SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hocamızla Yolumuza Devam Edeceğiz"

0
Güncellendi - 2016-12-20 01:09:47
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig takımlarından Evkur Yeni Malatyaspor’un kulüp başkanı Adil Gevrek, “Liglerimizde hedefe oynayan bir takımın 5 haftalık kötü gidişatı sonrası genelde fatura hocaya kesilir. Ancak biz hocamızla yolumuza devam edeceğiz. Daha önce 2 yıl içinde şampiyonluk hedefi koymuştuk, bu hedefi değiştirdik” dedi.

Takımın son 5 haftada galip gelememesi ve liderlik koltuğunu kaptırmasıyla ilgili İHA’ya değerlendirmelerde bulunan Evkur Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, iddialı konuştu.

“5 haftalık kötü gidişat sonrası genelde fatura hocaya kesilir”

Takım olarak 5 haftadır galip gelememelerinin tamamen şansızlık ve bireysel hatalardan kaynaklandığını söyleyerek sözlerine başlayan Gevrek, “Son 5 haftada aldığımız yenilgilerin genelde bireysel hatalardan kaynaklı olduğunu görüyoruz. İnanın bana bu maçlardan sadece Göztepe maçını ayrı bir yere koyun, diğer bütün maçlarda biz iyi oynadık. Gerçekten takımda bir sorun olduğunu bilsem, inanın anında tasarrufumuz olur. Ancak takımda herhangi bir sorun olmadığını tüm samimiyetimle paylaşmak istiyorum. Oynadığımız son maçta da buzla kaplı sahada futbolcularımızın ne kadar istekli oldukları herkes tarafından görüldü. Futbolda bazen böyle süreçler oluyor. Liglerimizde hedefe oynayan bir takımın 5 haftalık kötü gidişatı sonrası genelde fatura hocaya kesilir. Ancak biz hocamızla yolumuza devam edeceğiz. Teknik heyetin futbolculara her şeyini verdiğini düşünüyorum. Teknik heyetle ilgili bir tasarrufumuz olmayacak” diye konuştu.

“Herkes rahat olsun, yönetim olarak üzerimize ne düşüyorsa yapacağız”

Gevrek, şampiyonluk hedefini de değiştirdiklerini kaydederek, “Daha önce ’2 yıl içinde şampiyonluk’ hedefi koymuştuk ancak bu hedefi değiştirdik. Hedefimiz bu sezon şampiyon olmak. Ben bu takıma inanıyor ve de güveniyorum. Herkes rahat olsun, yönetim olarak üzerimize ne düşüyorsa yapacağız. Bu ligde 59-60 puanı alan takımlar Süper Lig’e çıkar. Bakıldığında üst sıralardaki takımlar aşırı puan kaybediyor” dedi.

“Devre arasında takıma 3 ya da 4 takviye yapmayı planlıyoruz”

Gevrek, transferle ilgili de taraftara müjde vererek, 3 ya da 4 transfer yapacaklarını ifade etti. Gevrek, “Devre arasında takıma 3 ya da 4 takviye yapmayı planlıyoruz. Özellikle forvete bir pivot özellikli golcü ile birlikte orta sahaya transferler yapacağız. Çok iyi bir kaleci bulursak kaleci de alabiliriz. Bizim iki kalecimiz de kaliteli zaten" diye konuştu.

ARŞİV FOTO: Başkan Gevrek ve Teknik Direktör Buz (Mehmet GÖRESİYE)

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

20 yorum yapılmış

  • mus (7 yıl önce)
    Hocam,son,sansiniz,neden,ereni,oynatmiyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Rüzgarın oğlu (7 yıl önce)
    Allah rızası için kaleci alın. Sezon hakan canbazoglu ile bitmez nolur ya piskolojimizi bozdu bu adam.işi gücü rast gelsin ama bu takımda oynamasın nolur ki ?
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan (7 yıl önce)
    arkadaşlar hoca 10 numara yötemimde iş yok cıkıp konuşacağına futbolcuların parasını versinler 3 aydan beri para alamıyorlarmış başkanda vizyon sıfır gayda değer bir tane futbolcu trnsfer yapmadılar allahdan zenciler iyi cıkıtda bu kadar puan toplatık arkadşlr ben siz söylüyeyim bu yönetim ve başkanla ilk 10 girersek başarıdır boşuna hayel kurmayınnnn
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (7 yıl önce)
    sn butlan klavye kahramanlıgına gerek yok yönetimin arkasındayız bu sene şampiyonluk gelecek sezon sonu başarısızlık durumunda konusursun
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    Hocamiz iyi de oyuncular futbol oynamayi bilmiyorlar Bir zahmet önceki oyunlarina baksalar hatalarini görürler INSAF be
    0
    0
    Yanıtla
  • fk4444 (7 yıl önce)
    hoca görmüyormu takım hep sol kanat üzerinden oynuyor sağ taraftan hiç atak yapılmıyor 15 haftadır
    0
    0
    Yanıtla
  • Nabi Şavata (7 yıl önce)
    Sayın Başkan , olaya hakimsiniz. Görüşlerinize Aynen katılıyorum. Verdiğiniz ve vereceğiniz hizmetler için teşekkür ediyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim (7 yıl önce)
    Yeri ve zamanı geldiğinde ,burada en çok eleştiri yapanlardan biriyim.Ancak bu klübe yıllarca takım için!başkanlık yapacak biri olmadı.Bunu unutmamak lazım.Ayrıca kulüb başkanı,teknik direktör bilgisi ve talimatı ile transfer yapar,onun aldığı oyuncular oynar.Bu takım bu ligin dibinde olsaydı.Bu kulübe hiç kimse yanaşmaz,hatta kaçardı.Şu anda kulüb başkanına istifa et et demek,Başka bir şey,Takımın kötü sonuçlar alması başka bir şey.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (7 yıl önce)
    Murat akça. Gibi kaliteli futbolcular olduktan sonra 3 kişi bir topu kontrol edemiyor nasıl şampiyon oluruz hayal hayal
    0
    0
    Yanıtla
  • aynen katılıyorum sana murat akça gibi kalitede amatörde zor bulunur
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali memet (7 yıl önce)
    Boş bom boş sunuz be ilk on a girin biyiklarimi keserim ya yuh böyle birşey olamaz hayal hayal hayal baskan sanada hocayada veda etmek gerek diyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet akın (7 yıl önce)
    5 hafta üst üste galip gelememenin tamamen şanssızlık olduğuna inanıyoruz ama nedense önceki galibiyetlerin tamamen "şanslılık" olduğuna inanmıyoruz. Önümüzdeki Bolu maçında da diliyorum ki sözkonusu şanssızlık Bolu dan yana olsun, yoksa bizim hiçbir şansımız yok...diyor ve bir kez daha yanılmış olmayı diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyup (7 yıl önce)
    Hocamızı seviyoruz İrfan hoca bu işi göğüsleyecek
    0
    0
    Yanıtla
  • aydin (7 yıl önce)
    Takıma kim sahip çıkacak senmii bulhann efendi bunu diyeceğim hoca istifa etsin desen eyvallah bu hocayla şampiyonluk asla olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • caner (7 yıl önce)
    Adil başkan inş. uzun yıllar bu takımda başkanlık yaparsın, arkandayız.
    0
    0
    Yanıtla
  • eken (7 yıl önce)
    Adil Gevrek yönetimi ve teknik direktörümüz irfan Biz hocamızın yanındayız.Bu takımın iyi gunu de olacak kötü gunu de olacak.iyi gununde yanında ol kötü gününde istifa et o ne ala.takımımız bu kötü gidişatı bitireceğini inanıyorum.sonunda kadar yanındayız başkanım ve irfan hocam.siz olmasaydiniz takıma kimse sahip çıkmazdı.Rabbim yardımcınız olsun.şampiyon olacak yenimalatyaspor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (7 yıl önce)
    Hocanida al bir zahmet gidin bu kent sizi istemiyor tutarsiz disiplinsiz karaktersiz bir oyun var sahada eline gelen kismetlero tepen çöküşte olan bir takim vaar bu kentin insanlariyla umutlariyla oynamaya kimsenin hakki yokkk gidin birliktee
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor lu (7 yıl önce)
    Bence hocayida al el ele tutuşup istifa ediniz başkan olmuyor artık zorlamayın
    0
    0
    Yanıtla
  • butlan (7 yıl önce)
    O zaman bi zahmet sen istifa et Adil! En hayırlısı bu olacak. Senin yüzünden bu haldeyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu takıma sahip çıkan tek adam o bunca ıs adamları destek bıle vermıyor malatyasporumuza anca kotulemeyı bılırsınız sız zaten
    0
    0
    Yanıtla