SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Futbolun 'Erhan Amca'sı Vefat Etti

0
Güncellendi - 2018-11-13 23:47:36
Futbolun 'Erhan Amca'sı Vefat Etti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya amatör futboluna oyuncu olarak emek vermiş isimlerden, futbol camiasının 'Erhan Amca' lakabıyla tanıdığı Erhan Albostan rahatsızlığı nedeniyle vefat etti.

Malatya Amatör liglerinde bir dönem fırtına gibi esen Malatya İdmanyurdu'nda gençlik döneminde futbol oynayan, İnönü Üniversitesi Malatya MYO'da memur olarak görev yapan Erhan Albostan (63) yaklaşık 2 yıldır rahatsız olduğu prostat kanserine bağlı olarak yaşamını yitirdi.

Albostan'ın, çocuklarının bulunduğu Bursa'da tedavi görürken vefat ettiği ve Bursa'da toprağa verildiği öğrenildi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • Süleyman Tekgül (5 yıl önce)
    Dünya iyisi, onurlu, gururlu ve gerçekten inanılmaz kaliteli bir oyuncuydu. Dripling yaparken top ayaklarının arasında kaybolurdu. Vefakar SITKI DERME hocamızın girişimiyle ekmek parası için, ssk ya girip Adıyaman a gidince futboldan erken koptu. İdmanyurdu ailesinin başı sağolsun. Mekanın cennet olsun Erhan Amcam....
    0
    0
    Yanıtla
  • Sevgi (5 yıl önce)
    Gariban yaşadı sesizce ramana gitti.Oysa gerek futbo yeteneği gerekse kalitelisi üst düzeydi.Allah rahmet eylesin.çok değerliydi.
    0
    0
    Yanıtla
  • abdulvahap (5 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Füruz Alpay ve Ailesi (5 yıl önce)
    Bana gençliğimde amatör ligle tanıştıran futbol İçin lisans çıkartan,Sıtkı derme hocamızla 10 yıl futbol oynayıp dostluğu,arkadaşlığı,kardeşliği benimseten Erhan Abimize Allah rahmet eylesin , Ailesine ve Çocuklarına Başsağlığı diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet A (5 yıl önce)
    Erhan Amcama Allah rahmet eylesin... Çok iyi bir insandı...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Ayeri (5 yıl önce)
    Gerek sporculuğuyla gerekse beyefendiliğiyle ve takım içerisinde bizlere yaptığı abilikle takdir edilecek unutulmayacak bir insandı Erhan abimiz. Allah Rahmet Eylesin. Mekanı Cennet Olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • TURGUT ÖZMÜŞ (5 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin, Mekanı cennet olsun,Başta ailesi olmak üzere ,Tüm sevenlerinin başı sağolsun,Rabbim sabırlar versin .
    0
    0
    Yanıtla
  • MUHARREM ZEYNO (5 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin çok güzel bir insandı mekanı cennet olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • H.BEYEN (5 yıl önce)
    Mekanı Cennet olsun. Yıllarca beraber çalıştık, kimseyi incitmedi, yattığı toprakta kendisini incitmesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Süleyman ÇAM (5 yıl önce)
    Allah rahmet etsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • bureli (5 yıl önce)
    allah rahmet eylesin amatöre hizmet eden ve sergiyenlere teşşekkür ederim
    0
    0
    Yanıtla
  • Özgur (5 yıl önce)
    MALATYA'NIN CEMİL TURAN'IYDI FUTBOLU ŞİİR GİBİYDİ. ONU İZLEMEK İÇİN FUTBOLSEVERLER ŞEKER VE ŞNÖÜNÜ STADINA GİDERLERDİ. UNUTULMAYACAK ÖZEL BİR FUTBOLCU MEKANIN CENNET OLSUN ERHAN AMCA
    0
    0
    Yanıtla
  • Yusuf GUL (5 yıl önce)
    Duruşun kişiliğin beyefendiligin ile bize örnek oldun bize sahada dışarda örnek oldun abilik yaptin başarılara şampiyonluklara birlikte imza attık malatya futbolunda bi sembol efsane oldun hani adam gibi adam derler ya sen gerçekten böyle bi abi oldun bize aramızdan erken ayrılmam bizi çok üzdü ama seni anılarınla het zaman yaşatacağız hep kalbimizde kalacaksın nur içinde uyu Erhan amca abimmm
    0
    0
    Yanıtla
  • izmir servis (5 yıl önce)
    Allah gani gani rahmet eylesin.
    0
    0
    Yanıtla