SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İlçe İmajı Açısından Çok Önemli Proje"

A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi'nin , Şehit Fevzi bölgesinde Derme Deresi Rekreasyon Projesinde çalışmalar devam ediyor.

72 milyonluk Derme Deresi Rekreasyon Projesi’nde çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Şehit Fevzi Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm çalışmasıyla bütünleşen ve içerisinde; sosyal tesisler, yürüyüş ve bisiklet yolları, çardaklar, ışık tüneli, çocuk oyun alanları, spor alanları, kaykay pisti, seyir terası, kitap kafe, amfi tiyatro, mescit, şelale gölet, kanal üstü yaya köprüsü ve viyadük çalışmalarının yer alması planlanan proje, bölgeye yapılan en kapsamlı ve prestij çalışmaları arasında yerini alıyor.

2022 yılının Haziran ayında proje çalışmalarına başlanılan ve 2023 yılı içerisinde tamamlanması hedeflenen proje ile ilgili konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Türkülere konu olmuş Derme Deresi Rekreasyon Projemiz, ilçemizin imajı açısından çok ama çok önemli bir proje. Çevreyolu altı tabirini ortadan kaldırarak projemizdeki çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bizim bu ilçe için hizmet sözümüz var ve Medeniyetlerin şekillendiği bu kadim ilçemizi geleceğe hazırlamak, güzelleştirmek, eksikliklerini gidermek için durmadan, canla başla çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Şehit Fevzi (1 yıl önce)
    Sayın başkan yolun üstüne bir yılda devasa yatırımlar parklar büyük yollar açılıyor hizmet çok iyi ama yolun altına bu dere kaç yıl oldu oyna dur.tastepe caddesi yarım metrelik kaldırım o kaldirim üstüne lambası olmayan direk konuldu bırakıldı.bir yiğitlik yap Taştepe caddesini genişlet üç şeritli yol yap bak nasıl gelişiyor beylerbasi Taştepe sehitfevzi hanımın çiftliği nasıl gelişiyor.
    %100
    %0
    Yanıtla