SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İcraat Partisiyiz, Laf Değil!'

0
Güncellendi - 2021-07-25 00:07:31
'İcraat Partisiyiz, Laf Değil!'
A- A+ PAYLAŞ

AKP Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’nın Pütürge ilçesini ziyaret ederek esnaflar vatandaşlarla bir araya geldi. Çalık, “Biz 19 senedir icraat ortaya koyduk. Biz icraat partisiyiz, laf partisi değiliz” dedi.

Milletvekili Çalık beraberinde Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, AKPQ Pütürge İlçe Başkanı Bülent Karayılan ile birlikte ilçedeki esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Çalık daha sonra ilçenin Merge Mazın Mesire alanında düzenlenen etkinliğe katıldı. Çalık buradaki konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını ileterek başladı.

Öznur Çalık, “2023 ve 2024 seçimleri, Pütürge’mizin, ülkemizin hatta tüm ümmet coğrafyamızın kaderini belirleyecek olan ülkemiz için bir milat noktasıdır. Pütürge’mizde eğitimden sağlığa, ulaşımdan sanata kadar her alanda yatırımlarımız devam etmektedir. Proje bedeli 85 milyon TL olan 27 kilometre uzunluğundaki Pütürge-Doğanyol yolumuzda yapım çalışmaları devam ediyor. Önümüzdeki yıl sonunda tamamlanacak ve yolda 3,3 kilometre kısalma olacak. Pütürge ilçemizde Teksilkent projesini hayata geçiriyoruz ve 4 bin metrekare alandaki projemizle 400 gencimize istihdam sağlanmış olacak. Pütürge Taşbaşı Mahallesine yeni belediye hizmet binası yapılacak. Pütürge’mize voleybol ve hentbol diğer branşların da içerisinde yer alacağı Spor Salonu’nun yapım ihalesi önümüzdeki ay içerisinde yapılacak. Pütürge Devlet Hastanemize 10 daire personel lojmanı yapılacak. Pütürge’mize 16 derslikli 8 milyon 800 bin lira maliyetli Merkez İlkokulu yapacağız. Tepehan’ımıza 8 derslikli ilkokul ve ortaokul yapacağız. Bizim Pütürge’mize, Malatya’mıza yaptığımız hizmetler ortada. Biz 19 senedir icraat ortaya koyduk. Biz icraat partisiyiz, laf partisi değiliz. Ben bu güzel etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Çalık daha sonra ilçenin Tepehan Mahallesinde yapımı tamamlanan 98 adet TOKİ konutlarında incelemelerde bulundu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

28 yorum yapılmış

  • Doğrucu (2 yıl önce)
    Biraz ALLAH korkusu biraz RTE Sevginiz varsa bırakır gidersiniz yoksa seçim zamanı hem RTE Ye kaybettireceksiniz o zaman görürsünüz sayın çalık….
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Atalarımız ne güzel söylemiş, konuşana değil konuşturana bak..! Avam tabaka malatya halkının çoğunluğunu (göç olgusu) oluşturduğu için ona güvenip bol keseden sallıyor hanfendi. Yapılan anketlerde akp nin oy oranın en az düştüğü üç beş ilden birisi malatya maalesef. Gücenmeyin gerçek bu!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Alper (2 yıl önce)
    yine 75 kişilik ekip 50 metre asfalt çalışmasını izledi. Yorulmuyorlardı, çalışmayı seviyorlardı
    0
    0
    Yanıtla
  • Ötekiler (2 yıl önce)
    Siz ne zaman giderseniz en büyük icrati yapmış olursunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Malatyada esnaf memur isci emekli ciftci Issizler Menmun cunku icrat partisi yonetiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (2 yıl önce)
    sayın vekilim selahattin gürkanın çalışmalarında icraat partisi olunduğu belli. ve hızlı tren malatyamıza hayırlı olsun demişttiniz sivasa geldi malatyaya yokk. 25 yıldır çevre yolu muhabbeti yapılıyor ortada ne var belli değil.. süperligde takımımız var.. iki tane devlet üniversitesi var.. dünyanın ikinci karaciğer nakli malatyada yapılıyor ve yurt dışında onlarca hasta geliyor. üç tane organiza sanayin var dünya kayısı başkentisin ve malatyaya kalkan uçak sayısına ve saatlerine bakın hiç birşeyi olmayan elazığa inen uçak sayısına ve saatine bakın. sayın vekilim biz malatyaya hizmet ediyoruz demeyin lütfen
    0
    0
    Yanıtla
  • Pötürgeli Xalo Ramo (2 yıl önce)
    Çok doğru söylemiş sayın Vekil, AKP'nin birkaç icraatını da ben söyleyeyim , Ekonomi büyürken işsizlik arttı, domuz kesimlik hayvanlar arasına alındı, zina serbest kılındı,ABD askerlerinin evlerine sagsalim dönmeleri için dua edildi, tarım ve hayvancılık bitme noktasına getirildi, çiftinin kara gün dostu Toprak mahsulleri ofisi buğday ithal etti, sınırlarımız yol geçen hanına döndü, Suriyeliler,Afganlar, Özbekler resmen ülkeyi işgal etti,her kasabada üniversite açıp işsiz ordusu yaratıldı, kadrolaşma , liyakatsizlik had safhaya ulaştı, ve bunun gibi birçok şey sayenizde oldu.Durmak yok yola devam Malatya ??
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih B. (2 yıl önce)
    İcraatleri sayıyorum. - belediye insan kaçakçılığı yapmış, belediye başkanına destek oldunuz. - Kurumların tamamına kendi adamlarınızı liyakatsızca yerleştirdiniz. - Yeni devlet hastanesinde ardı ardına çok büyük skandallar - Ana yollar patates tarlası gibi - En pahalı suyu içen şehir olduk - Yandaş küçük esnaflar fabrikatör oldu Ve daha niceleri… İyi icraatleriniz varmış gerçekten, asıl icraati sandıkta biz göstereceğiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Belli oluyor icraat partisi olduğunuz körler sağırlar birbirini ağırlar misali rabbim inşallah 2023 te önce seçim olurda bu millet sizden kurtulur
    0
    0
    Yanıtla
  • Akrep828 (2 yıl önce)
    Parti icraat partisi de malatya da icraat adamı yok icraat adamı değilsiniz belediyeden vekile kadar iş yok icraat yapan partinin arkasına sığınmışsınız o kadar adamcılık ayrımda güzel icraatlarınız var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah (2 yıl önce)
    Şeker fabrikasının yerine de AVM kondursaydınız (Tekelin ve Sümerbankın yerine yaptığınız gibi) son icraatınız da tamamlanmış olacak. Gözün aydın Malatya.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYA PLATFORMU. (2 yıl önce)
    Su kaptajının halinden belli icraatinizde lafınızda belli besbelli...
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğan (2 yıl önce)
    Ne demezsiniz son icraatlarınızdan olan derme Battalgazi sulama birlikleri başkanının milleti icraya vermeleri kanalı uçurmaları biz çiftçileri mağdur etmeleri vatandaşa hakaret kovmalar say say bitmez bide bu şahsa dokundurtmazsınız bakalım nasıl bir icraatınız olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer (2 yıl önce)
    Tabikiii nedemek,,,hatta sayenizde medeniyeti öğrendik,islamı öğrendik,güneşi ayı öğrendik,buzdolabını unutmayalım...evet icrastlar doğru tabiki de...kar eden kurumları kamu mallarını satmak en büyük icraatınız.adam kayırma insan ayırma,ötekileştirme...siz olmasaydınız biz ne yapardik ya,cidden artik kabak tadındanda farklı tad veriyorsunuz,gercek vatan sever devlet dostu siyasi olsun kim olursa olsun can feda,ama tek amaci kendi ve kendi yandaşını zengin etmek isteyenleride Allah bildiği gibi yapsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Gözün ile görmediğin fitne fesat birinin ortaya attığı iftiraya iştirak ederek günaha giriyorsun...2000 li yıllari hemen unutmusuz.80 li yıllardaki kıtlığı anaların sütlerinin kesildiği 70 li yılları biri hatırlatsın...Bankaların içinin bir gecede nasıl boşaltıldığini hatırla...sadece algı yapıyorsunuz...çamur at izi kalsın.birgun senin gibi biri çıkar senin gibi sana iftira atar o zaman ne demek istediğimi anlarsın...
    0
    0
    Yanıtla
  • Banane 70 lerde ben 86 doğumluyum benden öncesinden banane anaları sütü kesilmesi nasıl yav inekmi bu sütü kesile herhalde seçimde akp kaybederse senin arpan kesilecek
    0
    0
    Yanıtla
  • Empati bunlar gelmeden önce yalaktan şu içiyorduk, bunlar geldide bardaktan içmeye başladık. 2 yıl olmuş evime ekmek alamıyorum. 2 bayram geçti çocuklarıma bişey alamadım. Icraati olan bu insanların hepsininde kapısını çaldım iş bulamadım. Şimdi sorsan iş arayana iş çok derler. Kendi yandaşlarına yağ sürmekten başka ne icraati var bunların.At gözlüklerini bırakalım. Yapılan yollarami kandınız. Millet bahçelerinde otlamamız mı lazım. Millet aç aç, esnaf bitti. Nasıl inandiralim bunu. Bunlar dava adamımı yoksa kitapçısı a4 satmak için, biri helvasını, biri betonunu satmak için mi sahnedeler. Karnı tok olan açın halinden anlamaz...Komşusu açken tok olan da bizden değildir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Asgari ücretin de üstünde bir maaş ve sigortalı iş ayarlayabilirim kardeş.madem eve ekmek alamıyorsunuz,bayramlık alamıyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Asgari ücretinde altında işe razıyım ünal bey,bunlar aslanı kediye boğduruyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Bıkmadınız demi aynı lafları söylemekten. Yağ kuyruğuna girmiyormuşuz aman ne büyük bir lütuf. Ne yapalım yani eski kötü diye bunları göğe mi çıkaralım. İnsan gibi yaşamak bizlerinde hakkı değil mi. Benim hakkım diye düşünüyorum! !!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Yağ kuyruğuna giren sırası gelince alabiliyordu şimdi sıra yok yağ tezgahta alacak para yok
    0
    0
    Yanıtla
  • 80’li yıllarda işe yeni başlayan biri, emekli olursam hanımda alıp ülkemin güzel yerlerini gezerim diyordu. Sayenizde hanımıyla birlikte marketleri geziyor. Nerede en ucuzunu bulabilirim diye. O zamanlar bankaların içi boşaltıldıysa, şimdi vatandaşın cebini boşalttınız. Gerçeklerden uzak yaşayarak empati yapılmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne yaparlarsa yapsınlar.ADALET,ADALET,hukukun üstünlüğü ülkenin her noktasına tesis edilmediği sürece,liyakatsız insanlara görev verildikçe,tüm ülkede AKP teşkilatların şımarıklığı olduğu süreçte hiç birşeyin önemi yok.Kaddafi’de ülkesine çok büyük hizmetler yaptı.Adaletsizliği başını yedi.Bu ülkeye iyi hizmet edeceklerse ,toplumdaki Adalet duygusunu yüzde 90’lara çıkarmalılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Günahtan bahsedecek en son zihniyet bu zihniyettir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Evet kıtlık vardı,kuyruklar vardı,zorluklar vardı fakat olmayan tek şey bukadar ötekileştirilen bir toplum yoktu,en azından ülkenin milli değeri olan kurumlarımız vardı,kullanmadığımız köprülerin parası yollarin parası bir kaç müteahhite gitmiyordu,uyuşmazliklar ingiliz mahkemeleri ile çözülmüyordu.ha 1 tuğlayı samimi olarak koyan herkes başımıza taçtır,parti vs umrumda değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya 90'larda büyükşehir statüsünde olmadığı halde Türkiye'nin 15. büyükşehirdi. Şimdi 20-30'larda. Ayrıca, şu anda bankalar boşaltılmıyor mu? Başka sözüm yok!
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)Zafer isimli kullanıcı yorumuna
    Ne kadar memnun olmasanızda ilk seçimde yine iktidar akp olacaktır. Bu kadar olumsuzluğa rağmen bu kadar oy alabiliyorsa bu parti, her seçimi de alır. Memnun değilim diyenler sandık başına gidince kararını değiştiriyor. Bu parti vatandaşı çözmüş velhasıl. Ancak kurunun yanında yaş ta yanıyor ne yazık ki.
    0
    0
    Yanıtla
  • Celladına aşık olan toplumların sonları hep aynıdır.malesef haktan hayırlısı
    0
    0
    Yanıtla