SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İrfan Buz İstemediği İçin Transferi Olmadı" İddiası

0
Güncellendi - 2021-09-09 02:31:42
A- A+ PAYLAŞ

Fransa - Dijon Kulübü'nün santraforu Moussa Konate'nin 1 yıl için Yeni Malatyaspor'a kiralanması konusunda, Yeni Malatyaspor Yönetimi ile Dijon Yönetimi arasında anlaşma sağlandığı, ancak transferin son gününe sıkışan görüşmeler sırasında, YMS Teknik Direktörü İrfan Buz'un oyuncuyu istememesi üzerine, transferden vazgeçildiği ileri sürüldü.

Senegalli santrforun Yeni Malatyaspor'a transferi son bir haftadan bu yana, futbol kamuoyunda yoğun biçimde konuşuluyordu.

Senegal medyasında yayınlanan haberlere göre, Dijon ile Yeni Malatyaspor yönetimleri arasında Konate'nin kiralanması konusunda anlaşma sağlandı ancak YMS Teknik Direktörü İrfan Buz'un, son anda transfere muhalefet etmesi sonrasında, Senegalli oyuncunun transferinden vaz geçildi.

Bazı gazeteciler ile Konate'nin menajeri arasında yapılan ve sosyal medyada yayınlanan whatsapp görüşmelerine ait görsellerde, İrfan Buz'un Moussa Konate'yi istemediği ve bu nedenle transferin gerçekleşmediği bilgisi de yer aldı.

Güncel piyasa değeri 2,5 milyon Euro görünen Moussa Konate, 28 yaşında. Konate, çeşitli lig ve kulüplerde oynadığı 302 maçta 89 gol attı, 33 de asist yaptı.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Mustafa (3 yıl önce)
    Pazarspordan aldığımız yıldızlar varken Konateyi ne yapsın hoca.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Forvetsiz kaldığımız bir maç olursa o zaman görürüz irfan buz efendiyi!
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (3 yıl önce)
    Tabi bir iddia ! Hadi irfan hocanın bir bildiği var diyelim ki kesinlikle öyledir ! Ama walter bwalya gibi,bence kariyer olarak olsun,performans olarak olsun konete'nin çok gerisinde olan birinin alınmasına onay veren irfan hoca nasıl olurda dediğim gibi çeşitli ülkelerde oynamış ve performans olarakta belli bir kariyere ulaşmış, yaşıda o kadar yaşlı olmayan bir santroforu istemeyeceğini tahmin etmiyorum.Alınsa fena olmazdı.
    0
    0
    Yanıtla