SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü Tıp'tan Emekli Olan 3 Profesör İçin Tören

İnönü Tıp'tan Emekli Olan 3 Profesör İçin Tören
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesinden emekli olan 3 profesöre düzenlenen törende plaketle uğurlandı.

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cengiz Yakıncı, Çocuk Endokrinoloji Bölümü Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ayşehan Akıncı ile Tıbbi İstatistik Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Saim Yoloğlu'nun emekliye ayrılmasından dolayısıyla Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi Mavi Salon'da tören düzenlendi.

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay ile Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Beytur, törende hizmetlerinden dolayı profesörlere teşekkür etti.

Kızılay, emekli olan akademisyenlere plaket ve çiçek verdi.

Yaş haddinden dolayı emekli olan Yakıncı 32, Akıncı 28, Yoloğlu ise 35 yıl tıp fakültesinde görev yaptı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Mustafa Şenol (1 yıl önce)
    Değerli meslektaşlarıma bundan sonraki hayatlarında sağlık ve mutluluklar dilerim!
    %55
    %45
    Yanıtla
  • ! İşareti bırakmakla kuyruk acın olduğu belli
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Sevda usta (1 yıl önce)
    Emekleriniz için çok tesekkuler elinize emeğinize sağlık.
    %40
    %60
    Yanıtla
  • İskender Korkut (1 yıl önce)
    Rektör hocamızın(resimde) yanındaki Ayşehan Hocam ile Saim Hocam sanırım Gündüzbeyli.Her iki köylüme bundan sonraki yaşamlarında ve diğer hocalarıma sağlıklı yaşam dilerim.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • YILMAZ ÖZPOLAT (1 yıl önce)
    Ali Beytur hocam çok değerli bir insan. Malatya için büyük kazanımdır. Üniversitemiz hocalarımızın kaybetmemek ayrı bir özen göstermelidir. Kardoloji de Hasan hoca, El Cerrahisinde Kadir hoca ve diğer hocalar hepsi çok değerli hocalardır kıymetlerini bilmemiz lazım
    %48
    %52
    Yanıtla