SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü Üniversitesi'nde Batarya Geliştirme Çalışması

0
Güncellendi - 2021-02-28 01:29:00
İnönü Üniversitesi'nde Batarya Geliştirme Çalışması
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi’nde, batarya (pil) geliştirme çalışmaları yapılıyor.

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Fen-Edebiyat Fakültesini ziyaret ederek Fizik Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Serdar Altın ve çalışma ekibinin batarya (pil) geliştirme çalışmalarını yerinde inceledi.

Programa, Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Genel Sekreter Mustafa Gezer, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tekin İzgi, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Kemal Özdemir ve Doç. Dr. Vehbi Bayhan, Fizik Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Serdar Altın, Kimya Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Sedat Yaşar, Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Teoman Karadağ, İnönü Üniversitesi Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Merkezinden (İBTAM) Doç. Dr. Emine Altın ve Malatya OSB Meslek Yüksekokulu Elektrik ve Enerji Bölümü öğretim elemanları katıldı.

Program kapsamında Prof. Dr. Serdar Altın tarafından bir sunum yapılarak, Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay ve diğer katılımcılara batarya (pil) geliştirme çalışmaları hakkında bilgiler verildi. Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Prof. Dr. Serdar Altın ve ortak çalışmalar yaptıkları öğretim elemanlarını tebrik ederek başarı dileklerinde bulundu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Ahmet (3 yıl önce)
    Myo'ya alınan oğretim elemanlarının nasıl alındığı tam haber konusu.Bunu araştırın Malatyahaber
    0
    0
    Yanıtla
  • 'Naylon' Hasan (3 yıl önce)
    Beyler günaydın. Batarya bulunalı geliştirileli yıl oldu. Biraz erken mi davranıp yaptınız acaba :D
    0
    0
    Yanıtla
  • 'Naylon' Ahmet (3 yıl önce)
    Elektrik Elektronik Mühendisliğindeki alımları belirleyen kişi sürekli buluş üretiyor :D Ne tesadüf .
    0
    0
    Yanıtla