayeye devam. Ayrıca seçm mi var nedir? Yine büyük projeleri tartışmaya başladık. Arkadaşlar gerçekçi olun uyutulmayın!, aldatılmayın!Türkiye'nin bu ekonomik durumuyla bu proje en erken 10 yıl sonra başlar demedi demeyin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kazım (5 yıl önce)
    Anladığım şu;hızlı tren malatya sınırlarından geçiyor.Ha merkezden ha uzak ilçelerden.Sonuçta malatya topraklarından geçiyor.İlginç bir güzergah olmuş.Ah memleketim!Uzaklardan bakınca üzülüyorum haline.
    0
    0
    Yanıtla
  • TOPRAK (5 yıl önce)
    Malatyayı Elazığa bağlıyalım olsun bitsin.Elazığın Malatya ilçesi.........
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan (5 yıl önce)
    Ben Sayın Vekilimizin açıkladığı hızlı tren güzergahının çok isabetli olduğunu düşünüyorum. Biraz da o ilçelerimiz gelişsin.. Yerinde bir karar.
    0
    0
    Yanıtla
  • özmaraşlı (5 yıl önce)
    Devlet nezdinde Elazığ daha mühim bunu kabul etmeliyiz
    0
    0
    Yanıtla
  • ertan (5 yıl önce)
    Şaka yapıyor olmalısınız? Malatyadan geçmeyen hızlı tren mi olur? Akıl işi değil arkadaş.
    0
    0
    Yanıtla
  • meclis (5 yıl önce)
    Belediye meclisinde oylar MHP ye sonrası gelecektir
    0
    0
    Yanıtla
  • Hanım (5 yıl önce)
    Bu şaka mı? Şaka değilse tam bi kabus haber Malatya için. Malatya dan geçmeyen Malatya-Elazığ hızlı treni. Malatya lılar Ankara-İstanbul’a gitmek için Elazığ a giderler artık... Doğunun en büyük şehirinden geçmeyen hızlı tren hattı . Bu kadar büyük bir nüfus nasıl faydalanacak bu hizmetten... Bu haber doğruysa Malatya halkıyla kafa buluyor bu iktidar...
    0
    0
    Yanıtla
  • remzi (5 yıl önce)
    durmak yok yola devam.Eyy amerika eyy israil akıllı ol.MALATYA-ELAZIĞ arası bu secımde hızlı tren gelecek
    0
    0
    Yanıtla
  • hilmi (5 yıl önce)
    TÜM MALATYALI HEMŞEHRİLERİMİZE DUYRULUR... Bu projenin Malatya'mızın bütünü ile alakası yok. 800 bin nüfuslu Malatya'mızın sadece birkaç ilçesini kapsamakta. Burada asıl olan hızlı tren hattının Elazığ'a gelmiş olması. Bana göre -ki gerçek de budur- Elazığlı milletvekillerinin başarısını Çalık kendisi üstlenmiş gibi kendi memleketine birşeyler yapmış gibi millete lanse ettirmekte. Seçim öncesi kendisini Malatya gündemine o veya bu şekilde düşürmektedir. Siz hızlı trenin gerçekten gittiği illere gidip de bir bakın Eskişehir, Ankara, Bursa gibi illerde hepsi şehir merkezinde. Düşünsenize Hızlı trenle Sivas'a Ankara'ya gideceksiniz Durucasu Durucasu diye bağırıyor minübüsçüler. Güzel memleketimin güzide insanları anladınız siz. Bunlar işi yapmamışlar ki yüzlerine bulaştırsınlar. İşi Elazığ Millet vekilleri yapmış bunlar da üstlenmeye çalışyorlar. Örnek olarak aşağıda hızlı tren istasyonlarını yazıyorum Şeyh Sadrettin Mahallesi, Ferit Paşa Cd., 42040 Meram/Konya Hoşnudiye Mh. İstasyon Cd., Eskişehir Şimdi birçok yandaş trol bana cevap yazacaktır ama anlayan anladı. Yutmuyoruz artık Öznur hanım... Size kalsa Sn. Gürkan'ı da yaklaştırmazdınız Büyükşehir Belediye'ye (çünkü geçen seçimde de Gürkan Merkezi istedi sizin yüzünüzden vermediler.) Ama reis gördü gerçekleri erken ayıktı. Bunda da bir düzeltme olur inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Hızlı tren Malatya dan geçmiyor uzak çevresini dolanıp Elazığ a geçiyor. Bunun adını da Malatya-Elazığ hızlı tren hattı koyuyorlar. Hızlı trene binmek için artık Arguvan’a hızlı otobüs seferleri korlar... Kafa bulmaktan öte bunların yaptıkları...
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI ROJDA (5 yıl önce)
    Ha ha ne bekliyordunuz peki, bu vekiller ne zaman Malatya yı düşündü ki şimdi de düşünsünler? Gerçi birazdan akpli reisciler doldurur burayı buna da bir kılıf uydururlar.Neyse durmak yok yola devam.Eyy amerika eyy israil akıllı ol ??
    0
    0
    Yanıtla
  • ozkan (5 yıl önce)
    Malatya-Elazığ arası hızlı tren haberde yazıldığı gibi Malatya merkeze uğramayacaksa adına neden malatya elazığ arası hızlı tren denilmiş. hiç bir şey anlamadım
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Saçmalığa bak hele saçmalığa
    0
    0
    Yanıtla
  • Haci Bilen (5 yıl önce)
    Tamam Arguvan'a, Arapkir'e hayırlı olsun da, Malatya merkezde yaşayan 600.000 insana ne fayda sağlayacak ? Hızlı trene binmek için Arguvan'a mı gitmemiz gerekecek?
    0
    0
    Yanıtla
  • yok Durucasudan binersin
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (5 yıl önce)
    Hikaye hep hikaye. Seçim yaklaştı ya. Biz bunları 16 yıldır dinliyoz
    0
    0
    Yanıtla
  • Boskilli (5 yıl önce)
    Helal olsun vekilime boskili düşünmeden de geçmiyor, zaten malatya için gelmiyor bu hızlı tren elazığ için gelecek gelirse
    0
    0
    Yanıtla
  • OZAN (5 yıl önce)
    Oy için olabilir mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • mAHSİNİ şERİF (5 yıl önce)
    ÖZNUR HANIM GALİBA OYLARIMIZI ALMAK İÇİN BÖYLE BİR HABER YAPIYOR, HIZLI TEREN GELİYOR DİYE BU BENCE BİR SEÇİM REKLAMIDIR.
    0
    0
    Yanıtla
  • yuxel (5 yıl önce)
    Güzergah hayırlı olsun diyor.Bu önemli güzergah !
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (5 yıl önce)
    BEN BURADA MALATYA GÖREMİYORUM. ARAPGİR VE ARGUVANDAN GEÇMESİ MALATYA ELAZIĞ HATTI MI OLUYOR. BİR İŞ YAPIYORSUNUZ ELİNİZE YÜZÜNÜZE BULAŞTIRIYORSUNUZ BU NEDİR?
    0
    0
    Yanıtla