SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

İlk Yarıyı Lider Tamamladı

0
Güncellendi - 2016-12-12 23:13:48
İlk Yarıyı Lider Tamamladı
A- A+ PAYLAŞ

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi (EBBL) 10. Grup’ta mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor, 5’te 5 yaparak, ilk yarıyı lider tamamladı.

Bu sezon grup maçlarına fırtına gibi başlayan büyükşehir, oynadığı 5 karşılaşmayı da kazandı. Ligde 5’te 5 yapan turuncu yeşilliler, ligin ilk yarısını 10 puanla zirvede tamamladı.

Grup’ta 5 müsabakanın 3’ünü içerde, 2’sini ise deplasmanda oynayan Malatya Büyükşehir Blediyespor, rakip potaya 375 sayı atarken, potasında 339 sayı gördü.

Grup’ta ikinci yarı maçları 8 Ocak’ta başlayacak. Malatya Büyükşehir Belediyespor, ikinci yarının ilk maçında 8 Ocak Pazar günü deplasmanda Erzincan Gençlik ile karşılaşacak.

“İYİ BİR İVME YAKALADIK”

Malatya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımının Antrenörü Erol Akdeniz, sezona iyi başladıklarını ifade ederek, 5 maçlık periyotta iyi bir performans ortaya koyduklarını ve ilk yarıyı lider tamamladıklarını belirtti.

Akdeniz, takım olarak bu sezon iyi bir ivme yakaladıklarını kaydederek, “Sezon bizim adımıza oldukça iyi geçiyor. İyi başladık ve b5 maçlık periyotta iyi gidişi sürdürdük. Bütün maçlarımızı kazandık ve ilk yarıyı lider tamamladık. Önümüzde bir aya yakın bir ara var. Bu arada da en iyi şekilde çalışıp, ikinci yarıda da iyi gidişi sürdürmek istiyoruz” dedi.

Malatya Büyükşehir Belediyespor’un ligin ilk yarısında aldığı sonuçlar şöyle:

Malatya Büyükşehir Belediyespor-Erzincan Gençlik: 74-67

Yozgat Gençlikspor-Malatya Büyükşehir Belediyespor: 72-87

Malatya Büyükşehir Belediyespor-Uğur Spor: 63-57

Sivas Gençlikspor-Malatya Büyükşehir Belediyespor: 68-74

Malatya Büyükşehir Belediyespor-Kongre Lisesi Basketbol İhtisas: 77-75.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız