SON DAKİKA
SON DEPREMLER

HYMS'de Stevie Mallan Yeniden Gündemde

0
Güncellendi - 2021-05-28 05:22:36
HYMS'de Stevie Mallan Yeniden Gündemde
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un, İskoçya Hibernian FC'den geçtiğimiz sezonun ara transfer döneminde kiraladığı ve oynadığı maçlarda Yeni Malatyaspor'a önemli katkılarda bulunan ve taraftarın da beğenisini kazanan Stevie Mallan'ın bonservisinin alınması için girişimde bulunduğu öğrenildi.

Oyuncu ile görüşen Yeni Malatyaspor'un Mallan'dan olumlu cevap aldığı, Hibernian FC ile görüşmelerin devam ettiği bildirildi.

Stevie Mallan'ın güncel piyasa değeri 850 bin euro görünüyor.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • 44malatya (2 yıl önce)
    sayin malatyali is adamlari durum iyi olan hemserlerim herkes bir oyuncunun transfer Parasini karsilasa malatya spor daha guclu olur basaridan basariya kosa sizlerden bunu bekliyoruz saygilarimla
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (2 yıl önce)
    İyi topçu az şans verildi ama yinede kendini ispatladı.O kadar az süreye rağmen benim hatırladığım 2 gol attı en azından umuttan fazla gol attı.
    0
    0
    Yanıtla
  • bilir kisi (2 yıl önce)
    stevei mallan turkiye ligine gelmez. iskocya da sert top oynanmiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Adam geçen yıl ,Malatya da oynadı.Sen burada yenisin galiba!
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (2 yıl önce)
    Bence çok isabetli bir karar olur. Çok şans tanınmadığı için belki futbolu hakkında kafalarda soru işareti olabilir ama, adamın kumaşı iyi. Disiplinli ve teknik. Faydalı olur takıma.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Bu çalışkan ve karakterli oyuncuyu yorgun yorgun oynatıp,başarısız göstermeye çalışan O Hamza var ya..bazılarının yere göğe sığdıramadıkları o Hamza!.işte ona rağmen ilk maçında iyi oynayıp gol atmasına rağmen,hiç 11 de oynatılmadı.İrfan hoca sayesinde takımda daha çok yer alan ve kalitesine herkesin şahit olduğu S.Mallan transferi gerçekleşirse çok yerinde olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (2 yıl önce)Nuri isimli kullanıcı yorumuna
    Katılıyorum hamza hoca malatyaspora çok zarar verdi bunu da burda defalarca yazdım.. cueva yida hamza hoca harcamadimi...
    0
    0
    Yanıtla
  • babuğdu (2 yıl önce)
    Türk futbolcular istiyoruz. genç koşacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Türk takımlarının altyapısı torpilli oyuncularla dolu hocam. Sanki çok iyi oyuncular var da biz almıyoruz. Ülkede adam akıllı altyapısı olan Altınordu - Trabzonspor ve Bursaspor var diğerleri çöp...
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    İyi bir profesyonel takıma katkı sağlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Adamı oynatmadınız ki şimdi neden alalım diyorsunuz ?
    0
    0
    Yanıtla