SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hizmeti Kim Getirebiliyorsa Ona Destek Verin"

0
Güncellendi - 2019-03-29 20:12:18
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci Kuluncak'ta, Öznur Çalık Doğanyol ve Arguvan'da, Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı da merkezde başkan adaylarıyla birlikte seçim çalışmalarını sürdürdüler.

TÜFENKCİ KULUNCAK'TA..

AKP Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

Milletvekilleri Tüfenkci, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu.

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Kuluncak İlçesi'nde çalışmalarını sürdürdü. 'Biz mesele memleketse, gerisi teferruattır' diyerek, yola çıktık diyen Tüfenkci, "Bu yolda gördüğümüz en önemli husus ülkenin birliği, beraberliği, vatanımızın bağımsızlığı, ezanımızın susmaması ve bayrağımızın inmemesi. Bunun için bir ittifak oluşturduk. Bu ittifakta ne belediye başkanlığı ne milletvekilliği ne de meclis üyesi hesapları yaptık. Çünkü biliyoruz ki; bu ülke üzerinde hesapları olanlar, bu ülkeyi bölmeye çalışanlar, bu ülkenin güçsüz olmasını isteyenler, Türkiye'nin bölgesinde lider olmasını istemeyenlerin temel hedefi Türkiye'yi güçsüzleştirmek, 31 Mart'ı bir hesaplaşma arenası haline getirmek. Allah'a hamdolsun meydanlarda kurulan Cumhur İttifakı hem Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine hem de yerel seçimlere birlikte gitti. Cumhurbaşkanımız ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin birlikte karar verdiği, bütün teşkilat ve tabanımızın da benimsediği bu ittifakın seçimlerden sonrada devam edeceğini ifade etmek isteriz. Cumhur İttifakı'nın başarılı olması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz, göstermeye de devam edeceğiz. 31 Mart'ta sandıklar açıldığında Amerika, Avrupa Birliği, Ortadoğu ve Asya; Türkiye'de çıkacak sonuçlara bakacak" şeklinde konuştu.

ÇALIK DEPREM BÖLGESİNDE..

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, "Arguvan ile alakalı heyelan bölgesinde kalan yerlerle ilgili büyükşehir meclisinden karar çıktı, Arguvan Belediyesi meclis kararını onayladığı andan itibaren de heyelan bölgesindeki yerlerimizi yeniden yapacağız. Köklü bir çözüm için çalışacağız" dedi.

Milletvekili Çalık, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak Doğanyol'dan Malatya'ya gelen kadınlarla Çınar Park'ta bir araya geldi.

Burada gerçekleştirilen toplantıda konuşan Çalık, Doğanyol'un her zaman Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıktığını ve destek verdiğini ifade etti.

Milletvekili Çalık, dünyada oynanan oyunları herkesin yakından izlediğini ve gördüğünü kaydederek, "Dünyada oynanan oyunlara hepimizin cevap vermesi gerekir. Müslüman coğrafyanın lideri Türkiye'nin ve onun lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın yanındasınız, dualarındasınız, dualarınızı eksik etmeyin" dedi.

Doğanyol'a çok önemli hizmetler yaptıklarını anımsatan Çalık, "Doğanyol'a hükümet konağından getirdiğimiz bankalara, emniyet binasından emniyet lojmanlarına, jandarma binasından kültür merkezine kadar birçok hizmet getirdik. Şimdi gençlerimize gençlik merkezi yapacağız. Göletlerimizi yapıyoruz. Doğanyol-Pütürge arasındaki yolumuzu yapıyoruz" diye konuştu.

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık daha sonra Arguvan İlçesi'nde depremden zarar gören mahalleleri ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Depremden zarar gören evleri AKP Arguvan Belediye Başkan Adayı Ahmet Eren, vatandaşlar ve yetkililerle birlikte inceleyen Çalık, "İlk günden itibaren valimizin koordinasyonuyla AFAD, Çevre ve Şehircilik, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürümüz alana geldiler. Günlük ve saatlik takiplerimizi yaptık. Arguvan'ın heyelan bölgesi olduğunu biliyoruz. Bu vesileyle de büyükşehir meclisimizin hızlı bir şekilde aldığı yeni yer tespiti konusunda, 1/5000'lik imar kararını imzaladı. Askı süreci tamamlandığında Arguvan Belediye'miz inşallah Ahmet Eren belediye başkanı olduğunda meclis kararını hemen çıkaracak. Bizde AFAD Başkanımız ile konuştuk. Hemen yatırım programında olan evlerimizin yapımına başlayacağız. Sizleri de sağlıklı evlere kavuşturacağız. Arguvan'ın daha ileriye gitmesi için hizmeti kim getirebiliyorsa ona destek vermenizi istiyorum" dedi.

Çalık, Arguvan'da 21 ve 25 Mart'ta depremlerin meydana geldiğini anımsatarak, "Vatandaşlarımızın evlerinde yaşadıkları sıkıntıları yerinde gördük. Tespitleri yerinde gördük. Depremin olduğu ilk andan itibaren hasar tespit çalışmaları başlatıldı. Çadırlarımız kuruldu. Eksik kalan yerleri gördük, onlarda kısa sürede tamamlanacak. Arguvan ile alakalı heyelan bölgesinde kalan yerlerle ilgili büyükşehir meclisinden karar çıktı, Arguvan Belediyesi meclis kararını onayladığı andan itibaren de heyelan bölgesindeki yerlerimizi yeniden yapacağız. Köklü bir çözüm için çalışacağız" diye konuştu.

ÇAKIR MERKEZDE

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ise esnaf ziyaretlerinde bulunarak, MÜSİAD Malatya Şubesi ile Sivaslılar Kültür ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti.

Milletvekili Ahmet Çakır, 31 Mart'ta kullanılacak her bir oyun önemli olduğunu kaydederek, herkesin vatandaşlık görevini yerine getirmek için sandıklara gitmesini önemsediklerini dile getirdi.

Türkiye'de yapılan hizmetler ile içerisinden geçtiği süreçlerin iyi değerlendirilmesi gerektiğine dikkat çeken Çakır, "Cumhur İttifakı'nı belediye başkanlıklarını kazanmak adına kurulmuş bir oluşum olarak görmemeliyiz. Cumhur İttifakı, Türkiye'mizin karşı karşıya bulunduğu büyük sorunlar var, birçok terör örgütüyle mücadele ediyoruz. Bugün dünyaya baktığımız zaman gelişmiş veya gelişmekte olan ülkeler, belki bizim kadar terörün başına musallat edilmiş bir ülke yok. Farklı düşünce yapıda ne kadar terör grupları varsa Türkiye'nin başına bela edilmiş. İçeride üretilen terör, dışarıda desteklenen terörle birlikte ekonomik saldırıyla Türkiye'nin büyümesi ve güçlenmesi engellenmek isteniyor. Bunun karşısında bir Cumhur İttifakı ortaya çıktı. Ülkemizin geleceği, daha güçlü ve dinamik olması adına da Cumhur İttifakı'nı çok önemsiyoruz" diye konuştu.

Milletvekili Ahmet Çakır ile AKP Sivas Belediye Başkan Adayı Hilmi Bilgin ziyaret sonrası sosyal medya üzerinden bir yazışma gerçekleştirdi.

AKP Sivas Belediye Başkan Adayı Hilmi Bilgin, Çakır'a "Sayın vekilim Yiğidoların tavrı her zaman hizmet siyasetinin devamı yönünde olmuştur. Sultan şehir Sivas’tan hemşehrilerimize selamlar" mesajını gönderirken, milletvekili Çakır ise " Biz tüm farklılıklarını vatan, bayrak, büyük Türkiye idealleri ortak hedeflerinde eritmiş büyük bir aileyiz. Ortak gayesi bu aziz millete hizmet üretmek olan insanlarız. Bizden de Sultan şehir Sivas'a sevgi ve selamlar olsun. Ayrıca Sayın Başkanım sizlere de kolaylıklar diliyorum" şeklinde cevap verdi.

KAHTALI YAKINCA VE ÇARMUZU'DA..

AKP Milletvekili Hakan Kahtalı da Yeşilyurt Belediye Başkanı ve AKP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar ile birlikte Yakınca ve Çarmuzu'da düzenlenen mahalle toplantılarına katıldı.

AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı "Bu yerel seçimdeki yol haritamızda en büyük destekçilerimizden birisi Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı. Bu ittifak, pazara kadar değil mezara kadar devam edecek. Allah nasip ederse biz tarafımızı net bir şekilde ortaya koyduk ve Milliyetçi Hareket Partisi'yle beraber bu seçime gireceğimizi açıkça söyleyebiliyoruz. Ama karşımızdaki zillet ittifakına baktığımızda bir ilde HDP'yle, bir ilde İYİ Parti, bir başka ilde Saadet Partisi'yle beraber oluyorlar. Bir başka ilde ise hep birlikte bir arada davranıyorlar. Bunların açıkça söyleyebilecekleri 'bu benim dava ortağım' diyebilecekleri bir ortaklıkları yok, sadece çıkar üzerine kurulmuş bir ortaklıkları var" dedi.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız