SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü Caddesi'nde Kaza, 4 Yaralı..

0
Güncellendi - 2020-12-26 04:45:32
İnönü Caddesi'nde Kaza, 4 Yaralı..
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Caddesi'nde  3 otomobilin karıştığı trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde İnönü Caddesi'ndeki Malatya Park AVM önünde meydana geldi.  C.Ö. (56) idaresindeki 44 LY 523 plakalı otomobil, B.Ş, (29) yönetimindeki 44 ACC 875 plakalı otomobil ile Y.A.(28) idaresindeki 44 BH 628 hafif ticari araç çarpıştı. Kazada 4 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ile polis ekibi sevk edilirken, cadde çift taraflı bir süreliğine trafiğe kapatıldı.

İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazaya karışan araçların çekici marifetiyle bulunduğu yerden kaldırıldığı kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Hasan (3 yıl önce)
    Malatya'da ne doğru dürüst yol var ne de sürücü.Biri düzgün kullansa diğeri gelip kazaya karıştırıyor.Özellikle toplu taşıma söförleri var ya onlar da kaza yapmasa bile kazaya çok sebep oluyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • ismet (3 yıl önce)
    Benim şikayetim de ışıklardan...Başka illerin çoğunda ışıklarda ya saniye var ya da kırmızı ışıktan önce yeşil dört defa yanıp sönüyor.Sürücüler de kendini ona göre ayarlıyor.Oysa Malatya'da sadece birkaç yerde saniye var.Diğer yerlerde trafikte seyrederken aniden kırmızı yanıyor bu da biz sürücüleri çok güç durumda bırakıyor.Yetkılıler lütfen buna bir çözüm getirsinler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Memet (3 yıl önce)
    Öncelikle geçmiş olsun Bi Malatyalı Olarak gerçekten üzülüyorum. Bugün başımdan geçen olayı anlatayım otoparktan çıkıyorum sağolsun caddede bi araba yol verdi çıkmam için arkadaki minibüsçü arkadaş adamı korna çala çala taciz etti ve onu sollayarak geçti yani 5 saniye geç gitsen ne kaybedecen ki sen can taşıyarak para kazanıyorsun. Malatya emniyetinden tek ricam bu minibüsçüleri lütfen ve lütfen denetleyin bizi denetlediğiniz kadar adamların elinden tlf düşmüyo yolların sahipleri gibi tavırları var. Ben yıllarca makam şoförlüğü yaptım ama Malatya gibi araç kullanan bi yer daha görmedim.yakışmıyor Malatyamıza.
    0
    0
    Yanıtla
  • katiliyorum servis ve minibusculer Baskani surekli cikip biz soyle cile cekiyoruz boyle az kazaniyoruz diye haberlere cikiyor ama malatyadaki bircok kazanin sebebi kural tanimayan yeterince denetlenmeyen kaba saba bazı minibusculer yolculara davranislari trafikte kornaya basmalari araclari sikistirmalari yol benim mantigi gutmeleri cehalet vs....
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet beye katılıyorum özellikle birde tecde güngör sokagi denetlenmesi lazım o ara sokaklarda okadar hızlı gidiliyor ki ben ve çocuğum o gün nereye kaçacağımi şaşırdım .
    0
    0
    Yanıtla
  • haydar (3 yıl önce)
    malatyada şoförler çok kötü araç kullanıyor. şehir içinde hatalı sollama ve hız yapılmaz. kul hakkına girer, ölümlü kazaya sebep olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Benim babam orda doblo da yoldan geçmek için sinyal verip bekliyor kırmızı aracın sahibi bayram ş babamı süratlı bir şekilde üstüne sürüp vuruyor babam daha kazanın etkisiyle adama iyi olup olmadığını sormak için çıkarken babama tekne atıyor göğüsüne bu 29 yaşında benim babam gri aracaın sahibi cuma ö 56 yaşında. alkollü sürcü babama vuruyor bu şekilde elini kolunu sallayarak çıkaçak o alkollü halde araba kullanmak sürücüyü darp etmek yolda hız yapmak ve kaza yapmak eee bu adamın suçu ne olacak ben söyliyim 2 gün yatacak sonra dışarı verilecek
    0
    0
    Yanıtla
  • Alper (3 yıl önce)
    ışıklandırma yok ki bu caddede insan nereye odaklanacağını bilemiyor. ağaçların kökü yemyeşil ışık, bu ışık hem gözü alıyor hem odaklanmayı bozuyor hemde çevre aydınlatması yapmıyor. yaya çarpmaları da çok sık yaşanır
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçekten tam dediginiz gibi alper bey karanlığın içinden yaya birden karşına çıkıyor.zaten yayamiz geçitteyim durması lazım havalarında.insallah en kısa sürede aydınlatma yapılır
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyama (3 yıl önce)Alper isimli kullanıcı yorumuna
    Kesinlikle doğru yayalar bile görünmüyor karşıdan karşıya geçen
    0
    0
    Yanıtla
  • Eh,yolu aydınlatıp da AVMnin ışıklarını-al benisini-cazibesini mi öldürsünler hemşerim(?)...
    0
    0
    Yanıtla