SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlan Reklam Vergisinde İndirim

0
Güncellendi - 2018-12-13 17:28:56
İlan Reklam Vergisinde İndirim
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odasının girişimleri sonucu İlan ve Reklam vergisi oranlarında yapıldığı bildirildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu yapılan indirimin sanayi odası üyelerine ve esnafa büyük rahatlık getireceğini belirtti.

Sadıkoğlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

‘Göreve geldiğimiz günden itibaren üyelerimizin yaşadığı sıkıntı ve sorunları sık sık dile getirip ilgili makamlara ulaştırarak çözüme ulaştırmayı hedefledik. Seçim çalışmalarımızda üyelerimizi ziyaret ettiğimizde sorunların en başında belediyelere ödenen yıllık ilan ve reklam vergisi oranları vardı ve biz bu oranların düşürüleceğini seçim bildirgemize aldık. Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a konuyu ilettik, başka illerdeki fiyatların raporlarını hazırladık ve mağduriyetin giderilmesi konusunda yardımcı olmasını istedik. Görüşmelerimiz olumlu sonuç verdi. Artık yıllık ilan ve reklam vergisi ödemelerinde %20 oranında bir indirim yapılacak ayrıca enflasyon oranlarına göre yapılan zamda artık uygulanmayacak. Ben tüm üyelerimiz adına Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyorum. Sadece üyelerimiz değil tüm esnafın tabela indiriminden faydalanması bizleri mutlu etmektedir."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • AZİZ (5 yıl önce)
    başkan iyi de belediyede böyle bir açıklama yok.Bu senin basın duyurun bunu düşürmek meclisinde gerekirse onaylamak belediyelerin işi belediyelerin sayfasına baktık böyle bir şey yok. Ayrıca %20 diyorsun sosyal medya hesaplarında %38 yazıyorsun bu nasıl iş. Malatya haber in belediyede bunun teyidini almadığı veya sadıkoğlunun sosyal medya hesaplarına bakmadığı kesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan (5 yıl önce)
    Tso baskaniyla problemiz var malatya haber baris beli ettiniz ama bu yapilan malatya esnafini bilgilendirilmek acisindan ilk sayfada haber yapilmasi lazim esnaf gorup belediyeye muracatta bulunsun yoksa tso bitane haberini vermiyosunuz zaten ama vicdanli olmaniz lazim iyi haberler vallahi objektif yazdim tso baskaninida tanimam
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (5 yıl önce)
    Eline ve emeğine sağlık Sn.Sadıkoğlu.Çalışmak ve ilgilenmek budur işte.
    0
    0
    Yanıtla