SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İl Müdürü Bakanlık Emrine Alındı

İl Müdürü Bakanlık Emrine Alındı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürü Çetin Şişman, sağlık sorunlarından kaynaklı olarak kendi talebi üzerine görevden alındı. 

Resmi Gazete’de yayımlanan kararnameye göre; Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürü Çetin Şişman görevden alındı.  Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine Mayıs 2018’de atanan Çetin Şişman, sağlık sorunlarından kaynaklı talebi üzerine görevden alındığı ve bundan sonra Ankara’da Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde görev yapacağı öğrenildi.

Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine vekaleten müdür yardımcısı Ali Cengiz bakıyor.

malatyahaber.com

ARŞİV FOTO: Çetin Şişman, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile birlikte

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • Bahrili (8 ay önce)
    Hakan Demir beyden Akçadağ Bahrideki yolumuzun ıslahı için telefonla talepte bulunduk, asfalt yapmak bizim işimiz değil Akçadağ belediyesinin işi diyerek neredeyse telefondan bizi dövecekti, şimdi de maşallah yaptığı asfaltla reklam yapıyor. Demek ki önemli olan asfalt talebi değil hangi ilçeden asfalt talep edildiği imiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (10 ay önce)
    Kültür turizm müdürlüğünün en pasif olduğu dönemdi. 4-5 yıl boyunca hiç bi şey yapmadı. Umarım bi daha dönmez. Laf değil iş üretecek adam lazım
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Ahmet ERDOĞAN (10 ay önce)
    Malatya nın yetiştirdiği kıymetli bir evlâdı çetin şişman hocamızın özü sözü bir olan bir insandır yeni görevinde başarılar dilerim yolu bahtı açık olsun
    %36
    %64
    Yanıtla
  • Şeref (10 ay önce)
    Yolun açık olsun, özü sözü bir güzel insan, dost. 40 yıl sonra 40 ciltlik kitaplarda ismini görünce verdiğin hizmetin büyüklüğü o zaman anlaşılacaktır.
    %36
    %64
    Yanıtla
  • Battal İnan (10 ay önce)
    Evet. Kesin olarak sağlık sorunlarından dolayı alınmıştır!!! İnanıyoruz!!! Sağlık problemi vardır illâ ki!!! Acaba neresi ağrıyor? Mesela vicdânında problem ağrı falan var mıdır? Varsa nasıl bir tedâvi görecek? İyileşecek mi? Bence iyileşmez. Şifâ da dilemiyorum.
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Selcuk (10 ay önce)
    Emeklerine saglik Cetin Hocam Malatyanin Evladi
    %33
    %67
    Yanıtla
  • Malatya (10 ay önce)
    Bu şehre ne katkı yapmış acaba bilen varmı, birde ödüllendirilmiş.
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Araştır istersen cahil kalmışsınız
    %23
    %77
    Yanıtla
  • Birtanesini sizden öğrenebilirmiyiz.yanlız kitaplık projesi demeyin onu valilik yaptı onların projesi.bizi bilgilendirin cahil cahil konuşmayalım
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Araştır demiştim sana. Şimdi yazdıklarımı da o belediyenin şu şunun diyeceksin çünkü ruhu kirli insanlara bi şey anlatamazsın. Neyse yine de anlatayım. Daha bana belediyeydi falan yazma gardsş. O kurumun çalışanlarının yüzde 85 i salla başını al maaşımı havasındalar ayrıca . Çalışmak zorlarına gidiyor. Neyse bundan sonra çalışmadan maaşlarına devam ederler yine 10 işe gelirler 3 te çıkarlar. Çay kahve içip giderler. Avm kütüphanesi, arslantepe Höyüğü unesco listesine girdi, yeni kütüphane, alevilerle ilgili yapılanlar, ayrıca tanıtım için yaptıkları. Bu arada pandemi vardı. Acaba öncekiler ne proje geliştirdi acaba 25 30 yıl kaldı Malatya değmez
    %34
    %66
    Yanıtla
  • kütüphanesiz kütüphaneler haftası kutlayan müdür olarak tarihe geçti basından bunu da araştırın… ayrıca iyice bir alt yapısını da araştırın arslantepe ile ilgili çalışmaları kim hazırladı… açılışta poz vermekle ya da son imzayı atmak ile işi siz yapmış olmuyorsunuz… Eski dönem vâlimiz ve ekibindeki liyâkatli kişilerin emekleri ile gerçekleşen bir başarıyı sadece dönemine denk gelen birine atfedemezsiniz… bu emeği geçenlere haksızlıktır… Malatya’nın beş yılı askıda kültür misâli geçti… giden gün memleketten gitti… ne ise ne… Memleketimiz kendisi için çalışanları biliyor… ispata da gerek yoktur…
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Araştırdım, Bakan yardımcısı Misbah demircan Avmlerle anlaşarak avmlerde kütüphane açma projesi varmış Bi çok ilde birçok avm de açmış. Aslantepeyi de araştırdım Malatya Valiliği kudebi tüm alt yapıyı hazırlamış ulvi saran çivi çakmış başka çakan olmamış Ünesco sürecini Selahattin Gürkan yönetmiş Battalgazi belediyesi protokolle süreci yönetmiş, sonra yeni kütüphane projesi senden önceki müdür tarafından tohumları atılmış sonra Selahattin Gürkan Kültür bakanlığı ve Gençlik Spor bakanlığından bütçe alıp projelendirip ihale etmiş. Alevilerle ilgili işler Bakanlık yani merkezi yönetimin politikası sen ancak bazı noktalarda koordinasyon yapmış olabilirsin, çalışanlarını ve Malatya insanını hor görmeyin lütfen bu saydıklarım ve daha bir çok şey olurken senin o koltukta oturman büyük talihsizlik katma değer açısından şehrim çok şansız bir söz var sırf bu çağda doğdun diye çağdaş olamazsın. Bunlar olurken orada görevli olman sadece tesadüf. Ruhuma gelince emin ol vicdanla donanmış bir ruhum var seninki gibi hırslarıyla kirlenmiş değil.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Ayrıca beni müdür olarak görmen beni onurlandırdı. Belki Allah söyletti yazdırdı beni atarlar belki. Adam alınmış gitmiş kurtulmuşsunuz Sizin deyiminizle malatya ve kurumdakiler kurtulmuş. Daha tartışmaya gerek yok. Kim bilir beni müdür yapmazlarsa seni yaparlar. Bu kadar bilgi sahibi olduğuna göre
    %56
    %44
    Yanıtla
  • Malatyalı (10 ay önce)
    Şehrin Kültür ve Turizmini 5 yıl askıya alan adam gitmiş. Malatyalının hakkı ona helal değil. İşgal ettiği koltuktan gittiğine sevindim. Umarım liyakatli biri gelir.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Batuhan (10 ay önce)
    Eminim kendi isteğiyle gitmiştir.Çok şükür gitmiş
    %70
    %30
    Yanıtla