SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İkinci Açıklamaya Kadar Şebeke Suyu İçmeyin"

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valiliği, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Gündüzbey Pınarbaşı Kaptajı'nden içme suyu alan bölgedeki vatandaşların, ikinci bir duyuruya kadar içme suyunu içmemeleri gerektiğini bildirdi.

Valiliğin, açıklaması şöyle:

“Malatya merkezinde Pınarbaşı Kaptaş’tan içme suyu alan vatandaşlarımız ikinci bir açıklamaya kadar şebeke suyunu içmemeleri gerekmektedir.”

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Metehan (1 yıl önce)
    İnsanların okul düşünecek halimi var! Aç, susuz bir durumda Şehybayram Uğurboceği parkında 500 kişi zor durumdayız.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • mlx (1 yıl önce)
    Bu deprem suyun kaynağını inşallah değiştirmemiştir.eğer birde suyun kaynağı değişti ise ve kaptaj kurudu ise vay o zamab halimize.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Canercan 44 (1 yıl önce)
    Sular akmıyor ki hangi suyu içelim! Karları eritip su içtik... Rabbim hepimize sabır güç kuvvet versin bu acının tarifi yok.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • mahmut (1 yıl önce)
    engelli personellere acil idari izin verilmeli berbat durumdayiz kar bir yandan rahatsizligimiz bir yandan okullar 2 hafta tatil edildi engelli personeli unutmayin....
    %0
    %100
    Yanıtla