SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlçede Doğal Gaz Çalışmasından Sonra Asfalt Onarımı

İlçede Doğal Gaz Çalışmasından Sonra Asfalt Onarımı
A- A+ PAYLAŞ

Arapgir'de  doğalgaz çalışması yapılan yollara belediye asfalt yaması yapıyor.

Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu’nun talimatları doğrultusunda vatandaşların mağduriyet yaşamaması adına  çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren belediye ekipleri doğalgaz çalışması sonrası bozulan yollar başta olmak üzere ihtiyaç duyulan güzergahlarda asfalt yama çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Cömertoğlu, “İlçemizde vatandaşlarımız için gece gündüz demeden çalışıyoruz. İlçemizde doğalgazın olmaması büyük bir mağduriyet yaratıyordu. Girişimlerimiz neticesinde vatandaşlarımız doğalgaza kavuştu. Doğalgaz için yollarımızda yapılan kazı çalışmalarının tamamlanmasının ardından hemen asfalt yama çalışmalarımıza başladık. Her şey Arapgirimiz için” dedi.

Bülten

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Yeşilyurt lu (1 yıl önce)
    Tankerle taşımalı doğalgazda gördük burası Türkiye normaldir vessalam
    %0
    %100
    Yanıtla
İşlem süresi: 0.188 saniye