SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Hükümetten Ne İstiyoruz?''

A- A+ PAYLAŞ

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) Üyeleri tarafından toplu görüşmeler nedeniyle Malatya'da bir eylem yapıldı.

Malatya PTT binası önünde toplanan KESK üyesi bir gurup tarafından hükümetle yapılacak olan toplu görüşmeler hakkında bilgiler verilerek, hükümetin politikalarına tepki gösterildi.

KESK Malatya Şubeler Platformu Dönem sözcüsü Türkan Kavloğan, "Sıkıntıların yaşandığı bir dönemde KESK olarak bu toplu görüşme sürecinde en düşük memur ve işçi maaşının 950 YTL olması için, grevli ve toplu sözleşmeli sendika hakkı için, iş güvencemizi ortadan kaldıracak olan sözleşmeli personel uygulamasına dur demek için, sendikalı sendikasız veya farklı sendika üyesi bütün kamu emekçilerini ve halkımızı mücadele etmeye çağırıyoruz" dedi.

Yapılan açıklamadan sonra KESK üyeleri tarafnıdan toplu görüşmede sendika olarak hükümete önerdikleri isteklerin yer aldığı el broşürleri vatandaşlara dağıtıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız