SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Otomobil Çarpıştı, 3 Kişi Yaralandı

İki Otomobil Çarpıştı, 3 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Yakınca Mahallesi'nde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

Trafik kazası Yakınca Mahallesi Şehit Mürsel Karataş Caddesi üzerinde oldu. Saat 23.00 sıralarında  Ö.T.  yönetimindeki 02 ACS 053 plaka otomobil ile M.O.G.  yönetimindeki 44 ADD 672 plaka otomobil dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu çarpıştı. Kazada çarpışmanın etkisi ile 02 ACS 053 plakalı otomobil yolun ortasında ters döndü.

Kazada 02 ACS 053 plakalı otomobilin sürücüsü Ö.T. ile birlikte yolcular İ.H.E. ve A.Y. yaralandı.

Kaza ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri ile birlikte Malatya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekibi yönlendirildi

Yaralılar ambulanslar ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • şahıs (1 yıl önce)
    arkadaş hepsi için söylemiyorum ama şu 02 plakalı araçlardan uzak durun güvenliğiniz için %90 ı sıkıntılı
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Adıyamanlı (1 yıl önce)şahıs isimli kullanıcı yorumuna
    Valla çok doğru söylüyorsun, her an ne yapacakları belli değil.Ne sinyal verme ne yol kontrol etme hak getire
    0
    0
    Yanıtla