SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İdmanyurdu Hakeme Tepkili

0
Güncellendi - 2019-02-19 04:15:13
İdmanyurdu Hakeme Tepkili
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi’nin 11’inci haftasında Battalgazi Belediyespor’a 1-0 mağlup olarak, ilk mağlubiyetini alan Malatya İdmanyurdu’ndan karşılaşmaya ilişkin sert bir açıklama geldi.

Sezona ‘şampiyonluk ve BAL’ hedefiyle başlayan sarı lacivertliler, ligin 11’inci haftasında Yeşiltepe’de oynanan karşılaşmada Battalgazi Belediyespor’a 1-0 mağlup oldu.

Bu sezon ilk mağlubiyetlerini alan ancak liderliklerini sürdüren sarı lacivertliler, karşılaşmaya ilişkin bir açıklama yaptı.

Kulüpten yapılan açıklama şöyle:

“Oynanan müsabakayı ve atmosferi kaldıramayacak kadar aczi yeti tavan yapmış bir hakemin futbolun doğrularını göremeyecek kadar basiretsiz kalışını vicdanların ruh haline teslim ediyoruz. Şampiyonluk yolunda alınan bu mağlubiyetin arkasına sığınmıyoruz ama 35 dakika bizi 10 kişi bırakıp, verilmeyen penaltılar ile yapılanın; ilin futboluna kilometre taşı olmak adına çıkılan yolda sadece puan kaybı olarak yorumluyoruz. Kulübümüz bir gençlik kulübüdür. Belediye takımları karşısında hakemlerin belediye lobisinin etkisinde kalmamalıdır. Amacı Malatya futboluna değer katmak olan, tesis yapılanması ve futbolun alt yapısına katkı sunmak gibi onca belediye takımının cesaret edip yapamadığı konuları bir bir yapmaya çalışan ekibimize vurulan bu hakem darbesini tüm hakemlere mal etmek istemiyoruz ama hakem camiasının da bu konuda daha dikkatli olmaya davet ediyoruz.”

Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Malatya İdmanyurdu- Battalgazi Belediye maçından bir enstantene

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • AYDIN (5 yıl önce)
    Bu kadar puanı bu hakemlerle almadınız mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • baki (5 yıl önce)
    malatya hakemliğini yıllardır bataklığa sürükleyen ve bu kötü noktalara getiren il hakem kurulu ve bölgesel kurul üyesi görevden alınmalı artık. yoksa malatya hakemliği bir adım gelişmez.
    0
    0
    Yanıtla