SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İhtiyaç Sahibi Öğrenciler Yararına Sergi ve Kermes

İhtiyaç Sahibi Öğrenciler Yararına Sergi ve Kermes
A- A+ PAYLAŞ

Darende ilçesi Balaban Çok Programlı Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği tarafından öğrenciler yararına sergi ve kermes  düzenlendi

Hayır çarşısında düzenlenen sergide öğrenci ve ailelerinin yaptığı el emeği ürünler görücüye çıktı. Programın açılışına, İlçe Kaymakamı Ökkeş Sefa Türkoğlu, Belediye Başkanı İsa Özkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce, kurum amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve birçok veli katılım sağladı. Sergi alanını gezen Kaymakam Türkoğlu, ürünleri çok beğendiğini belirterek, ''Ellerinize sağlık” dedi.

Sergide elde edilecek gelirin ise ihtiyaç sahibi öğrenciler için kullanılacağı açıklandı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız