SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İrfan Buz, Kötü Seriyi Sonlandırmak İstiyor

0
Güncellendi - 2021-03-12 19:44:01
İrfan Buz, Kötü Seriyi Sonlandırmak İstiyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor’da teknik direktörlük görevine getirilen irfan Buz, bay haftasını iyi değerlendirerek, Gaziantep Futbol Kulübü maçıyla birlikte kötü giden seriyi sonlandırmak istiyor.

Süper Lig’de dördüncü sezonunu geçiren Yeni Malatyaspor, ligde bu sezon 9 haftadır galip gelemezken, geçen sezon ki sıkıntının aynısını yaşıyor. Geride kalan sezonda 12 hafta kazanamayan Yeni Malatyaspor, bu sezon ise geride kalan 9 haftada hanesine 3 puan yazdıramadı.

Lig’de 28 haftalık bölümde 7 galibiyet, 10 beraberlik, 11’de mağlubiyet yaşayan Yeni Malatyaspor, hanesine 31 puan yazdırdı. Lig’de ilk yarıda 27 puan toplayan ve 7 galibiyetin tamamını ilk yarıda elde eden sarı siyahlı takım, 9 haftadır galibiyet alamamanın sıkıntısını yaşıyor.

Süper Ligin 26.haftasında Malatya’da Konyaspor ile oynanan ve 3-2 kaybedilen karşılaşma sonrası teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayıran sarı siyahlılar, takımın başına İrfan Buz’u getirdi.

TFF 1.Lig’de 2016-2017 sezonunda Yeni Malatyaspor’u Süper Lig’e çıkaran Buz, İstanbul’da resmi sözleşmesi imzaladıktan sonra ayağının tozuyla Malatya’ya gelerek, takımının başına geçti. 11 Mart Perşembe günü takımla birlikte ilk antrenmanına çıkan tecrübeli teknik adam, ligin 30.haftasını bay (maç yapmadan) geçirecek olmanın avantajını kullanmak istiyor.

Lig’de 9 haftadır galip gelemeyen takımda futbolcularla tanışan ve yakından ilgilenen Buz, 31.haftada 20 Mart Cumartesi günü sahalarında Gaziantep Futbol Kulübü ile oynayacakları karşılaşmada istedikleri sonucu alarak, kötü giden serisi sonlandırmanın hesaplarını yapıyor.

Yeniden Yeni Malatyaspor’da olmanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren tecrübeli teknik adam, “Yeniden Malatya şehrinde olduğum için çok mutluyum. Yeni Malatyaspor'umuzun mücadelesini sahaya en iyi şekilde yansıtabilmek için ekibimle birlikte var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Buz, herkese ilgilerinden dolayı teşekkür ederek, “Bu yolda başta Başkanımız ve yönetimimiz olmak üzere futbolcu kardeşlerimiz, kulüp çalışanları ve büyük taraftarımızla birlik olup omuz omuza yürüyeceğiz” ifadesini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Celal Günay (3 yıl önce)
    İrfan hocayla 3 puana inşallah Gaziantep maçıyla kavuşacağız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sencer (3 yıl önce)
    İnşallah. Duamız onun için. Futbolcular artık canla başla mücadele etmeli. Bu takım onların namusu.
    0
    0
    Yanıtla