SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobilin Altına Sıkışan Çocuk Ağır Yaralı

Otomobilin Altına Sıkışan Çocuk Ağır Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da İl Jandarma önünde ve Çevre Yolu Sancaktar Mezarlğı civarında meydana gelen iki kazada biri ağır 2 kişi yaralandı.

İL JANDARMA ÖNÜNDE
Kaza, 09.00 sıralarında Malatya- Elazığ karayolu İl Jandarma Komutanlığı önünde meydana geldi. Edilen bilgilere göre, Elazığ istikametine seyir halinde olan R. K. idaresindeki 44 ADB 104 plakalı otomobil ile aynı yöne ilerleyen S. A. yönetimindeki 44 ADJ 088 plaka Tofaş marka otomobil çarpıştı. Kazada S.A. (33) yaralandı.

ÇEVRE YOLUNDA..
Öte yandan, Çevre Yolu Uçbağlar Mahallesi Sancaktar Mezarlığı karşısında da bir otomobilin çarparak altında sıkıştırdığı 12 yaşlarındaki erkek çocuğun ağır yaralandığı bildirildi.

Kaza saat 18.00 sıralarında Çevre Yolu doğu yönü şeridinde meydana geldi. M.G. yönetimindeki 34 EEH 463 plakalı araçla Elazığ yönüne gitmekte iken, Sancaktar Mezarlığı civarında yolun karşısına geçmek isteyen erkek çocuğa çarptı ve altına aldı. Otomobilin altında sıkışan çocuk, İtfaiye ekiplerinin çalışması sonucu çıkarılarak Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı.

İlk etapta kimliği saptanamayan çocuğun adının D.N. olduğu daha sonra saptandı.

Araç sürücüsü gözaltına alındı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Tarkan (1 yıl önce)
    Kaza yapan gençimize allah tan şifa diliyorum SAYIN VEKILLERIM SAYIN BAŞKANLARIM çevre yolu üzerine demir seviyesinin yükseltilmesini talep ediyorum geçmiş dönemlerde belediye başkanın yapmış olduğu yüksek demir seviyesi ile çevre yolu üzerindeki kaza sayısını çok düşük seviyeye indirdi şu anki demir seviyesi çok düşük olduğu için üstünden atlamak istiyorlar
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Mezarlik (1 yıl önce)
    15 günde iki önemli kaza aynı yerde ara refucdeki demirler yükseltise burada hiçbir zaman kaza olmaz..ayrıca kazanın olduğu yerin yanındaki alt geçitten çıkan araçlar sağa dönmesi yasakken buradan sağa dönülüyor oradaki taşlar sokulmuş.belediye burda görevini yapmıyor..benzinligin önü.
    %60
    %40
    Yanıtla