SON DAKİKA
SON DEPREMLER

4'ü Malatya'dan.. HSK'dan 'İlk Görev Yeri' Atamaları

0
Güncellendi - 2021-03-18 03:13:13
4'ü Malatya'dan.. HSK'dan 'İlk Görev Yeri' Atamaları
A- A+ PAYLAŞ

Hakimler ve Savcılar Kurulu, 356 adli yargı hakim ve Cumhuriyet savcısı adaylarının ad çekme usulü ile yapılan ilk görev yeri atamalarına ilişkin Kararnameyi yayınladı.

Kararname ile 261 adli yargı hakim ve Cumhuriyet savcısı ile 95 idari yargı hakimi naklen görev yerlerine atandı.

Malatya Hakim ve Cumhuriyet Savcı Adayları da Atandı

HSK Kararnamesi kapsamında, Malatya Hakim Adayları Mehmet Fatih Akça Bursa Hakimliğine, Nuray Güzel Aksüt İskenderun Hakimliğine, Malatya Cumhuriyet Savcı Adayları Zübeyde Öztürk  Büyükçekmece (Bakırköy) Cumhuriyet Savcılığına ve  Emrah Güneş ise Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı'na atandı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • M.Kadıoğlu (3 yıl önce)
    Bu arkadaşlara yeni görevleri hayırlı olsun her zaman vicdanlarının sesini dinlesinler Türk Milleti adına karar verdiklerini de unutmasınlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Selahattin Sarıoğlu (3 yıl önce)
    Arkadaşlarıma başarılar dilerim. Hayırlı olsun görevleri.
    0
    0
    Yanıtla