SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İmamoğlu'dan Arapgir'e Destek Sözü

0
Güncellendi - 2021-03-16 04:21:54
İmamoğlu'dan Arapgir'e Destek Sözü
A- A+ PAYLAŞ

İstanbul Büyükşehir Başkanı  Ekrem İmamoğlu, Arapgir'de gerçekleştirilecek fotokampa destek olurken, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli'nin ise Arapgir'de Avcılar'ın adını yaşatacak bir eser yapma sözü verdiği bildirildi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Malatya Arapgir ilçesinde her yıl gerçekleştirilen ve ülke düzeyinde çok sayıda fotoğraf sanatçısının katıldığı fotokamp’a sponsor olduğu bildirildi.

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu beraberinde; CHP Malatya eski İl Başkanı Celal Berktaş ve Avcılar Belediyesi eski Belediye Meclis Üyesi Ali Oral ile birlikte; İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli’yi ziyaret etti.

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu; İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli’yi 8-11 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek fotokamp’a ve Arapgir’e davet etti ve bazı çalışmalarla ilgili destek talebinde bulundu. İmamoğlu fotokampa destek olunması konusunda ilgili bölüme talimat verirken, Avcılar Belediye Başkanı Hançerli’de Arapgir’i ziyaret etmeyi ve Avcılar’ın adını yaşatacak bir çalışma yapma konusunda söz verdi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız